Купих си най-хубавата кола на света !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 11 Мар 2009, 15:38

Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....
Тази Мка за мен е един кош нищо повече!

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 11 Мар 2009, 15:43

WALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....

Тоз път май се изхвърли! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Мар 2009, 15:46

WALL написа:Не мога да Ви разбера.... Какво и е уникалното на тази дърта барака? А и този дето лъжи, че я е и купил... В този форум само БМВ фанатици има май, такива дето само гледат истинските Баварки и си мечтаят да ги подкарат някога, дори и на сън....

Пич, не се излагай, че ще си проличи колко точно разбираш от БМВ! Ако за теб е30 М3 е барака, то не знам какво да кажа за това от снимките в галерията ти! На 100% съм сигурен, че не си се и качвал в М3 (и недей да твърдиш противното) и не си карал М3 и затова говориш така. Това си е спортен автомобил и то какъв. Затова тук мнения изказват хора, които харесват спортните автомобили. Седи си в 5-ка и си карай със здраве...и като видиш някоя е30 М3 в огледалото - по-добре бегай в дясно, че минават мноооого бързо!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 11 Мар 2009, 15:47

заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари" :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Мар 2009, 15:49

cucko написа:Видяхте вече какво е да се правиш на гъзар...
Добре де защо трябваше точно същите снимки да похвали?!Аз затова не писах тук толкова време защото ми направи впечатление че не е реална........чакайте бе тоя дядо в англия с ляв волан ли кара м-ки и алпини..бах ви как се хванахте на гола кука..... :D :shock:

Колега , никога Е30 ///М3 не е произвеждана с друг волан освен левия :idea:

Колега, без да искам да те засегна по никакъв начин ще ти кажа ,че автомобила ,който караш почти напълно отговаря на удебеления в цитата епитет ;) Твоят автомобил ще си замине един ден и от улиците и никой няма да си спомня ,че е съществувала такава моделна серия :roll: Собственици на този модел освен да наливат гадна нафта на поразия ,да поправят с безброй много пари скоростни кутии ,които пък даже са на друг автомобилен производител, да треперят от страх когато трябва да се долее масло в същия тоя "прекрасен" автоматик в случай ,че са усведомени какво може да се случи след това, да сменят турбини и да сменят кугелгеленки просто незнам с друго какво се занимават

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Мар 2009, 15:50

Pitbull_Germany написа:

Пич, не се излагай, че ще си проличи колко точно разбираш от БМВ! Ако за теб е30 М3 е барака, то не знам какво да кажа за това от снимките в галерията ти! На 100% съм сигурен, че не си се и качвал в М3 (и недей да твърдиш противното) и не си карал М3 и затова говориш така. Това си е спортен автомобил и то какъв. Затова тук мнения изказват хора, които харесват спортните автомобили. Седи си в 5-ка и си карай със здраве...и като видиш някоя е30 М3 в огледалото - по-добре бегай в дясно, че минават мноооого бързо!

Остави го нека си говори , аз такива коментари ги пропускам , не се дразни ... нека си кара модерните возила.
Чакаме автора на темата да се появи, за да разберем самата истина :)
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 11 Мар 2009, 15:50

Alexi написа:заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари" :mhihi:

Абе я дайте линк в мобилето,че нещо не я открих! Мисля,че не трябва да бързаме да обвиняваме човека,или поне да чуем неговота теза! Иначе си остава измама!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Мар 2009, 15:53

POL_Starshi написа:
Alexi написа:заглавието трябва да се смени на "Видях в Мобилето най хубавата кола на света ,ама нямам толкова пари" :mhihi:

Абе я дайте линк в мобилето,че нещо не я открих! Мисля,че не трябва да бързаме да обвиняваме човека,или поне да чуем неговота теза! Иначе си остава измама!

И след малко ако "постне" една снимка на колата пред ЦУМ и вестник "ТРУД" на предния джам всички ще използваме тази икона " :bowdown: " (освен ако не е фотошоп де) :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Мар 2009, 15:53

POL_Starshi написа:

ceco-stz написа:click
:mhihi: тоя дядо я е пуснал тук таме да се продава

:)
Последна промяна zvezdo88 на 11 Мар 2009, 15:54, променена общо 1 път
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Мар 2009, 15:54

кош е безли4ния гроб който си написал 4е караш,кат не ти изнасят бмв фантазиите ни кво правиш тука :?: тая дърта барака струва колкото 4 твои кенефа,едно от най-безли4ните бмв-та :evil:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара....
Мечтае да кара: BMW e**

Мнение от SLav_Bs » 11 Мар 2009, 15:55

Честито колега със здраве да е житкаш и да сменяш само масла,филтри и гуми :)
Лудва само когато не си пие апчето навреме... :D :)
Изображение <=-Температура/час в Бургас
Изображение
Изображение

Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 11 Мар 2009, 15:56

И пробега от 8000км отиде на 74000км....доста намирисва тая работа
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Мар 2009, 15:59

SLav_Bs написа:Честито колега със здраве да е житкаш и да сменяш само масла,филтри и гуми :)
ти май само про4ете загавието и си 4еститиш машинно,а :?:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Мар 2009, 16:03

Айде оправяйте се тук...аз съм почитател на е36 м-ките...така че ако е истина със здраве да си я кара... макар че е съмнително някой да си излива комплексите с чужди снимки...;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 11 Мар 2009, 16:04

bavareca_86 написа:
SLav_Bs написа:Честито колега със здраве да е житкаш и да сменяш само масла,филтри и гуми :)
ти май само про4ете загавието и си 4еститиш машинно,а :?:

Мнения да се трупат :)

Ехххх , колега айде появи се , все се надявам, че аз съм в грешка, просто искам всичко да е истина и да я видя на събора да и се радвам , а и начина по който си описал как си я намерил в гаража, как се подавала муцуната, много ми хареса ..... Просто се появи и кажи за какво става въпрос дали ние сме прави - дали си ни излъгал , ако е така просто се извини и не лъжи повече....
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата