Катастрофа, поредна простотия с ПК
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Живи и здрави да сте и от мен !
иначе за оня ... бързал е ... стигнал е на време
... то за това хората викат "БЪРЗАЙ БАВНО"
аз като гледам Music idol - колко идиоти има по тоя свят дето си вярват че могат да пеят ... с колите е същото - 80% от шофьорите си вярват, че може да карат и че си познават колата и поведението й на пътя според различната пътна обстановка, УВИ - явно не е така !
то направо да ти се още да караш и всичко .. баси мамата , с извинение!
иначе за оня ... бързал е ... стигнал е на време

аз като гледам Music idol - колко идиоти има по тоя свят дето си вярват че могат да пеят ... с колите е същото - 80% от шофьорите си вярват, че може да карат и че си познават колата и поведението й на пътя според различната пътна обстановка, УВИ - явно не е така !
то направо да ти се още да караш и всичко .. баси мамата , с извинение!

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
В сащия филм си се вкарал като мен само че мойта жена беше в 5 месец направо полудях а зад мен зетми докато аз утеша жената че се беше изплашила много, Зета слиза бой,бой,бой, слизам и аз не гледам колата а направо гвардейски шут в муцуната, идва линейката за мойто либе да я прегледат че се бех ошашавил и излиза женаму на перничанина и вика кви сте вие бе. От там мойта полуде слиза от линейката 5 6 шута и вкара на перничанката и ние унемехме. Колкото и да се пазиме се некой малоумник ще ни нагласи

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
KON4ETO написа:В сащия филм си се вкарал като мен само че мойта жена беше в 5 месец направо полудях а зад мен зетми докато аз утеша жената че се беше изплашила много, Зета слиза бой,бой,бой, слизам и аз не гледам колата а направо гвардейски шут в муцуната, идва линейката за мойто либе да я прегледат че се бех ошашавил и излиза женаму на перничанина и вика кви сте вие бе. От там мойта полуде слиза от линейката 5 6 шута и вкара на перничанката и ние унемехме. Колкото и да се пазиме се некой малоумник ще ни нагласи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
извинявам се предварително защото не е много подходящ коментара ама вие с жена ти не си поплювате - ОГИН ХОРА.

- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- miro_mcm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е-34 525i, E-39 520i, E-36 320i
KON4ETO написа:Ако си лишаваш семейството заради колата и твойта така ще реегира вярвайми![]()
![]()
И аз да поспамя, но вервайте колеги наистина е така, че даже може некой ден и срещу вас да се обърне

35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3