[Сеат Леон]1.9 TDI ASZ 131hp

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: [Сеат Леон]1.9 TDI ASZ 131hp

Мнение от acho.rs » 12 Мар 2009, 20:11

dan3ata написа:Колеги питах и във форума на WV ама не получих сериозни отогвори - нензма защо! Много ви моля ако някой има наблюдения върху този мотор на ВАГ да каже нещо. Причината е че днес ми предложиха един Сеат Леон с такъв мотор и на хартия (т.е на дисплея на комп-а) мотора изглежда много обещаващо. Давайте съвети че направо ми влезе мухата в главата. А и Сеата е 2001г и изглежда много много добре за годините си и е на много приличните 140000 за дизел!
Последна промяна acho.rs на 15 Мар 2009, 21:58, променена общо 2 пъти

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 21:25

здравеи приател значи разбирам малко от тди и ще ти кажа че това сеатче набира добре гори малко, горе долу в града ще си правиш с другите коли маитап,само гледаи мотора да е читав, испани го задължително на дълга отсечка тая кола(мотор)трябва да поема ПОСТОЯНО без да мисли ако е добър мотора пълни кеометража за норматив, гледаи,караи и слушаи мотора задължително ,имът много специфични неща тези коли ако неразбираш извикаи някои които разбира от тди
бърза печка ха ха

Потребител
Аватар

Re: [Сеат Леон]1.9 TDI ASZ 131hp

Мнение от Mephistofel » 15 Мар 2009, 21:30

acho.rs написа:
dan3ata написа:Колеги питах и във форума на WV ама не получих сериозни отогвори - нензма защо! Много ви моля ако някой има наблюдения върху този мотор на ВАГ да каже нещо. Причината е че днес ми предложиха един Сеат Леон с такъв мотор и на хартия (т.е на дисплея на комп-а) мотора изглежда много обещаващо. Давайте съвети че направо ми влезе мухата в главата. А и Сеата е 2001г и изглежда много много добре за годините си и е на много приличните 140000 за дизел!

Предполагам нямаш предвид 140 000 , както си написал , но и 14 000 хиляди ми се виждат супер много за Леон 2001 - тая кола повече от 7-8 000 , не я виждам освен ако не е със 17ки,кожа,ксенон и темп подобни шукарии и пак са много тези пари.Ти си предсенявай , но все пак погледни във мобилето за цените на тези и имай предвит , че сега е криза и цените падат главоломно - възползвай се :twisted:

Обаче май говорим за километри, ама здраве да е... ;)
"Дайте ми шест реда,написани от най-честния човек и аз ще намеря в тях за какво да го обеся!" Кардинал Ришельо

http://www.wartime.bg
http://www.facebook.com/wartime.bg
http://www.muzikant.org/
Tribute to Ronnie James Dio -"Rainbow In The Dark" http://www.youtube.com/watch?v=2rIKJI30xu4

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 22:08

didi77 написа:здравеи приател значи разбирам малко от тди и ще ти кажа че това сеатче набира добре гори малко, горе долу в града ще си правиш с другите коли маитап,само гледаи мотора да е читав, испани го задължително на дълга отсечка тая кола(мотор)трябва да поема ПОСТОЯНО без да мисли ако е добър мотора пълни кеометража за норматив, гледаи,караи и слушаи мотора задължително ,имът много специфични неща тези коли ако неразбираш извикаи някои които разбира от тди

Разби ме с правопис бе man,какво е това нещо бе,4-ти клас имаш ли :shock: :shock: :ranting: :ranting: :ranting:

п.п.Извинявам се че не е по темата,ама не се сдържах

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 22:17

така като четеш какво сам писъл на 4 клас ли ти прилича
бърза печка ха ха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 22:20

didi77 написа:така като четеш какво сам писъл на 4 клас ли ти прилича

А бе като чета КАК си го написал,забележи НАПИСАЛ а не ПИСЪЛ ми се струва че и 4-ти е множко ;),а относно това което си се опитал да напишеш не смятам че си вложил забележителна мисъл,например-ще си правиш майтап с колите в града,трябвало да поема и т.н. да не задълбаваме.Успех на колегата с покупката :yes:
Последна промяна galant на 15 Мар 2009, 22:26, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 22:22

щом казваш ок искажи се,но дане прецакваме темата на човека
бърза печка ха ха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 22:28

didi77 написа:щом казваш ок искажи се,но дане прецакваме темата на човека

И сега да се ИСКАЖА,най добре е една диагностика в сервиз,като разгледаш темите ще се ориентираш кой сервиз да посетиш.

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 22:32

ясен си ми че те няма по тди, поне чети нещо може да научиш а не да се хващаш за глупости :( някои неща не се хващат с диагностика приател
Последна промяна didi77 на 15 Мар 2009, 22:41, променена общо 1 път
бърза печка ха ха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 22:40

didi77 написа:ясен си ми че те няма по тди, поне чети нещо може да научиш а не да се хващаш за глупости

Щом така си ме преценил,ти си спеца,разбрах че с тди си правя майтап с колите,пълня бързо километража,да слушам мотора,да го гледам и други много важни спецификации на въпросния мотор на ВАГ.Благодаря за така безценната информация а и на колегата на който му оср....ме темата му беше много полезен!

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 22:46

нещо си превазбуден и нищо не ти разбирам,а за тди като върви както трябва една диагностика може да развали покупката, да има полза от диагностика но тя нехваща всичко,аман от маистори :Dпък и аз му казвам на момчето в общи линии да няма да пиша фермани
Последна промяна didi77 на 15 Мар 2009, 23:03, променена общо 1 път
бърза печка ха ха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 23:01

didi77 написа:нещо си превазбуден и нищо не ти разбирам,а за тди като върви както трябва една диагностика може да развали покупката,аман от маистори :D

А как трябва да върви,ако слезеш от ВАЗ(не знам дали знаеш какво е това)определено Сеат-а ще лети.Какво е това"да върви както трябва"?Ти понеже си спец по ТДИ имаш ли си идея колко неща могат да се открият при една диагностика,неща които едва ли си с такова набито ухо да ги чуеш и с такова око че да ги видиш.Ама най-добре да отидеш с колегата да чуеш колата и да си дадеш инженерското мнение!

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 23:08

а ти имаш ли си на престава колко неща НЕ се хващат на компютъра МНОГО :) не е проблем бих му помогнал много,несъм инж но разбирам малко от тди :guitarist:
Последна промяна didi77 на 15 Мар 2009, 23:12, променена общо 1 път
бърза печка ха ха

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 15 Мар 2009, 23:10

О.К. предавам се,ти си много упорит.Извинявам се на колегата за това че избягахме от темата но.....!

Потребител
Аватар

Мнение от didi77 » 15 Мар 2009, 23:16

не напротив това е суровата истина отива някъде момчето автокъщата му продава колата оня иска диагностика преди да я цака ,отиват продавача му смига с 100 кинта в сервиза и ако си нямаш хабер от печки кво става гипс
бърза печка ха ха

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата