M50B20 Трака
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
M50B20 Трака
Първо да кажа, знам че е най-хубаво да отида на сервиз ама все пак да питам и тук(така или иначе ще се ходи).
Ходих да се въртя 5-6 мин стрелката на тем. мина средата и спрях оставих я да изстине без да я гася и се прибрах после се качвам и нещо трака зверски на ниски! На високи(след 3 хил.) почти не се чува да не казвам че май въобще не се чува.
Ще се радвам да чуя някакво предположение, аз се чудя дали е възможно да съм счупил водната помпа ?
Колата иначе не се е променила пак си върви, пали от раз и т.н., но стърже на метал и то зверски, масло антифриз всичко има.
Някак ето така се чува:
http://www.youtube.com/watch?v=4KEpNe17 ... re=related
Само, че тембъра е по-висок и стърже, тука направо си трака мъжката(що не учих музика мамка му
)
Ходих да се въртя 5-6 мин стрелката на тем. мина средата и спрях оставих я да изстине без да я гася и се прибрах после се качвам и нещо трака зверски на ниски! На високи(след 3 хил.) почти не се чува да не казвам че май въобще не се чува.
Ще се радвам да чуя някакво предположение, аз се чудя дали е възможно да съм счупил водната помпа ?
Колата иначе не се е променила пак си върви, пали от раз и т.н., но стърже на метал и то зверски, масло антифриз всичко има.
Някак ето така се чува:
http://www.youtube.com/watch?v=4KEpNe17 ... re=related
Само, че тембъра е по-висок и стърже, тука направо си трака мъжката(що не учих музика мамка му

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Върви да я повъртиш малко и ше се оправи 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
мотора е за смяна,
продавам м50б25, който не трака
майтапа на страна, докато не се чуе/види на живо едва ли някой ще може да хвърли боб и да каже "ето това е"

майтапа на страна, докато не се чуе/види на живо едва ли някой ще може да хвърли боб и да каже "ето това е"

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Абе за тдс не знам, ама за Б25 съм се замислил, вчера карах такова животно...
имах чувството че до сега съм карал рейс.
По-късно ще кача актуално видео с шума, не че ще помогне ама важното е че съм опитал. Ванос съм пропуснал да кажа че няма.
vladiverm, ем че колко му е, тя даже май сега върви повече.
Едит: Да взема да кача и видеото дето се въртях, ако това с шума не помогне.

По-късно ще кача актуално видео с шума, не че ще помогне ама важното е че съм опитал. Ванос съм пропуснал да кажа че няма.
vladiverm, ем че колко му е, тя даже май сега върви повече.

Едит: Да взема да кача и видеото дето се въртях, ако това с шума не помогне.

Само модераторите да не се ядосват че сам си пиша в темата, ама някой да разбира от стартери ? Шума е почти 1 към 1 с задържан стартер. Когато въртя ключа и колата запали нарочно го държа още няколко секунди и стъргането се чува, пускам ключа и стъргането леко намаля но си е там. Като гася колата точно секундите преди окончателно да спре да се върти се чува адски силно.
Само не ми е ясно, ако е от него как издържа толкова време, не съм я сукал ама 2-3 пъти мина 4 хил оборота.
Само не ми е ясно, ако е от него как издържа толкова време, не съм я сукал ама 2-3 пъти мина 4 хил оборота.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Виждам почвате да карата М50 -ки вече и имате проблеми. Посетете секцията Е34/Е32 и ще откриете търсените отговори. Постоянно пиша да не бъркате в буркана с мед, ама какво да се прави това си е. Решението на проблема е лесно и не скъпо, но потърсете малко. Успех.
11 мнения
• Страница 1 от 1