ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- lord_dairon
- Потребител
-
ЗОВ ЗА ПОМОЩ
При катестрофа на пътя Пазарджик- Пловдив на 10.03.09год. , моят първи братовчед Иван Георгиев е в Болница с силно овредено зрение.
Докорите дават надежда да се оправи, но за целта трябва възможно най-бързо да му се направи тежка операция на окото.
Която за съжаление може да бъде направена само в клиника в Берлин и е непосилно скъпа за семейството и роднините му, затова бих искал да помоля всички колеги който имат възможност да се опитаме да помогнем на Иван да вижда отново и да се радва на живота.
На 16.03.09г. Иван тръгва със самолет за Германия, за да могат да започнат иследванията и подготовката на операцията, за която знаем само че колкото по скоро се направи толкова по-добре. Цената на операцията е 8000 евро.
Моля всеки който желае да помогне на един колега да вижда отново, да преведе пари по сметката без значение колко са сигорен съм че и по 5лв да отделим всички пак ще ги саберем:
сметка:BG82UBBS80021048108420
BIC:UBBS BGSF
Стоян Близнаков
Благодаря на всички отзовали се предварително.
Аз ще пиша за състоянието на Иван при всяка нова информация.
Докорите дават надежда да се оправи, но за целта трябва възможно най-бързо да му се направи тежка операция на окото.
Която за съжаление може да бъде направена само в клиника в Берлин и е непосилно скъпа за семейството и роднините му, затова бих искал да помоля всички колеги който имат възможност да се опитаме да помогнем на Иван да вижда отново и да се радва на живота.
На 16.03.09г. Иван тръгва със самолет за Германия, за да могат да започнат иследванията и подготовката на операцията, за която знаем само че колкото по скоро се направи толкова по-добре. Цената на операцията е 8000 евро.
Моля всеки който желае да помогне на един колега да вижда отново, да преведе пари по сметката без значение колко са сигорен съм че и по 5лв да отделим всички пак ще ги саберем:
сметка:BG82UBBS80021048108420
BIC:UBBS BGSF
Стоян Близнаков
Благодаря на всички отзовали се предварително.
Аз ще пиша за състоянието на Иван при всяка нова информация.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
с много малко време разполагате,дано се съберат парите и няма проблеми за момчето 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Пускам темата като "Важна" за да могат повече хора да и обърнат внимание 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- lord_dairon
- Потребител
-
Мерси колега.
Днес Иван отлетя за Германия утре започват иследванията и подготовката за операцията.
Благодаря на всички отзовали се до момента и на всички който ще го направят скоро.
Днес Иван отлетя за Германия утре започват иследванията и подготовката за операцията.
Благодаря на всички отзовали се до момента и на всички който ще го направят скоро.
- Stefanov_simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: NISSAN PATROL 2.8 GL&OPEL OMEGA
- Мечтае да кара: Alpina / B7 (E65/E66L) / 4.4 i V8 32V L (500 Hp)
Съжалявам за момчето.
Чак днес видях темата и веднага пратих малко пари чрез интернет банкиране.
Дано се оправи колегата !!!
От опит знам че в Берлин са МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ !!!!!
Бях там в средата на февруари за 1 седмица и съм много доволен от резултатите и отношението на лекарите, НЯМА НИКАКВА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРИЯ !!!
УСПЕХ НА ИВАН !
Драскай по някой ред как е Иван, и трябват ли още пари, другия месец ако трябва пак ще направя превод...
Чак днес видях темата и веднага пратих малко пари чрез интернет банкиране.
Дано се оправи колегата !!!
От опит знам че в Берлин са МНОГО ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ !!!!!
Бях там в средата на февруари за 1 седмица и съм много доволен от резултатите и отношението на лекарите, НЯМА НИКАКВА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ С БЪЛГАРИЯ !!!
УСПЕХ НА ИВАН !
Драскай по някой ред как е Иван, и трябват ли още пари, другия месец ако трябва пак ще направя превод...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ЗОВ ЗА ПОМОЩ
Ако има някакво развитие по тази тема, сигнализирайте... иначе не виждам смисъл да е активна.
6 мнения
• Страница 1 от 1