VW ни води!!!
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Новини
-
БМВ Клуб България не се състезава с никого. Ние се гордеем с постигнатото, гордеем се с членовете си, гордеем се със самия клуб. Тепърва ще имаме и още много поводи за гордост. Всичко каквото правим го правим за ентусиастите, а не за да доказваме кой е по-добър и кой е по-напред.
Нашите стикери са точно това, което подхожда на тази марка - изчистени и стилни. Никакви графики, никакви шарений, никакви ефекти.
Сайта ни се разработва изцяло и няма да бъде изграден на базата на готови темплейтове - практика, често срещана при доста от останалите. Той няма да бъде шарен, нито ще бъде често срещан. Това е сайта на БМВ Клуб България и ще бъде такъв, какъвто марката диктува - стилен, изчистен, информативен.
Това е. Нашата цел е да сме най-добрите заради феновете. Ако друг авто клуб иска да се конкурира с нас - това си е негов проблем. Ние имаме нещо много по-ценно от сайтове, стикери и т.н. - имаме ентусиастите. Всичко останало е на второ място.
И все пак.... БМВ е една от най-добрите автомобилни марки в света и ние няма да я изложим сред българското интернет пространство. Дерзайте....
Нашите стикери са точно това, което подхожда на тази марка - изчистени и стилни. Никакви графики, никакви шарений, никакви ефекти.
Сайта ни се разработва изцяло и няма да бъде изграден на базата на готови темплейтове - практика, често срещана при доста от останалите. Той няма да бъде шарен, нито ще бъде често срещан. Това е сайта на БМВ Клуб България и ще бъде такъв, какъвто марката диктува - стилен, изчистен, информативен.
Това е. Нашата цел е да сме най-добрите заради феновете. Ако друг авто клуб иска да се конкурира с нас - това си е негов проблем. Ние имаме нещо много по-ценно от сайтове, стикери и т.н. - имаме ентусиастите. Всичко останало е на второ място.
И все пак.... БМВ е една от най-добрите автомобилни марки в света и ние няма да я изложим сред българското интернет пространство. Дерзайте....
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
!!Asen_X написа:БМВ Клуб България не се състезава с никого. Ние се гордеем с постигнатото, гордеем се с членовете си, гордеем се със самия клуб. Тепърва ще имаме и още много поводи за гордост. Всичко каквото правим го правим за ентусиастите, а не за да доказваме кой е по-добър и кой е по-напред.
Добре казано с изключение на последния абзац. Как една от най добрите бе? Най добратаааа !!!!

Междудругото скоро ли ще видим готовия сайт

Много интересна тема
що за сравнения,абсурдно е.Ми то се знае ,че BMW са абсолютните във всяко отношение и че точно ентусиастите са сърцето на клуба,за да караш BMW -ти вече имаш стил и характер, и си изпреварил другите
Нищо лично към "народната кола" , но
с чалга
/класика/.Кво не ви харесва в емблеми, лепенки, логота,надписи и т.н. всичко свързано с марката
BMW
е най-доброто,аре със здраве

Честно казано не ми и пука че клуба на VW или на която и да е другая марка били с по-добър дизайн на лого или емблема. За мен е важно съдържанието на форума ( да се надяваме в скоро време като пуснат сайта и той да е на ниво ), а не графичното оформление. Толкова полезна информация колкото намерих тук, ако я търсех другаде можеше и 3 месеца да не ми стигнат. А да, да не забравя най-важното
коректното отношение към мен за което благодаря на всички. Независимо какво се опитват да правят и колко добре го правят клубовете на другите марки коли, с нищо не могат да ми променят мнението
не са важни разните емблеми и лепенки, а удоволствието от карането което ти доставя автомобила, нали
А досега кола която да ми достави по-голямо удоволствие и да ми повиши повече адреналина от БМВ не се е намерила, и едва ли ще се намери...

BMW & RAMMSTEIN RULES

Незнам за другите , но на мен лично не ми пука дали имаме даже лепенки и сайт, да ще е хубаво ако са готини, но един клуб не се гради върхо стикерите и сайта
Гради се от хората който влизат с цел да отворят свойте знания за всеки един от клуба !
Всеки от нас е попадал в беда дали, заради колата дали, заради жената няма значение важно е , че каквото стане десетки хора идва на помощ !
Ето заради това нашиа клуб е Единствен и Уникален !

Гради се от хората който влизат с цел да отворят свойте знания за всеки един от клуба !
Всеки от нас е попадал в беда дали, заради колата дали, заради жената няма значение важно е , че каквото стане десетки хора идва на помощ !
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
GaD написа:Незнам за другите , но на мен лично не ми пука дали имаме даже лепенки и сайт, да ще е хубаво ако са готини, но един клуб не се гради върхо стикерите и сайта
АМИН!!!!

!!Asen_X написа:БМВ Клуб България не се състезава с никого
Уверявам те,че и нашия клуб не се състезава с никого,пък камоли с вас.Целта ни е да се подкрепяме и да си помагаме един на друг в трудни моменти,както правите и вие предполагам.Незнам защо юзъра дето е пуснал темата е решил че има някаква конкуренция между клубовете ни.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
boost написа:!!Asen_X написа:БМВ Клуб България не се състезава с никого
Уверявам те,че и нашия клуб не се състезава с никого,пък камоли с вас.Целта ни е да се подкрепяме и да си помагаме един на друг в трудни моменти,както правите и вие предполагам.Незнам защо юзъра дето е пуснал темата е решил че има някаква конкуренция между клубовете ни.
Защото трима, четирима от членовете ви имаха желание за конкуренция, незнам явно беше избиване на комплекси.Не искам да обиждам никой който кара Голф!
Нямах идея да разпалвам някакви скандали, просто исках да споделя с вас разговора ми с членове на VW клуба!
Съгласен съм с вас, знам че вога да разчитам на вас и вие на мен в труден момент, и ви се извинявам ако съм засегнал някого.
Мисля, че се видя общото мнение по темата и мисля че модераторите могат да прекратят дискусията.Благодаря ви момчета и момичета за мненията ви и още веднъж, ме извинете ако съм ви засегнал!
А към членовете на VW клуба - момчета нямам нищо против вас, надявам се една малка част от общностави да са такива отворковци като членовете ви с които говорих!
::: vankata™ :::
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Re: VW ни води!!!
vankata™ написа:Ако приемем че между фенските авто клубовете в българия има някакво съревнование,
НЕ
няма никакво съревнование между никакви клубове, на никаква основа

Такива теми не водят до нищо, освен кавги и ненужно напрежение между отделните групи ентусиасти - заради такива теми едно време имаше и проблем с Ауди-клуба.
И можеш да бъдеш сигурен, че не по-малко шофьори на БМВ избиват комплекси с колата си и то доста по-големи от тези, каращи Фолксваген.
И честно казано предвид твойте мнения ти избиваш много повече комплекси с голямото си БМВ, отколкото нашите люлински "дупета"с Голф 2.
Според мен тази тема трябва да бъде изтрита, един сериозен клуб/форум не може да си позволи да има такава дискусия, още повече в основния форум.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
абе заключете я тая тема .... колегите от голф клуба да са живи и здрави и дано да успеят да изградят такъв задружен екип какъвто аз лично виждам в нашия клуб
лично аз им пожелавам много безаварийни км и пълни резервоари,ние няма какво да делим с тях .те си харесват голф ние си харесваме БМВ ..... всеки си има предпочитания
лично аз им пожелавам много безаварийни км и пълни резервоари,ние няма какво да делим с тях .те си харесват голф ние си харесваме БМВ ..... всеки си има предпочитания
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Марти е абсолиутно прав тука си е БМВ форум нема да разискваме некви голфове и тем подобни!!
Които не му харесва да си зиапа Голфффф Форума и толкозз

Sharpshooter написа:И ко като им е по-хубав сайта,VW никога няма да успеят да настигнат BMW в каквото и да било.
BMW Forever![]()
![]()
айде айде ... те VW да нямат само голф като модел? Да не бъдем крайни фанатици като ви гледам как плюете VW вие го сложихте на едно равнище с Citroen, Peuget, и другите френски коли.
П.С. имам пристрастия към немските !
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3