Питане //М Броня

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318ис
Мечтае да кара: //М-Без Значение

Питане //М Броня

Мнение от guns3 » 17 Мар 2009, 14:01

Колеги имам няколко въпроса относно М бронята която си купих от колегата Тони Компакт (момчето се оказа много точно) !!
Значи взех бронята от снимката по долу Оригинал е!!!
Та въпроса ми е-поставял ли е някой от вас Липа от долу и как точно-защото аз си мислех че има заготвени дупки за монтаж на липа само че тя няма-Тоест налагаш липа бележиш и разпробиваш или Начина е Друг???
И второ бронята е със другата решетка (тоест не е като пита) и е плътна а момчето ми обясни че тази по някога я слагат на колите без климатик а мойта е със клим. и идеята е че няма да може да се охлажда радиатора както трябва?? Трябва ли да я сменя (със другата дето е като пита) или може да си я карам и със тази??? А нали предната броня няма значение че е от Компакт-Ще стане на Купе??
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Мар 2009, 14:34

1. Трябва да налагаш лип-а и да дупчиш... това е... нормално е бронята да не е продупчена стандартно... :) Ами ако не искаш да слагаш лип-а кво правим - ше седи надупчена? ;)

2. Можеш да караш с която и да е решетка... дали тая с дебелите линии или другата "мрежестата"... въпрос на вкус... :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от guns3 » 17 Мар 2009, 14:41

Mollov написа:1. Трябва да налагаш лип-а и да дупчиш... това е... нормално е бронята да не е продупчена стандартно... :) Ами ако не искаш да слагаш лип-а кво правим - ше седи надупчена? ;)

2. Можеш да караш с която и да е решетка... дали тая с дебелите линии или другата "мрежестата"... въпрос на вкус... :)

Колега по вторият въпрос-Вярно че е въпрос на вкус!! Но наистина ли има значение това че тази дебелите линии е плътна и няма как да влиза въздух?? Тоест това за охлаждането на радиатора на климатика няма ли да е проблем с този вид рещетка (за това че е плътна) Ще трябва ли да я сменявам с мрежестия модел-или не е Проблем???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Мар 2009, 14:58

guns3 написа:
Mollov написа:1. Трябва да налагаш лип-а и да дупчиш... това е... нормално е бронята да не е продупчена стандартно... :) Ами ако не искаш да слагаш лип-а кво правим - ше седи надупчена? ;)

Колега по вторият въпрос-Вярно че е въпрос на вкус!! Но наистина ли има значение това че тази дебелите линии е плътна и няма как да влиза въздух?? Тоест това за охлаждането на радиатора на климатика няма ли да е проблем с този вид рещетка (за това че е плътна) Ще трябва ли да я сменявам с мрежестия модел-или не е Проблем???

на мене така ми излиза колата от завода (решетката с дебелите линии) и съм с клима, така че се съмнявам да има проблем. Прати един ЛС ако не ти трябва липа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от guns3 » 17 Мар 2009, 15:27

Колега тя мойта няма Лип тепърва ще Купувам!! :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Мар 2009, 16:01

Пак ти казвам... няма да има грижи... на един приятел iS-а му беше с такава и с двузоновата дигитална клима... от завода... няма проблеми ;)

P.S. Имаш ЛС :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Мар 2009, 16:04

Немаш грижа с решетката, но ко не те кефи ще ти дам за нея веднага нова от тая с мрежата :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от guns3 » 17 Мар 2009, 19:18

bum_bum написа:Немаш грижа с решетката, но ко не те кефи ще ти дам за нея веднага нова от тая с мрежата :mrgreen:

Колега със Сигурност ще те имам впредвид ако реша да я сменям!!

Назад към E36