ксенон странно поведение
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- acata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw F10
- Мечтае да кара: M
ксенон странно поведение
здр.всички искам да попитам сложих си сенон направо смених фаровете с оригинални ксенонови с лупите веичко е ок. сложих и тия маимунки дето лажат системат за грешките мн.сам доволен как стана но ето и какав ми е проблема като карах по продалжително през ноща забелазах как от жреме на време премигжаше за кратко и после ок.прави го по ражен път може да изклучим хлабава възка.Ако ниакои има решение на проблема ще се радвам да го сподели че е мн.дразнещо благодаря 

- acata
- кандидат ентусиаст
-
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
здр проблема с това премигване го има и при мен самоче на ксенона дългите на късите не и то само когато е много влага или студ пулиха се цифра "разбирачи" и нищо
така си карам вече година 

- acata
- кандидат ентусиаст
-
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Аз съм описал същия проблем.
Има го в раздел важни. Смених фаровете с други оригинални с ксенон вързах всички букси + 5тата както си трябва. И мигаха като дискотека. А като ги включа преди да запаля колата няма проблем за около 1 час. После започват да премигват но не винаги пак. Маимунките ояравиха всичко, но сега левия несвети и се съмнявам в маимунката да не е здала багажа.
Има го в раздел важни. Смених фаровете с други оригинални с ксенон вързах всички букси + 5тата както си трябва. И мигаха като дискотека. А като ги включа преди да запаля колата няма проблем за около 1 час. После започват да премигват но не винаги пак. Маимунките ояравиха всичко, но сега левия несвети и се съмнявам в маимунката да не е здала багажа.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- acata
- кандидат ентусиаст
-
искам само да се дооточня че това мигане и го направ в рамките на 200 км. за два пати за мн.кратко а мокучетата за дрешките са чисто нови ето ги http://www.inesauto.com/product.php?iid=2392&so=1
9 мнения
• Страница 1 от 1