Днешната сбирка-такава не сме имали до сега.СНИМКИ!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Днешната сбирка-такава не сме имали до сега.СНИМКИ!!!
Днешната сбирка беше ещо уникално.Най-яката сбирка до сега
Тоя бяха дрифтове....то бяха донъти...,то бяха донъти назад....то беше чудо
!
Искам да кажа че Иван(wazzz) е нечовек просто-Фичо(полското фиатче)с тва задно просто рулираше отвсякъде!иване не си човек просто!
Вичо-....също направи шоу от класа!Та даже и аз се пробвах с маздето-за съжаление с не голям успех
,но пък съм я карал веднъж!Ще видите на снимките само кза каква изрудщина става на въпрос
!
Като цяло се накефихме отвсякъде
!НОООООО.....докато се радвахме на хубавата вечер,а Иван пробваше Маздата...познайте кой се появи
---точно така Кукитеее-
ни мероприятието,но поне Иван се отърва с конско!.....Познайте като си тръгнаха какво направиха.....Даааааааа и куките са хора,и те дрифтват
,нали така Вичо!
Моля Ичо да качи снимките....за съжаление не са перфектни,ноо следващия път ще се представиме подобаващо!

Тоя бяха дрифтове....то бяха донъти...,то бяха донъти назад....то беше чудо

Искам да кажа че Иван(wazzz) е нечовек просто-Фичо(полското фиатче)с тва задно просто рулираше отвсякъде!иване не си човек просто!
Вичо-....също направи шоу от класа!Та даже и аз се пробвах с маздето-за съжаление с не голям успех

Като цяло се накефихме отвсякъде

Моля Ичо да качи снимките....за съжаление не са перфектни,ноо следващия път ще се представиме подобаващо!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Ето го и снимковия "материал"
Картинките са под всякаква критика, ама като няма с какво да се снима..
Ето тука: http://svinie.atspace.com/petuk/
или тука: http://bmwstats.hit.bg/petuk/
Наистина беше много яко, въпреки че нямаше нито една кола от любимата марка - стана голямо шоу !

или тука: http://bmwstats.hit.bg/petuk/
Наистина беше много яко, въпреки че нямаше нито една кола от любимата марка - стана голямо шоу !
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Няма за съжаление.. С клипчета щеше да се предаде по-добре емоцията, но всичко с което разполагахме беше един смотан мобилен телефон 

- moto
- младши ентусиаст
-
За другия път ще взема и моя "апарат" и ще се представим мааалко по-добре
!

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- moto
- младши ентусиаст
-
Е чакай де...то повечето не сме "онлайн" дет вика Вичо
.Има време.Важното е за какво се събираме,а не защо се събираме!Не мислиш ли

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
И аз да се включа в темата...
ти Ивчо пък ако мислиш, че има много БМВ-та във Враца си се объркал жестоко!!!
Наистина вечерта беше подобаващо добра и мисля, че направихме максимума който позволиха условията... нали момчета?
За съжаление нашите татковци къде, че не искат да ни купят БМВ-та (къде, че нямат възможност)... Та в краен случей се веселим с каквото има, може да не е много, но е от сърце!
Ами искренно се съмнявам, че една голяма част от "шоферите" - рег. в форума, ще сътворят това което Иван успя да сътвори с Фи4о
, не е важно колко мощна ти е колата и каква е, а колко луТ си и колко добър, а наистина някой сред нас показаха умения макар, че сме МАЛКИ
, както и да е...
Аз така или иначе си мислех, че пускането на тема е лоша идея, по-добре да си трайкаме и да се наслаждаваме на това което правим... btw. честно казано неможе да се опише, само тези които бяха могат да предадат чувствата изпитани онази вечер от една ИСТИНСКА сбирка... Чист и неподправен ентусиазъм, това може би е най-точното описание!
пред всички които бяха в онази ЗВЕЗДНА вечер и допринесоха за невероятното преживяване!
п.с. колкото и епитети да използвам немога да опиша колко ми трепереха гащите от кеф онази вечер, че и след това

ти Ивчо пък ако мислиш, че има много БМВ-та във Враца си се объркал жестоко!!!

Наистина вечерта беше подобаващо добра и мисля, че направихме максимума който позволиха условията... нали момчета?

Ами искренно се съмнявам, че една голяма част от "шоферите" - рег. в форума, ще сътворят това което Иван успя да сътвори с Фи4о

Аз така или иначе си мислех, че пускането на тема е лоша идея, по-добре да си трайкаме и да се наслаждаваме на това което правим... btw. честно казано неможе да се опише, само тези които бяха могат да предадат чувствата изпитани онази вечер от една ИСТИНСКА сбирка... Чист и неподправен ентусиазъм, това може би е най-точното описание!

п.с. колкото и епитети да използвам немога да опиша колко ми трепереха гащите от кеф онази вечер, че и след това

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
moto написа:Е чакай де...то повечето не сме "онлайн" дет вика Вичо.Има време.Важното е за какво се събираме,а не защо се събираме!Не мислиш ли
![]()
пошегувах се само

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
[quote="vicho"]И аз да се включа в темата...
За съжаление нашите татковци къде, че не искат да ни купят БМВ-та (къде, че нямат възможност)... Та в краен случей се веселим с каквото има, може да не е много, но е от сърце!
споко сило нямах предвид да ви обиждам нещо, а за моето бмв сам ба4кал сам и сам сам си го купил на мен бащами за 24 годни мие купил само един 4асовник и толкова си4ко което имам сие ли4но мое и сам си го заработил сам сами4ак
]

споко сило нямах предвид да ви обиждам нещо, а за моето бмв сам ба4кал сам и сам сам си го купил на мен бащами за 24 годни мие купил само един 4асовник и толкова си4ко което имам сие ли4но мое и сам си го заработил сам сами4ак

...
Вечерта беше повече от перфектна...просто нямаше какво повече да искаме. Имаше яко тръпка, качихме малко адреналин ... близка среща с органите на реда и такива ... всичко на 6 !
Вичо, благодаря ти за хубавите думи. Не си човек!
Не сме хора всички...
Другия път 2 x толкова емоция
Вичо, благодаря ти за хубавите думи. Не си човек!
Не сме хора всички...
Другия път 2 x толкова емоция

- moto
- младши ентусиаст
-
Днеска пак е наваляло
...дано го държи до другата събота..или петък
!
Дизел...ние не се засягаме бре спокойно
!.Но до една година максимум ще има едно БМВ на сбирките ни
!

Дизел...ние не се засягаме бре спокойно

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
moto написа:Днеска пак е наваляло...дано го държи до другата събота..или петък
!
Дизел...ние не се засягаме бре спокойно![]()
!.Но до една година максимум ще има едно БМВ на сбирките ни
![]()
![]()
!
супееер земете намерете и една камера и снимаите би било страхотно ,апак за бмв когато тогава вси4ко с времето си забавляваите се и се пазете

- moto
- младши ентусиаст
-
и се пазете
ние само на широкото сме газари
!
Към групата-дайте да се активираме и да се намерат някви камери,щото така не става с ГСМто на Ичо само.Аз със сигурност ще донеса моя фотоапарат...но клипчета немога да праа-така че дирете ей
!
ние само на широкото сме газари

Към групата-дайте да се активираме и да се намерат някви камери,щото така не става с ГСМто на Ичо само.Аз със сигурност ще донеса моя фотоапарат...но клипчета немога да праа-така че дирете ей

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
момци никой не ви го е писал юдо сега ама не мислите че е гадно да пускате по 10 теми за збирки на които сте 5 човека.
и за тия збирки можете да се разберете на лс-та.
може да сме приятели ама ако аз съм модератор на тоя форум ша забърша 90 и 10 процнта от темите ви.
ебаааааааго вие ни върнахте в трети клас
и за тия збирки можете да се разберете на лс-та.
може да сме приятели ама ако аз съм модератор на тоя форум ша забърша 90 и 10 процнта от темите ви.
ебаааааааго вие ни върнахте в трети клас
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2