вече и аз съм с 320 д !!! Невероятна кола е...... колеги....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
вече и аз съм с 320 д !!! Невероятна кола е...... колеги....
Здравеите на всички във наи якия форум ,тва не е четка ,а наистина е доказано и признато
,.Колеги и аз се сдобих с Бима 320 д 136 коня и сам мн доволен-от визия и варвене най-вече.Чета редовно темите във форума и са ми в голяма полза евала на модераторите и всички който вземат СМИСЛЕНО участие в темите. И така имам въпрос относно термостатите , защото не намерих ни6то в търсачката.Колата ми спря да загрява(и вървенето спадна чувствително (':confused:') ) и така смених големия термостат, но уви пак не достига до средата на 90 или пак не ги подържа като изляза да карам някаде изванградско !!! Решението е да сменя и малкия термостат на АГР-а ,както разбрах пак от нащия форум.Оба4е като го поръчвах видях на схемата че под него има едно О-образно пръстенче на което цената е 130лв
и в магазина не знаеха за какво е то и дали аз трябва да го сменя заедно с този малкия термостат.Та вапроса ми е за какво служи (за оплатнение според мен ,ама то 130 лв много бе) и дали трябва аз да го сменям задалжително? Надявам се да ми дадете отговори на вапроса , и се извинявам предварително ака има отговор на вапроса ми , аз не съм го открил.Педварително ,Ви благодаря .

- tOnkO_lOnkO
- кандидат ентусиаст
-
Наистина има такова О пръстенче, но не ми се вярва да е 130лв.Ина4е че го има,-има го.Даже си спомням като свалях моят термостат беше едно жълто на цвят.Не мисля 4е има какво толкова да му се повреди аи и сигурно става въпрос за някаква грешка с ЦЕНАТА.Според мен няма да ти се наложи да го копуваш.
- milen4o_9305
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ребро
- Мечтае да кара: М3 touring
точно днес се збласка с този проблем и 1 аверче от въпросния пръстен почна да изхвърля водата но цената му далече не е толкова висока то цената на целия термостат е 75-80лв 

- TODOROVI25
- Потребител
-
320 д...купих я на две години,супер мотор много икономичен.200 хиляди километра за три години и не мръдна на зверското каране.
- semk@t@
- Потребител
-
- Кара: E46 320 DA 01
- Мечтае да кара: Най-лютия дизел
8 мнения
• Страница 1 от 1