лупи с биксенон за е46 СНИМКИ.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
AUDI-6EFFFFFFFA написа:НЕ ГОВОРИМ А СПОРИМ.Много ясно 4е и аз ако монтирам тези лупи 6те кажа 4е са перфекни и ще извадя 100 факта 4е лупите са мн добри обаче на слова само на слова.фактите обаче говорят моито бмв е бес лупи свети мн добре карам и ауди а6 то е с лупи ем уригинални и двете коли са с биксенон 10 000 келвина ми да ви кажа бмв-то свети мн по добре. А на колегата дето казва че свети в тревата като е бес лупа мога да му кажа 4е ако несвети леко расеяно то прес нощта нали трябва бес да си завил леко светлината да ти хващта завоя.а като концентрираш с лупа както казваш ти 6те си светиш напред в точка сеедно си с прожектори то право напред и нищто.
Оригинални 10 000К ксенони не вярвам да слагат Ауди. Оригиналните са 5000к, тоест чисто бяла светлина.
Без лупа фаровете светят навсякъде. Такива работи от Ибей - доработки за ксенон с лупи също имат съмнителен ефект.
Оригинален фар на Е46 с ксенон свети отсечено на около 100м, светлината е концентрирана на пътя, не в очите на шофьорите отсреща. Отделно имат модули за автоматична настройка на височината според това колко натоварена е колата и няма как да заслепят някого.
А за това за завоя - ще ти снимам как свети оригинално настроен ксенона на моята - десният фар покрива банкета/тротоара както и трябва да бъде.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
..................................
коилега никфа икономи4еска изгода нямам и не 4акам.за доброто на си4ки я пуснах темата така 4е изявления от тоя тип"Много ясно 4е и аз ако монтирам тези лупи 6те кажа 4е са перфекни" са ми краино неприятни.нито сам се набутал с тия лупи нито сам разио4арован.то4но обратното много сам доволен.не 4акам и некфа подкрепа от никои.които иска да си слага,които иска да купува фарове от 1000лв.знае се от каде се взимат.благодаря на колегата babuna,4е ми ги предложи.предлагам темата да се заклю4и.кои разбрал разбрал.БЛАГОДАРЯ.AUDI-6EFFFFFFFA написа:НЕ ГОВОРИМ А СПОРИМ.Много ясно 4е и аз ако монтирам тези лупи 6те кажа 4е са перфекни и ще извадя 100 факта 4е лупите са мн добри обаче на слова само на слова.фактите обаче говорят моито бмв е бес лупи свети мн добре карам и ауди а6 то е с лупи ем уригинални и двете коли са с биксенон 10 000 келвина ми да ви кажа бмв-то свети мн по добре. А на колегата дето казва че свети в тревата като е бес лупа мога да му кажа 4е ако несвети леко расеяно то прес нощта нали трябва бес да си завил леко светлината да ти хващта завоя.а като концентрираш с лупа както казваш ти 6те си светиш напред в точка сеедно си с прожектори то право напред и нищто.
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4