VW ни води!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Айде заключете я тая тема, че ме хвана срам вече!Не съм и предполагал че ще събуди такава дискусия!Не съм я пуснал с лоши намерение!
А колкото до мнението на Ати, аз немисля че избивам коплекси с това че карам БМВ.Моята кола не е нищо особено, имам я от 3 месеца и не смятам че избивам комплекси.Нито и супер мощна, нито има някакав страхотен външен вид за да се тежкаря с нея.Преди нея съм карал много марки коли и Голф включително, та имам някаква представа от доста марки и по нови и доста стари.Никаде не съм казал нищо лошо за VW като марка, дразня се на хора които не стоят мирно според чергата си, а скачат и спорят за нещо които знайт че са така, но въпреки това си препират - визирам тия от VW клуба.Когато аз карах Голф си ме режеха момчетата с БМВ-та и Мерцедеси, и аз си траех, не съм тръгнал да обяснявам какви били едните и какви били другите като направиха от VW.
Моля някой модератор да заключи или изтрие темата, защото нямам намерение да се карам с вас колеги заради момчетата от VW клуба!
А колкото до мнението на Ати, аз немисля че избивам коплекси с това че карам БМВ.Моята кола не е нищо особено, имам я от 3 месеца и не смятам че избивам комплекси.Нито и супер мощна, нито има някакав страхотен външен вид за да се тежкаря с нея.Преди нея съм карал много марки коли и Голф включително, та имам някаква представа от доста марки и по нови и доста стари.Никаде не съм казал нищо лошо за VW като марка, дразня се на хора които не стоят мирно според чергата си, а скачат и спорят за нещо които знайт че са така, но въпреки това си препират - визирам тия от VW клуба.Когато аз карах Голф си ме режеха момчетата с БМВ-та и Мерцедеси, и аз си траех, не съм тръгнал да обяснявам какви били едните и какви били другите като направиха от VW.
Моля някой модератор да заключи или изтрие темата, защото нямам намерение да се карам с вас колеги заради момчетата от VW клуба!
::: vankata™ :::
vankata™ написа:дразня се на хора които не стоят мирно според чергата си, а скачат и спорят за нещо които знайт че са така, но въпреки това си препират - визирам тия от VW клуба
С какво се различава човек,който кара VW от човек който кара БМВ,Рено,Пежо и тн......?Каква трябва да ми е чергата на мен,защо си мислиш че това се определя от това кой каква кола кара?Всички се раждаме равни и оставаме такива пред оня горе дето гледа.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
boost адски точно казано
vankatatm с нападки нищо няма да постигнеш, освен изостряне на отношенията...
мое мнение е, че можеш да имаш нещо против марката, обаче против хората да имаш нещо без да ги познаваш е ТЪПО!!!
и явно не само аз мисля, че темата не се нуждае от катинар, а от дел...

vankatatm с нападки нищо няма да постигнеш, освен изостряне на отношенията...
мое мнение е, че можеш да имаш нещо против марката, обаче против хората да имаш нещо без да ги познаваш е ТЪПО!!!
и явно не само аз мисля, че темата не се нуждае от катинар, а от дел...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3