Спора м/у Нисанаджийте и БМВ ...

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 11 Мар 2009, 12:02

KASAPA написа:Чак пък почвате да казвате как карате айде малко по -скромно не съм на вашто ниво .Се пак да удариш Субаро 4 по 4 подготвено
в бетонатта стена преди което да се плъзнеш и да не го овладееш с тази скорост си е доста голямо майсторство и с право трябва да коментираш как хората карат ;)
Браво Браво другия път вземи коло 8 по 8 карай с 15-16 км и като поднесе си затвори очите ;)

Абе кебапче... не те ли беше срам да се изкажеш така... пожелавам ти да излезнеш някой ден и ти на състезание не да се удариш само в бетона направо да се преобърнеш и като излезеш жив и здрав от колата тя да се запали и да изгори... бахти нещасника си чесно!

П.С. на ударена кола и на ебана жена не трябва да се подиграваш нали знаеш ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 11 Мар 2009, 12:07

Ogi написа:
KASAPA написа:Чак пък почвате да казвате как карате айде малко по -скромно не съм на вашто ниво .Се пак да удариш Субаро 4 по 4 подготвено
в бетонатта стена преди което да се плъзнеш и да не го овладееш с тази скорост си е доста голямо майсторство и с право трябва да коментираш как хората карат ;)
Браво Браво другия път вземи коло 8 по 8 карай с 15-16 км и като поднесе си затвори очите ;)

Абе кебапче... не те ли беше срам да се изкажеш така... пожелавам ти да излезнеш някой ден и ти на състезание не да се удариш само в бетона направо да се преобърнеш и като излезеш жив и здрав от колата тя да се запали и да изгори... бахти нещасника си чесно!

П.С. на ударена кола и на ебана жена не трябва да се подиграваш нали знаеш ;)
Оги мани семкаджиите,кво им се връзваш,виш ги 4е само злобеят,кой се бил одарил и кой спукал гума,то некой го каза по напред 4е за семкаджиите най-голямото удоволствие ше е некой да се обърне или да се одари,без да му пука колко пари са хвърлени по колата и още колко ше се дадат за да се оправи.
аве игра4,на тебе лесно ли ти се струва да караш подобна кола по този на4ин.Такава кола се кара с месеци,години,да я нау4иш,да станеш едно с колата,за да може да си без грешки на пистата и това пак не е гаранция 4е няма да стане грешка както сега.Само 4е ти тарикат нема да излезеш на пистата или ако излезеш стани първи и после коментирай,аман :evil:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318is
Детайли за колата: M44

Мнение от KASAPA » 11 Мар 2009, 12:38

Eй лумпени маймуни стига сте преувеличавали думите ми .
На никой не съм пожелавал да се удря :!:

Казах че човека не владее добре колата !! А коментира на др.хора карането !
kasapa

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525 d;АР 155,2.0,16VТ,4Х4,400hp
Мечтае да кара: Supra

Мнение от drft » 11 Мар 2009, 12:44

Максо, ако имате и други приятели с Оаямата обади им се и те да опитат да ви бършат по...раните з...дници тука във форума тез 2ма-3-ма не стигат. И стига се пиня с тез дългите постове - разбрахме за картинг пистите и за застрахователите - смешник :winky:
БЕЗИЗХОДИЦАТА Е СИТУАЦИЯ, ЛОГИЧНИЯ И ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД, ОТ КОЯТО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА!

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 11 Мар 2009, 12:48

KASAPA написа:Eй лумпени маймуни стига сте преувеличавали думите ми .
На никой не съм пожелавал да се удря :!:

Казах че човека не владее добре колата !! А коментира на др.хора карането !
лумпена си ти,никой не ти преовели4ава думите,а ти видждал ли си други негови карания с другата кола,4е коментираш,май не си ми про4ел поста
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 11 Мар 2009, 13:03

drft написа:Максо, ако имате и други приятели с Оаямата обади им се и те да опитат да ви бършат по...раните з...дници тука във форума тез 2ма-3-ма не стигат. И стига се пиня с тез дългите постове - разбрахме за картинг пистите и за застрахователите - смешник :winky:

То е ясно, че на теб акълчето ти се изчерпва в къси постчета ... от типа минах да се покажа и аз. :D Бацинка аз от защитници нямам нужда ... смятам, че не съм го закъсал ама никак и няма от кво да се притеснявам ... да не реши, че ми е тъжно щото Краси и компания не са ме признали? Или щото Краси е решил да се прояви и да блесне ... ама и той не знае с какво точно. Ти не разбра ли, че ще си го преместя в другия крачол и най-много да се посмея на напъните да се доказвате по форумите кой къв карач е и кво клипче има. :D
без реклами в подписа...
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318is
Детайли за колата: M44

Мнение от KASAPA » 11 Мар 2009, 13:04

Погледнете колко сте залухави!

Почвате да обиждате ,а нищо не казвате за организацията ,нали това УЖ е спора или просто Нисаните не бия дори и в нашия форум :confused: .

Нищо не коментирате а гледате, че някой плюе върху момчетата и айде и ние да сме юначи .

Темата я видях веднага ,но не искаш да вземам участие но направо се уляхте с злоба и нищо друго .
kasapa

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 11 Мар 2009, 13:38

Организацията си имаше пропуски, но на фона на цялата ни държава беше просто перфектна :idea: Дори само факта, че някой е жертвал време и пари, за да организира такова събитие, граничи с геройство и трябва да се уважава. Аз уважение към труда на организаторите до тук не видях никъде :idea: Е разбира се по стар български обичай бяха оплюти от хора, които хабер си нямат от организиране на мероприятия от този тип, те не само си нямат, те не са и присъствали :idea: :idea:
Проблема им бил, че чакали по половин час за вода, началото бело твърде рано, не можели да си влезнат с колите в двора на пистата а трябвало да ги оставят навън и да повървят 100м. Какво ще стане като си вкарате колите вътре, ще забиете кол, така ли? Какъв е този толкова жадуван момент да си вкарате колите вътре :shock: да ги наспирате на средата на боксовете и да се чуди всеки участник как да излезне на пистата и от къде да ви заобиколи :?: Респективно да закъснее за старт и пак да не сте доволни, защото се е наложило да изчакате не 2 а 10 минути между двата старта :?: :?: Всички проблеми се сведоха до липсата на охрана! ха ха Смятам сте чували какво различава Хомосапиенс от останалите животни!! Е явно тази път е нямало разлика и е трябвало да има падари, коита да ръчкат постоянно негово величество публиката.
Не искам да обидя нито един, който е уважил събитието по един или друг начин, но това което правеха някой хора от така наречената публика е меко казано нагло и безотговорно!
Организацията била кръгла нула, събрали сме се банда лицемери и сме ви взели парите за да си наемем пистата, ограбили сме ви, всеки можел така :shock: Какви ли не обиди порчетох в тази тема, а и не само в тази :idea: Върнете се изчетете темата и се замислете колко много глупости се изписаха :idea: Това не е градивна критика за мен, това си е чиста проба заяждане и чесане на езици. Много малко бяха хората оценили труда на всички момчета виновни за провеждането на състезанието. Повярвайте ми това не е никак лесно и е нормално да има пропуски, но не е това начина да се отбележат тези пропуски :!: :!:
Хайде сега можете да продължите със срането...........
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 11 Мар 2009, 13:50

bavareca_86 написа:...

Ще те помоля, да не взимаш повече участие в спора ! Никой от учасниците няма нужда от твоята защита ;) Благодаря !

П.С. Темата остава отворена за да се изясните, а не спора да се пренася в всички останали теми !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 11 Мар 2009, 13:52

Мани ти да не е от значение колко ти е близо колата при тоя вятър, който беше. Дори само факта, че става разделение на випове и други ... леееко е дразнещо.И не разбрах, кой визираш, че си няма идея от организиране на такива мероприятия и даже не е присъствал?Нали оточнихме, че аз просто не мога да карам ... даже и книжка нямам ... но за това дали съм организирал и присъствал мисля е излишно да спорим. Само Оямата не е присъствал ... аз него така и не разбрах кво го нападате... той горкия му се наложи заради темата да проучи кое как е протекло и в какво се състои спора... :mhihi:
Последна промяна MaXo на 11 Мар 2009, 13:55, променена общо 1 път
без реклами в подписа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 11 Мар 2009, 13:53

rtzankov написа:

Ще те помоля, да не взимаш повече участие в спора ! Никой от учасниците няма нужда от твоята защита ;) Благодаря !

П.С. Темата остава отворена за да се изясните, а не спора да се пренася в всички останали теми !

Най-добре я заключвай, то няма изясняване, знаеш как стоят нещата ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 11 Мар 2009, 13:55

MaXo написа:Мани ти да не е от значение колко ти е близо колата при тоя вятър, който беше.

К`во повече да кажа................... неам думи :confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 11 Мар 2009, 13:59

Е какво нямаш думи ... ти през цялото време извън колата ли седя? Или ебаси мамините синчета сме щом не можем да държим на студ и вятър? :D Колко народ гледа от колите си? Дам дразних се жестоко, че тряя седя да ме вее вятъра а други да имат превилегията да гледат от колите си.И не само аз ... цялата компания явно бяхме мамини синчета. :D
без реклами в подписа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от REMUS » 11 Мар 2009, 14:02

MaXo написа:Е какво нямаш думи ... ти през цялото време извън колата ли седя? Или ебаси мамините синчета сме щом не можем да държим на студ и вятър? :D Колко народ гледа от колите си?

Хахаха ще умра от смях с теб, чесно :ahah: :ahah:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 11 Мар 2009, 14:08

rtzankov написа:

идеята не беше да го защитавам пък и то4но него,просто той го коментира затова ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning