Дойде и моят ред!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Дойде и моят ред!

Мнение от dimodi » 12 Мар 2009, 1:57

Колеги, гледам много теми с хвалби станаха последните дни, та рекох и аз да се включа. :D :D Ето и я моята нова придобивка, снимките не са особено добри, защото са правени с телефона, а и времето беше доста лошо. Колата е 320D, първа регистрация 6/2003, 6 скорости. Отне ми близо 6 месеца да а намеря, взех си я сам директно от първия и и единствен собственик, на 160 хил. км, абсолютно реални с пълна сервизна история, чисто нови зимни гуми на стоманени джанти с тасове на БМВ и летни на оригинални 17-ки джанти. Умишлено не съм качвал снимки отстрани, понеже е със зимните гуми, а тия тасове ме дразнят. Май трябва да се вземат 16-ки за зимата. :mhihi: :mhihi:

Изображение

Изображение

Изображение

Какво трябва да сменя на първо време? Маслото е сменено преди 1000 км и няма нужда засега. Ако можете и застрахователна компания за пълно каско да ми препоръчате. :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на ребро
Мечтае да кара: М3 touring

Мнение от milen4o_9305 » 12 Мар 2009, 2:05

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 12 Мар 2009, 2:06

ЧЕСТИТО И МНОГО БЕЗАВАРИЙНИ КИЛОМЕТРИ!
Много е красива колицата............ :yes:

Слави
Аватар

Мнение от © » 12 Мар 2009, 9:07

Честито!
ако колата ти е наистина на 160 000км прогнозирам, че през следващите една две години няма да правиш никакви ремонти
Последна промяна © на 12 Мар 2009, 13:14, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 12 Мар 2009, 9:46

За каско аз лично бих ти препоръчала Бул Инс!
Работя в компанията от доста години - ако те интересува нещо повече - пиши ми на лични.
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 12 Мар 2009, 9:58

© написа:Честито!
ако колата ти е наистина на 160 000км прогнозирам, че през следващите една две години няма да правиш никакви ремонти

И после я продава!! :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 12 Мар 2009, 12:04

Да кажем, че съм на 99% сигурен относно километрите. :D :D Освен сервизна книжка (която лесно може да се фалшифицира), разполагам и със сметките от всички инспекции правени само в представителството на БМВ откъдето е и закупена самата кола. Салонът и таблото също са в отлично състояние. Продавачът беше един ужасно педантичен германец, който дори ми даде гумени стелки за зимата и отделно оригинални плюшени за лятото. :shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 12 Мар 2009, 12:17

честито колега!!! мн безавариини километри и мн хубави моменти с колицата :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Потребител
Аватар

Мнение от vili084 » 12 Мар 2009, 19:32

super e,kasmet

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d LCI
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от brabusbg » 12 Мар 2009, 20:30

Честито колега със здраве да я караш. А не се тревожи - колата и да се развали.... оправя се, ти да си жив здрав и безаварийно по пътя да си я караш.

Сподели колко парички ти излезе??
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 12 Мар 2009, 21:09

brabusbg написа:Честито колега със здраве да я караш. А не се тревожи - колата и да се развали.... оправя се, ти да си жив здрав и безаварийно по пътя да си я караш.

Сподели колко парички ти излезе??

Имаш л.с. :D

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 12 Мар 2009, 22:10

dim_off написа:... Продавачът беше един ужасно педантичен германец, който дори ми даде гумени стелки за зимата и отделно оригинални плюшени за лятото. :shock: :shock: :shock:

Същото нещо ми се случи и на мен взех я от втори собственик но беше доктор педант и даде специално стелки за зимата и лятото. + Една торба с документи :shock: :shock: :shock:
А иначе това е любимия ми цвят за Е46 страхотна кола единствено можеше още малко екстри но пък си личи че е пазена като писано яице.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 12 Мар 2009, 22:28

ludia написа:
dim_off написа:... Продавачът беше един ужасно педантичен германец, който дори ми даде гумени стелки за зимата и отделно оригинални плюшени за лятото. :shock: :shock: :shock:

Същото нещо ми се случи и на мен взех я от втори собственик но беше доктор педант и даде специално стелки за зимата и лятото. + Една торба с документи :shock: :shock: :shock:
А иначе това е любимия ми цвят за Е46 страхотна кола единствено можеше още малко екстри но пък си личи че е пазена като писано яице.

Тоя цвят и на мен ми е любим и все се надявах да намеря такава :D :D Можеше и да е с повече екстри, но тези на които държах си ги има. Другото са лиготии. :mhihi: :mhihi: По-важно ми беше да е гледана добре. Само ксенона би ме поблазнил и се замислям много сериозно...

Аватар
Кара: Бързо
Мечтае да кара: М3 Е92

Мнение от ludia » 12 Мар 2009, 22:45

Аз моите фарове ги търсих 2 месеца и накрая изпаднаха оригинални със крушки перфектни за 3-цифрена сума.
Като търсиш намираш. Дано те радва и се съветвам да не чакаш оил инспекшъна да светне за да смениш маслото.
Надявам се скоро да се саберем пак преди железница за да видиме твоята красавица и на живо.
Изображение
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

http://clip4e.com/play.php?id=45143

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 12 Мар 2009, 23:02

ludia написа:Аз моите фарове ги търсих 2 месеца и накрая изпаднаха оригинални със крушки перфектни за 3-цифрена сума.
Като търсиш намираш. Дано те радва и се съветвам да не чакаш оил инспекшъна да светне за да смениш маслото.
Надявам се скоро да се саберем пак преди железница за да видиме твоята красавица и на живо.

Маслото е сменено преди 1000 км, инспекшъна ми показва още 29 хил. км, но малко не ми се вярва. Предполагам най-късно на 20 трябва да го сменя, ама не съм много наясно и какво масло? Сори за тъпите въпроси, ама това ми е първата кола. Карал съм много и всякакви, но не съм поддържал. :help: :help: Сега ровя из форума да си обогатя знанията. :D

Следваща

Назад към E46