Центр.конзола на парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Центр.конзола на парното
Не духа топло на централната конзола,в краката и на предното стъкло няма грижи,е като обърна да ми духа в средата и спира топлия поток въздух.Имал ли е някой такъв проблем?И кво да напраа 4е да го отстраня???? 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ако си с врътките-случайно да си врътнал тази в центъра горе под решетката към синьото?Аз така и не разбрах тя за какво служи точно,но пробвай?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Тя си е за топло и студено и като е на 4ервено отваря некакав клапан и топлата вода от двигателя минава през радиатора на парното и духа топло,а като е на синьо духа само вентилатор без подгрев.При мен това работи ма в центъра не ще да дуаа топло мама му. Да с врътките съм ам се ядосвам.
ма напрай днеска.

Така значи колега си без клима /точно като мене/ !
Имаш трите врътки 1.степени, 2.топло-студено, 3. на къде да духа!
Значи в позиция "да духа към пътниците" е отбелязано в синьо - в тази позиция духа винаги и само студено /влиза въздух директно от околната среда/
В позиция "към стъклото" и "към краката" - духа само топло
Изтегли си от тук книжката на Е 36, разархивирай я и като прочетеш въпросния раздел, ще схванеш принципа на действие!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19053
Имаш трите врътки 1.степени, 2.топло-студено, 3. на къде да духа!
Значи в позиция "да духа към пътниците" е отбелязано в синьо - в тази позиция духа винаги и само студено /влиза въздух директно от околната среда/
В позиция "към стъклото" и "към краката" - духа само топло
Изтегли си от тук книжката на Е 36, разархивирай я и като прочетеш въпросния раздел, ще схванеш принципа на действие!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=19053
Re: гшж
Makarov 2 написа:И друг път има писани теми по този въпрос,защо не потърсиш?
Е па добре де ти не видя ли к'во съм написъл последно че ми даваш съвет.А и виж от кога е темата.
9 мнения
• Страница 1 от 1