"ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА...."

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

"ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА...."

Мнение от Людмил » 17 Мар 2009, 8:58

Здравейте,на всички които сте отворили тази тема,реших да я пусна следейки повечето теми тук във форума.Основната ми идея е,че повечето от вас смятат за геройство,повечето от"нещата"които правят по пътищата с колите си,а всъщност застращават не само своя,а и чуждия живот.И не само това-трябва да знаем,че и карайки разумно пак сме участници в движението и доста неща зависят от нас самите.Зная,че ще бъда нападнат от много от вас с"гениални"изказвания,затова ще ви помоля-просто прочетете темата и и замълчете.БИХ СЕ РАДВАЛ ДА ДОБАВЯТЕ И ВАШИ СЛУЧКИ И ПРЖИВЯВАНИЯ,защото тази"война"трябва да се види и почувства.........стига вече сме си казвали"ТОВА НА МЕН НЯМА ДА МИ СЕ СЛУЧИ.................."Повярвайте ми случва се и никой не е застрахован!!!!Аз съм пожарникар и постоянно ми се случва да се сблъсквам с такива ужаси...и постоянно се питам"Било ли е необходимо това..?""какво са щели да загубят,ако са пристигнали 10 мин.по-късно..."ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ВИЕ!!!!!Започвам с това http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html ,ако има хора който са с по-слаба психика,моля да не гледат СЕРИОЗНО!!!Ако има и такива на които"няма да се случи"също.Ако и вие има те да споделите нещо ще се радвам!!!Имайки наблюдения от другите форуми,предлагам на модернаторите,да направят темата-важна или да отделят място за такава........Благодаря!
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 17 Мар 2009, 9:51

лелеле не можах да повярвам за какви снимки говориме колежката до мене щеше да повърне :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 17 Мар 2009, 9:58

Acceleration написа:лелеле не можах да повярвам за какви снимки говориме колежката до мене щеше да повърне :paranoid:

Живата истина, но за жалост тези снимки според мен няма да променят мисленето и карането на някой индивиди.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 17 Мар 2009, 10:00

Tenata написа:
Acceleration написа:лелеле не можах да повярвам за какви снимки говориме колежката до мене щеше да повърне :paranoid:

Живата истина, но за жалост тези снимки според мен няма да променят мисленето и карането на някой индивиди.

както и тези теми

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: "ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА...."

Мнение от ***BMW-FEN*** » 17 Мар 2009, 10:50

Людмил написа:Здравейте,на всички които сте отворили тази тема,реших да я пусна следейки повечето теми тук във форума.Основната ми идея е,че повечето от вас смятат за геройство,повечето от"нещата"които правят по пътищата с колите си,а всъщност застращават не само своя,а и чуждия живот.И не само това-трябва да знаем,че и карайки разумно пак сме участници в движението и доста неща зависят от нас самите.Зная,че ще бъда нападнат от много от вас с"гениални"изказвания,затова ще ви помоля-просто прочетете темата и и замълчете.БИХ СЕ РАДВАЛ ДА ДОБАВЯТЕ И ВАШИ СЛУЧКИ И ПРЖИВЯВАНИЯ,защото тази"война"трябва да се види и почувства.........стига вече сме си казвали"ТОВА НА МЕН НЯМА ДА МИ СЕ СЛУЧИ.................."Повярвайте ми случва се и никой не е застрахован!!!!Аз съм пожарникар и постоянно ми се случва да се сблъсквам с такива ужаси...и постоянно се питам"Било ли е необходимо това..?""какво са щели да загубят,ако са пристигнали 10 мин.по-късно..."ЗАМИСЛЕТЕ СЕ И ВИЕ!!!!!Започвам с това http://miravto.com/2007/08/17/samye_str ... otret.html ,ако има хора който са с по-слаба психика,моля да не гледат СЕРИОЗНО!!!Ако има и такива на които"няма да се случи"също.Ако и вие има те да споделите нещо ще се радвам!!!Имайки наблюдения от другите форуми,предлагам на модернаторите,да направят темата-важна или да отделят място за такава........Благодаря!

Абсолютно те подкрепям за тази тема никой н е безсмъртен а и околните също не са
ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 17 Мар 2009, 11:15

Людмил написа:...И не само това-трябва да знаем,че и карайки разумно пак сме участници в движението и доста неща зависят от нас самите
Основната ми идея е,че повечето от вас смятат за геройство,повечето от"нещата"които правят по пътищата с колите си,а всъщност застращават не само своя,а и чуждия живот.
...

Относно червеният текст...

Само един пример от деня: Карам разумно в града (50-60км/ч., очите на 8, не говоря по ГСМ-а и т.н.), единственото което е абсурд да спазвам е нужната дистанция... Не знам колко пъти вече заради пешеходец скачам с 2-та крака на спирачката и бягам в ляво или дясно за да му оттърва кожата на малоумника. Резултатът е- подпряха ме 2 пъти, за късмет без никакви щети (на колегите не им стигнаха сантиметри явно) по колите, няколко пъти ходя по тротоарите/разделителните острови, но за мой и на пресичащият идиот късмет никой не съм ударил още... Ама докога ще е тоя късмет :?: :?: :?: Оправдан ли е риска: пристигаш 2 мин. по-рано, но може и да не стигнеш...
Накратко: Не ми обяснявайте, какво зависи от мен като шофьор- твърде малка част е... Колкото и да внимавам не мога да предвидя кога някой ще се хвърли под колата или кой джигит ще мине на оранжево.

Сега по синята част от цитата...

Лично аз не съм от хората правещи "нещата" по пътя- обяснението е под аватара в частта Кара:... Ако пишеше друго там щях 100% да съм в категорията и аз. Дали някой го брои за геройство или не не коментирам- хора всякакви... По интересният въпрос е ЗАЩО се правят на пътя :?: Просто няма къде- писти няма, полигони не останаха, а като се намери подходящо място полицаите пристигат и купона пропада... Човек и да иска да е на безопасно за него и околните място не може да стане тоя номер ;) При това положение винаги ще има хора правещи "нещата" по пътя.

А и честно казано не ме притесняват дрифтещите за кеф по завоите- притесняват ме тези които изправят завоя... Първите поне държат ситуацията под контрол, докато вторите спират в дърво, стълб или недай боже в кола или човек. Просто предпочитам да видя как се взима завой с вратите, отколкото 2 фара бързо устремени към мен.

Има едно просто решение на всички проблеми- полицаите СПИРАТ да взимат подкупи и започват да пишат актове и да спират от движение наред. И на мен с кенефа за 1000лв., и на онзи в Ламбо/Порше/Ферари- за 6 месеца движението ще се нормализира, колите на пътя ще намалеят поне с 20%, един куп народ ще има книжка на трупчета, а някой хора ще са в пандиза... Ама в тая държава няма да съм жив да го видя това...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Мар 2009, 14:17

ms написа:По интересният въпрос е ЗАЩО се правят на пътя :?: Просто няма къде- писти няма, полигони не останаха, а като се намери подходящо място полицаите пристигат и купона пропада... Човек и да иска да е на безопасно за него и околните място не може да стане тоя номер ;) При това положение винаги ще има хора правещи "нещата" по пътя.

Е това е цялата истина :!: :yes: ... :bang: :bang: :ranting:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 17 Мар 2009, 14:20

Людмил написа:Имайки наблюдения от другите форуми,предлагам на модернаторите,да направят темата-важна или да отделят място за такава........Благодаря!

Модераторите отдавна са отделили място за такава тема и тя е със статут "Важна" в Основния форум, но явно няма кой да чете http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=76092
Изображение

Назад към Страхотни истории