Багажник на Е36 Компакт!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Багажник на Е36 Компакт!
Здравейте колеги,
знае ли някой как се маха ватата в багажника, тая дето стои под мокетчето което покрива инструментите........ днеска пробвах да я издърпан ама не мърда на никъде....... питам щото тая сутрин бях оставил една опаковка течност за чистачки в багажника, от тия найлоновите на Shell, и вечерта като отворих багажника само найлона беше останал......... аман от дефектни опаковки!!!
знае ли някой как се маха ватата в багажника, тая дето стои под мокетчето което покрива инструментите........ днеска пробвах да я издърпан ама не мърда на никъде....... питам щото тая сутрин бях оставил една опаковка течност за чистачки в багажника, от тия найлоновите на Shell, и вечерта като отворих багажника само найлона беше останал......... аман от дефектни опаковки!!!
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
аз съм 100 % сигорен че е лепена защото ако махнеш задните седалки ще видиш каде влиза самата основа в самия плат на куперо варянта е на място да си я поопереш и да оставиш за 2-3 часа отворен багажника то ся поне хубаво времето .

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колега гаранция е лепено и то доста здраво,пробвай с нещо остро да го отстраниш...успех,после можеш да сложиш мокет или нещо подобно 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Joro_BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: m6
Re: Багажник на Е36 Компакт!
залепена е колега стига до средата на задната седалка...
Ние сме гъзетата със BMW-тата такива искате златна треска....яя виж мутресите със мерцедесите такива вземаме за наша сметка..
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
Здравейте колеги, извинявам се за отклонението, но в багажника както знаем няма място за резервната гума и аз като взех колата, гумата ми беше в калъф за гуми. Искам само да ви питам дали сте си я сложили от долу, защото на мен ми запълва половината багажник?
Никоя война не е свещена!
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
Храбрите не живеят вечно, но предпазливите въобще не живеят.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
MasterRalf написа:Здравейте колеги, извинявам се за отклонението, но в багажника както знаем няма място за резервната гума и аз като взех колата, гумата ми беше в калъф за гуми. Искам само да ви питам дали сте си я сложили от долу, защото на мен ми запълва половината багажник?
да колега поне моята резервна си е отдоло под багажника където си и е мястото при компакт...
8 мнения
• Страница 1 от 1