сбирки - Варна Неделя КРЗ 15:00

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

сбирки - Варна Неделя КРЗ 15:00

Мнение от LuBo1 » 14 Мар 2009, 10:15

Нека си кажа мъката като един истински БМВ Фен.
Идвам аз на БМВ сбирка и какво да видя- ГОЛФ , ПЕЖО , РЕНО , МАЗДА и всякакви други бързопърдящи тоалетни. Какво става тук, БМВтата са по малко от другите марки. За бога да не съм се объркал , тука да не е сбирка на ТУНИНГ.БГ. Слизам оглеждам се , само нови физиономии , една групичка на страни са ми познати. Отивам и поздравявам. Опа , веднага една грозна мацка с едно пежо прави старт м/у колите и хората с някъв наркоман с Ровър.
Мисля си какво е станало с тия сбирки , къде са ония хора от преди няколко месеца. Къде се събираха по 40-50 БМВ в две редици .... мисля и не съомявам. Какви са тия лекета къде идват на нашите сбирки , че те повечето идват да изчоплят семките си и да коментират какви сме ние СЕКТАНТИТЕ ... ПРОСТ НАРОД . ЕИ заради такива ПАЛЯЧОВЦИ НЕ МИ СЕ ИДВА НА СБИРКИ , А И ГО ВИДЯХ В ОЧИТЕ НА ДОСТА ОТ СЕКТАНТИТЕ. ТОВА СИ Е БМВ СБИРКА , А НЕ ТУНИНГ БГ или там какво сте ПИШЛИГАРИ.

НЕКА ВСЕКИ КОИТО СЕ ЧУСТВА ЗАСЕГНАТ ОТ МНЕНИЕТО МИ ДА СИ ОСТАНЕ ТАКА . ПЪК ТИЯ ДЕТО ИДВАТ ДА ИЗБИВАТ КОМПЛЕСИ, ДА СИ ГИ ИЗБИВАТ ВЪРХУ ПРИЯТЕЛКИТЕ СИ АКО ИМ ПУСНАТ.

БАХТИ СЕЛЕНИЯТА ДЕТО БЕШЕ . НЕ ЗНАМ , ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИДВАМ ТАЯ ГОДИНА НА СБИРКА И НЕ МИСЛЯ ДА ПОВТОРЯ ДА ДОДА ДА СЕ ИЗЛАГАМ , И ОКОЛО МЕН ДА СЕ ГОНЯТ НЯКВИ ПОДОБИЯ НА АВТОМОБИЛИ

АКО НЯКОИ ИМА КОНТАКТ С ТЕЗИ ПРОСТИ ХОРИЦА(визирам - мацката с ПЕЖОТО , Наркоманите с Ровърите и другите гъзенца) ПРЕДУПРЕДЕТЕ ГИ ЧЕ ТОВА НЕЩО КОЕТО ТЕ ПРАВЯТ Е НЕЖЕЛАТЕЛНО И МОЖЕ НЯКОИ ПЪТ И НЯКОИ ШАМАР ДА ОТНЕСЪТ !

Предлагам един-два пъти да не правим шоу , и те сами ще се откажжат да идват. Защото повечето са ЗЯПЛИОВЦИ С ПО 5лв В ДЖОБА ЗА БЕНЗИН И ЦИГАРКИ ! :evil: :!:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от van_ko » 14 Мар 2009, 10:26

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 14 Мар 2009, 10:47

Много си прав Любо !

Назад към Събори/Мероприятия