Форум -> Чат -> Промени
Модератор: I.Voykov
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
От както направихте тези промени на мен отказв да се отвори чат-а - отваря се само един прозорец със син пълнеж и това е.
Ати
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
ati написа:От както направихте тези промени на мен отказв да се отвори чат-а - отваря се само един прозорец със син пълнеж и това е.
Ати
Тези промени нямат общо с отварянето на чата. Проблема е локален най-вероятно

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Предлагам да си върнем стария чат.От както се въведоха промените
не съм си казал една приказка с хората от форума.Просто те се губят
някъде в тълпата в общия канал
Ако влязат въобще
Защото спряха
да влизат.В нашия чат наистина имаше по-малко хора,но той за това е
чат към форума,да се обсъждат по-нашироко теми и проблеми,дискутирани
преди това във форума.
Поговорете,премислете ситуацията отново и направете това,което е
най-добре за потребителите на форума
не съм си казал една приказка с хората от форума.Просто те се губят
някъде в тълпата в общия канал

да влизат.В нашия чат наистина имаше по-малко хора,но той за това е
чат към форума,да се обсъждат по-нашироко теми и проблеми,дискутирани
преди това във форума.
Поговорете,премислете ситуацията отново и направете това,което е
най-добре за потребителите на форума

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Пречи ми това,че аз не искам да си чатя,просто щото няма кво да правя(тогава бих отишъл в мирк),
а искам да обменя инфо с хора от форума за неща,в повечето случаи,отнасящи се за колите,
които караме.В общия форум дискусия не може да стане,поради простата причина,че повечето
хора не знаят за какво иде реч.А,съгласете се,не е много приятно да си говориш с 3-4 човека и да
трябва да следиш и да прескачаш по няколко реда от разговорите на някой друг.
Общо взето това са ми мотивите...
а искам да обменя инфо с хора от форума за неща,в повечето случаи,отнасящи се за колите,
които караме.В общия форум дискусия не може да стане,поради простата причина,че повечето
хора не знаят за какво иде реч.А,съгласете се,не е много приятно да си говориш с 3-4 човека и да
трябва да следиш и да прескачаш по няколко реда от разговорите на някой друг.
Общо взето това са ми мотивите...
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Сега с влизането от уеб чата, клиентът отваря два канала! Единият е #bmwpower и в него са всички и вие, а другият е #bmwforum и в него влизат автоматично само хората от форума... Така можете да си говорите в единия технически, а в другия със всички останали. Ако и това не ви харесва не знам 

support@bmwpower-bg.net
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Последни новини: Статистиката долу е разграничена и за двата канала. Сега каналите хем са заедно, хем не са
[f]->female е заместено с [w]
Не мога да обяснявам защо е важна тази буква на всеки поотделно, вече го бях написал в темата. Който не желае да влиза с подобен ник и е наясно с правилата за регистрация и експлоатация
на ник в УниБГ мрежата може да си зададе в профила команда за смяна, която да се изпълнява при влизане. Това е за сега 

support@bmwpower-bg.net
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
На вниманието на всички! Повтарям за последно! Който не иска да му излиза [w] след името, да запише в профила си /nick желания_ник! Има си специално отредено поле за това. Но внимавайте ника да не е вече регистриран в мрежата, защото става лошо. Който не е запознат с правилата на нашия роден БЪГ УниБГ може да научи повече от следните два сайта:
http://www.unibg.org
http://irchelp.unibg.org
Успех!
http://www.unibg.org
http://irchelp.unibg.org
Успех!

support@bmwpower-bg.net
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Techsupport -
наистина проблема беше локален - явно "прозорците 98" се беше скапал тотално и след като го замених с така желания "прозорчета 2К" всичко е ОК.
Сории за оффтопика и супер идея и решение за двата чата:)
Ати

наистина проблема беше локален - явно "прозорците 98" се беше скапал тотално и след като го замених с така желания "прозорчета 2К" всичко е ОК.
Сории за оффтопика и супер идея и решение за двата чата:)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума