Купих си най-хубавата кола на света !!!
Модератор: Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
WALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....
Тази Мка за мен е един кош нищо повече!
Тоз път май се изхвърли!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
WALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....
Пич, не се излагай, че ще си проличи колко точно разбираш от БМВ! Ако за теб е30 М3 е барака, то не знам какво да кажа за това от снимките в галерията ти! На 100% съм сигурен, че не си се и качвал в М3 (и недей да твърдиш противното) и не си карал М3 и затова говориш така. Това си е спортен автомобил и то какъв. Затова тук мнения изказват хора, които харесват спортните автомобили. Седи си в 5-ка и си карай със здраве...и като видиш някоя е30 М3 в огледалото - по-добре бегай в дясно, че минават мноооого бързо!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари" 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
cucko написа:Видяхте вече какво е да се правиш на гъзар...
Добре де защо трябваше точно същите снимки да похвали?!Аз затова не писах тук толкова време защото ми направи впечатление че не е реална........чакайте бе тоя дядо в англия с ляв волан ли кара м-ки и алпини..бах ви как се хванахте на гола кука.....![]()
Колега , никога Е30 ///М3 не е произвеждана с друг волан освен левия

Колега, без да искам да те засегна по никакъв начин ще ти кажа ,че автомобила ,който караш почти напълно отговаря на удебеления в цитата епитет

Георги Пенчев
Pitbull_Germany написа:WALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....
Пич, не се излагай, че ще си проличи колко точно разбираш от БМВ! Ако за теб е30 М3 е барака, то не знам какво да кажа за това от снимките в галерията ти! На 100% съм сигурен, че не си се и качвал в М3 (и недей да твърдиш противното) и не си карал М3 и затова говориш така. Това си е спортен автомобил и то какъв. Затова тук мнения изказват хора, които харесват спортните автомобили. Седи си в 5-ка и си карай със здраве...и като видиш някоя е30 М3 в огледалото - по-добре бегай в дясно, че минават мноооого бързо!
Остави го нека си говори , аз такива коментари ги пропускам , не се дразни ... нека си кара модерните возила.
Чакаме автора на темата да се появи, за да разберем самата истина

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Alexi написа:заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари"
Абе я дайте линк в мобилето,че нещо не я открих! Мисля,че не трябва да бързаме да обвиняваме човека,или поне да чуем неговота теза! Иначе си остава измама!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
POL_Starshi написа:Alexi написа:заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари"
Абе я дайте линк в мобилето,че нещо не я открих! Мисля,че не трябва да бързаме да обвиняваме човека,или поне да чуем неговота теза! Иначе си остава измама!
И след малко ако "постне" една снимка на колата пред ЦУМ и вестник "ТРУД" на предния джам всички ще използваме тази икона "

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
POL_Starshi написа:Alexi написа:заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари"

Последна промяна zvezdo88 на 11 Мар 2009, 15:54, променена общо 1 път

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
кош е безли4ния гроб който си написал 4е караш,кат не ти изнасят бмв фантазиите ни кво правиш тукаWALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
И пробега от 8000км отиде на 74000км....доста намирисва тая работа

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ти май само про4ете загавието и си 4еститиш машинно,аSLav_Bs написа:Честито колега със здраве да е житкаш и да сменяш само масла,филтри и гуми

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Айде оправяйте се тук...аз съм почитател на е36 м-ките...така че ако е истина със здраве да си я кара... макар че е съмнително някой да си излива комплексите с чужди снимки...

bavareca_86 написа:ти май само про4ете загавието и си 4еститиш машинно,аSLav_Bs написа:Честито колега със здраве да е житкаш и да сменяш само масла,филтри и гуми
Мнения да се трупат

Ехххх , колега айде появи се , все се надявам, че аз съм в грешка, просто искам всичко да е истина и да я видя на събора да и се радвам , а и начина по който си описал как си я намерил в гаража, как се подавала муцуната, много ми хареса ..... Просто се появи и кажи за какво става въпрос дали ние сме прави - дали си ни излъгал , ако е така просто се извини и не лъжи повече....