Е60 скърцане от таблото?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Е60 скърцане от таблото?
Здравейте колеги.Имам един странен проблем с колата.Като карам по бавно и като минавам през неравности(а те по наще пътища не са рядкост) се получава едно досадно скърцане от към таблото,но не мога да определя точно от коя част.Имаше подобна тема,писах на колегите на ЛС,но те не ми отговориха за евентуално решение.И затова пускам нова тема.Някои ако е имал,или е чувал за подобен проблем нека сподели как го е решил.Мерси! 

- zapalvane
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 3.0d
да ти кажа мисля че идва от километража,пробваи да го натиснеш и виж дали потъва навътре.може би е от търкането между него и пласмасата под него.
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Мерси колеги.По-късно ще видя,дали ще има подобрение
Ама тия новите БМВта много кекави ги правят,имал съм и Е36,Е46,Е38 и нямаха грешка.Тази техника си е ..... майката! 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Извинявам се за офа, ама който не му харесва Е60-тката, да ми пише ЛС, Приемам дарения всякакви
Тва е абсолютно сериозно! Знам че има петролни магнати в тоя форум, едно е60 + ще ми се отрази доста добре

Тва е абсолютно сериозно! Знам че има петролни магнати в тоя форум, едно е60 + ще ми се отрази доста добре

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
при мен скърцат и е60-тката и е90-тката и много ме дразнят. Струва ми се , че е точно от пласмасите зад волана
It`s party time !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Абе то скърцането се преживява и без да усилваш музиката , ама ако колата е 20 бона нова. Някак си ме дразни това , че купуваш кола за една чанта пари и след година почва да скърца все едно караш дачия.
It`s party time !
Колеги, не се обиждайте, сигурен съм че всеки от вас си харесва автомобила, но започвам да се чудя дали тези коли си заслужават парите. Аз лично не си спомням да съм видял, в някоя класация за издръжливост, БМВ да фигурира в първите 10. А на мен не ми харесва идеята да си плащаш само заради цветна емблема. Не ми харесва идеята когато съм някъде където и gps-а не може да ме открие, да ми свтне таблото като новогодишна украса. Затова ще си карам мотора и ще си свиркам (до зимата).
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мойта па що не скърца...!!?!?
е39ката и прискърцваше нещо на шоферската врата-смазах малко гумите,смених едната и готово. не можем да очакваме ,че вовеки тия коли нема да дадат никакъв яд.....
е39ката и прискърцваше нещо на шоферската врата-смазах малко гумите,смених едната и готово. не можем да очакваме ,че вовеки тия коли нема да дадат никакъв яд.....
Не се бъркайте със сравнение, защото не правя такова. Това беше прост пример, че колите би трябвало да се "развалят" след определен брой километри, които се предполага че трябва да са доста повече от 30-40-50 хил. километра. Ако имахме хубави пътища щях да ти кажа колко хубаво вози, защото освен дупки, неравности и черни пътища друго не усещам. То така или иначе купуването на кола е загубена инвестиция така, че каквато и кола да си купим винаги сме на загуба. Така че какво спорим?? Айде лек ден.
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3