БМВто не бивало да се кара на газ...
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Не знам какво плюете толкова тази газ .Аз си карам на ГАЗ вече повече от .. 130 000 км . На скоро смених лулите, свещите пак и две бобини ,че беше започнала да гърми и сега пак ГАЗ и тва е. За мен тази кола е за да си возя д-то от т.А до т. Б и когато слизам от нея винаги да съм широко усмихнат , да ходя по кафета с нея ,а ако има как и до тоалетната ще ходя с нея. Тя моета е34-ка си е избила тази газовица още преди години ... Като реша да карам кола само в празнични дни и с костюма, ще си взема едно е38 поне 735 и ше си го карам на бензинец от събота на събота. Ама за сега си мисля, че още не съм дорасъл .Сега ми е добре с тази и мисля да е юркам докато може и има хляб в нея . Аз нека си карам на 78 ст. за литър ГАЗ ,пък вие си карайте на 1.72лв. за литър бензин . Всеки си има своя философия и според това за какво ще използва колата . Това е моета философия .......
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Тццццц, малий кво стаа тука бре. Ората мило и драго дават за газ и то за 518-ка
, мала-мале, ще се избиете бре. Мое да ви редим една 518-ка за проба колеги
. Ша ви дойде, ама окъсняхте. ГАЗЗЗЗЗЗ, гаЗЗЗЗ, ядем и пием само ГАЗЗЗЗ. 

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Аз спечелих от тотото 600к лв и си взех вейрон за тея пари, обаче не ми останаха много (гори като комбайна) и си сложих газово 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
LizarD написа:Аз спечелих от тотото 600к лв и си взех вейрон за тея пари, обаче не ми останаха много (гори като комбайна) и си сложих газово
е да ама на газ няма ограничител, а и газта е с по високо октаново число така че трябва да си минал повече от 407км/ч

Газ-та е много полезна и наистина може да ви спаси живота и целоста на колата...
Аз от няколко месеца махнах газ-овата и си карам само на бензин, не е много скъпо за 35-40 лева се минават 100 км в града но проблема е,че колата върви много и вместо да умира на 4500 оборота тя почва или да върви настрани или да застрашава книжката ми, отделно откакто карам на бензин съм една джанта назад и допотроших окачването, а и нещо много бързо зе да яде накладките, изредих 2-ра и 3-та няколко пъти и после спирания до нула тея 2 тона .... А на газ нямах такива проблеми...
И двете си имат предимства и недостатъци няма кво да се лъжем,
Аз от няколко месеца махнах газ-овата и си карам само на бензин, не е много скъпо за 35-40 лева се минават 100 км в града но проблема е,че колата върви много и вместо да умира на 4500 оборота тя почва или да върви настрани или да застрашава книжката ми, отделно откакто карам на бензин съм една джанта назад и допотроших окачването, а и нещо много бързо зе да яде накладките, изредих 2-ра и 3-та няколко пъти и после спирания до нула тея 2 тона .... А на газ нямах такива проблеми...
И двете си имат предимства и недостатъци няма кво да се лъжем,
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
изчерпа на е вече..моля ключ\MITETO\ DSB написа:bmwfena написа:ве много глупости дрънкате....ако мода чете моля да ми заключи темата.
Кои я изрови.

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4