Питане //М Броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Питане //М Броня
Колеги имам няколко въпроса относно М бронята която си купих от колегата Тони Компакт (момчето се оказа много точно) !!
Значи взех бронята от снимката по долу Оригинал е!!!
Та въпроса ми е-поставял ли е някой от вас Липа от долу и как точно-защото аз си мислех че има заготвени дупки за монтаж на липа само че тя няма-Тоест налагаш липа бележиш и разпробиваш или Начина е Друг???
И второ бронята е със другата решетка (тоест не е като пита) и е плътна а момчето ми обясни че тази по някога я слагат на колите без климатик а мойта е със клим. и идеята е че няма да може да се охлажда радиатора както трябва?? Трябва ли да я сменя (със другата дето е като пита) или може да си я карам и със тази??? А нали предната броня няма значение че е от Компакт-Ще стане на Купе??

Значи взех бронята от снимката по долу Оригинал е!!!
Та въпроса ми е-поставял ли е някой от вас Липа от долу и как точно-защото аз си мислех че има заготвени дупки за монтаж на липа само че тя няма-Тоест налагаш липа бележиш и разпробиваш или Начина е Друг???
И второ бронята е със другата решетка (тоест не е като пита) и е плътна а момчето ми обясни че тази по някога я слагат на колите без климатик а мойта е със клим. и идеята е че няма да може да се охлажда радиатора както трябва?? Трябва ли да я сменя (със другата дето е като пита) или може да си я карам и със тази??? А нали предната броня няма значение че е от Компакт-Ще стане на Купе??

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
1. Трябва да налагаш лип-а и да дупчиш... това е... нормално е бронята да не е продупчена стандартно...
Ами ако не искаш да слагаш лип-а кво правим - ше седи надупчена?
2. Можеш да караш с която и да е решетка... дали тая с дебелите линии или другата "мрежестата"... въпрос на вкус...

2. Можеш да караш с която и да е решетка... дали тая с дебелите линии или другата "мрежестата"... въпрос на вкус...

- guns3
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:1. Трябва да налагаш лип-а и да дупчиш... това е... нормално е бронята да не е продупчена стандартно...Ами ако не искаш да слагаш лип-а кво правим - ше седи надупчена?
Колега по вторият въпрос-Вярно че е въпрос на вкус!! Но наистина ли има значение това че тази дебелите линии е плътна и няма как да влиза въздух?? Тоест това за охлаждането на радиатора на климатика няма ли да е проблем с този вид рещетка (за това че е плътна) Ще трябва ли да я сменявам с мрежестия модел-или не е Проблем???
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
guns3 написа:Mollov написа:1. Трябва да налагаш лип-а и да дупчиш... това е... нормално е бронята да не е продупчена стандартно...Ами ако не искаш да слагаш лип-а кво правим - ше седи надупчена?
Колега по вторият въпрос-Вярно че е въпрос на вкус!! Но наистина ли има значение това че тази дебелите линии е плътна и няма как да влиза въздух?? Тоест това за охлаждането на радиатора на климатика няма ли да е проблем с този вид рещетка (за това че е плътна) Ще трябва ли да я сменявам с мрежестия модел-или не е Проблем???
на мене така ми излиза колата от завода (решетката с дебелите линии) и съм с клима, така че се съмнявам да има проблем. Прати един ЛС ако не ти трябва липа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Пак ти казвам... няма да има грижи... на един приятел iS-а му беше с такава и с двузоновата дигитална клима... от завода... няма проблеми
P.S. Имаш ЛС

P.S. Имаш ЛС

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- guns3
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:Немаш грижа с решетката, но ко не те кефи ще ти дам за нея веднага нова от тая с мрежата
Колега със Сигурност ще те имам впредвид ако реша да я сменям!!
8 мнения
• Страница 1 от 1