Купих си най-хубавата кола на света !!!
Модератор: Общи модератори
ceco-stz написа:clickтоя дядо я е пуснал тук таме да се продава
Току що се обадих на човека понеже съм в Холандия и ми е евтин телефона, с много безплатни минути, пък и се осъмних. Колеги, колата от снимките и обявата още се продава, има я пусната и в английски сайт . Човека каза , че е в перфектно състояние, той работи в Холандия и ако имам интерес може да му се обадя и да я видя. Човека беше много голям пич

+44 7900 163565 - Телефонът на истината !
Нямам възможностите за такъв автомобил , но незнам защо се лъже и маже тук. Не съм излседовател или детектив , просто исках да ви отворя малко очичките

Последна промяна zvezdo88 на 11 Мар 2009, 15:02, променена общо 1 път

zvezdo88 написа:ceco-stz написа:clickтоя дядо я е пуснал тук таме да се продава
Току що се обадих на човека понеже съм в Холандия и ми е евтин телефона, че се осъмних. Колеги колата от снимките и обявата още се продава, има я пусната и в английски сайт . Човека каза , че е в перфектно състояние, той работи в Холандия и ако имам интерес може да му се обадя и да я видя. Човека беше много пич![]()
+44 7900 163565 - Телефонът на истината
Нямам възможностите за такъв автомобил , но незнам защо се лъже и маже тук. Не съм излседовател или детектив , просто исках да отворя малко очите ви![]()

Е грубо е ама да изкарам снимка от мобиле на М6 ли??? И после - айде колеги купих си М6 : 10 страници евала , красива кола, страхотен екземпляр , докато някой като мен не я открие и не стана за срам.... ?!?!
Колата е уникална , но защо трябва да лъжем, може аз да бъркам, нека колегата с темата обясни. Снимките беше написал , че много време му е отнело да ги снима
Най-много мразя лъжата !!!!
Колата е уникална , но защо трябва да лъжем, може аз да бъркам, нека колегата с темата обясни. Снимките беше написал , че много време му е отнело да ги снима

Най-много мразя лъжата !!!!
Последна промяна zvezdo88 на 11 Мар 2009, 15:04, променена общо 1 път

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Гост
-
За какво да лъже човека бре... да не е на 15г... А снимките - според мен просто е ползвал тия, може тази която е взел да е същата... А и май имаше предвид, че се е поизпотил с качването на снимките във форума, а не със снимането...
Не бързайте да го обявявате за лъжец човека... 

Последна промяна Гост на 11 Мар 2009, 15:46, променена общо 1 път
Re: Купих си най-хубавата кола на света !!!
520i написа:Е не мога да не се похваля,най-накрая сбъднах мечтата си !!! Само като я запаля и седна вътре и ми се насълзяват очите !!! Ето малко снимки да я видите,а след около 2 седмици ще съм в България и ще се пофукам малко на живо на някоя сбирка
П.С. Бая се изпотих с тези снимки
Ми може и аз да не разбирам нещо , за това казах нека той да влезне и да обясни и ако аз не съм прав, ще му се извиня и ще го почерпя.

П.С Надявам се да е съвпадение или колегата с горния пост да е прав. Ако е така, качи реални снимки на колата и нека спора бъде приключен, за да продължим да и се радваме.
Последна промяна zvezdo88 на 11 Мар 2009, 15:05, променена общо 3 пъти

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Да му е честита на колегата(ако все пак е истина разбира се
)
Имаше подобен случай в опел форума преди година някъде колегата Strabex, тогава разнищи лъжата(един чиляк ментеше яко целият форум..през седмица с нова кола
..последната която беше новото X5)

Имаше подобен случай в опел форума преди година някъде колегата Strabex, тогава разнищи лъжата(един чиляк ментеше яко целият форум..през седмица с нова кола

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- nik4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м я някак си.
А каква е била е 30-ката на дядото за 70 хил. паунда?Щом тая е 22 хил.не мога да си представя другата каква е.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Такааааа,машината за спам заработи! Отново тема в която може да има мошенничество! Надявам се колегата да не ни е метнал всички и на нас да са ни "текнали" лигите само от приказки! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Видяхте вече какво е да се правиш на гъзар...
Добре де защо трябваше точно същите снимки да похвали?!Аз затова не писах тук толкова време защото ми направи впечатление че не е реална........чакайте бе тоя дядо в англия с ляв волан ли кара м-ки и алпини..бах ви как се хванахте на гола кука.....

Добре де защо трябваше точно същите снимки да похвали?!Аз затова не писах тук толкова време защото ми направи впечатление че не е реална........чакайте бе тоя дядо в англия с ляв волан ли кара м-ки и алпини..бах ви как се хванахте на гола кука.....