Колко Ви беше данъка за 2005 ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Не се косете ето ви отговор
Всеки може да пресметне какъв е данъкът за колата му в интернет. Това става на страницата на Главна данъчна дирекция с адрес www.taxadmin.minfin.bg. За да пресметнете налога за автомобила си, трябва само да знаете възрастта му, конските сили и да влезете в рубриката "калкулатори".
не е баш точен..и на мен ми даваше че трябва да платя 180 лв ама като я регистрирахме и платих първата вноска лелята ми каза че забравих да пишем в декларацията че колата има катализатор
и тя го записала вместо нас щото мъжа й има същата кола и данъка за цяла година е 155 лв и аз платих 83 лв първа вноска...
Алекси: ти си плащал първата вноска до Септември месец не си плащал целия данък пич...пък това да не се плаща данъка е голяма простотия според мене...Един приятел така не плащал 3 години за едно Пунто 1.2 и когато му трябваше един документ го накараха да плати...не бяха кой знае какви пари ама представи си да беше 2000 110 квата
пък после като я прехвърлиш пак ще трябва да платиш..еми как!

Алекси: ти си плащал първата вноска до Септември месец не си плащал целия данък пич...пък това да не се плаща данъка е голяма простотия според мене...Един приятел така не плащал 3 години за едно Пунто 1.2 и когато му трябваше един документ го накараха да плати...не бяха кой знае какви пари ама представи си да беше 2000 110 квата

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Дължимият от вас данък е: 291.20 лева
И от данъчното се чува "" Честит Рожден ден ... Гошееее, Честит Роожден ден Гошеее
И от данъчното се чува "" Честит Рожден ден ... Гошееее, Честит Роожден ден Гошеее

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Azrail
- UFO Pilot
-
Azrail написа:Ко се оплаквате уе, моя като е 386,10, ко да кажа??!!!![]()
Че ти минаваш доста тънко!?! Аз очаквах да е към 736 левчета? Браво!
А за който беше писал за тези бележки за платен данък: Ти като не стъпваш в данъчното не мисли, че някой ти опрощава данъците! Те си се трупат и много скоро ще си приемат законче който просрочва - глобичка, както си е в европата, отделна работа е, че не можеш нищо официално да направиш (примерно да теглиш кредит) без декларация за платени данъци!
Успех!
- Dido - Fido
- кандидат ентусиаст
-
Да знаете тия в данъчното не са добре!
Всеки път вземат различни суми и то на мен все ми вземат по-малко от колкото трябва да дам!!! Ебати шматароците!
За Първия ми Опел Вектра (1998 г.) от начало трябваше да ми взимат по 200 и кусур лева а те ми вземаха максимум 90 лв. за трите години, през които го карах!
За баварката (525 tds 1999 г.) минах с някакво смешни 10 лева, а тая година за Аудито (А6 2,5 TDI 2000 г.) ми взеха 171 лева?
Не знам как ги смятат ама ако аз ги смятам по техните нормативи излизат повече от 300 кинта!!!!
Всеки път вземат различни суми и то на мен все ми вземат по-малко от колкото трябва да дам!!! Ебати шматароците!
За Първия ми Опел Вектра (1998 г.) от начало трябваше да ми взимат по 200 и кусур лева а те ми вземаха максимум 90 лв. за трите години, през които го карах!
За баварката (525 tds 1999 г.) минах с някакво смешни 10 лева, а тая година за Аудито (А6 2,5 TDI 2000 г.) ми взеха 171 лева?
Не знам как ги смятат ама ако аз ги смятам по техните нормативи излизат повече от 300 кинта!!!!
ВMW му е майката!
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
138лева за 318ис,ама в талона ми пише,че е 318и.Патката ж КАТ толкова е гледала като е въвеждала.Преди Компакта ми го бяха писали Купе та големи разправии имах после.Ама сега съм на далавера.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3