Купих си най-хубавата кола на света !!!
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
би лиметнал нещо линк4е,да про4ета за тези трък дей,и каде се организира бг групатаoxam написа:много е добра, кога ще я водим на писта да видим колко върви? на 26ти март има голяма БГ група за силвърстоун, но аз няма да мога до дойда.
но април месец също ще ходим на доста трак дни и винаги е интересно
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
bavareca_86 написа:би лиметнал нещо линк4е,да про4ета за тези трък дей,и каде се организира бг групатаoxam написа:много е добра, кога ще я водим на писта да видим колко върви? на 26ти март има голяма БГ група за силвърстоун, но аз няма да мога до дойда.
но април месец също ще ходим на доста трак дни и винаги е интересно
ми трак дните ги гледаме от тези страници
www.bookatrack.co.uk
www.javelintrackdays.co.uk
www.trackdays.co.uk
www.motorsportvision.co.uk
за 26ти ще идват разни хора от България и засега май са 9 човека общо. иначе по принцип сме 8 човека в лондон които караме по писти/дрифтим - като има добра оферта се разбираме и караме. на дрифтинга има и поддържащ екип в бокса който се занимава с барбекюто:)

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Много красив автомобил-легенда и най-важното че е в уникално състояние,евалата на колегата,че е ценител на хубавото и истински фен на марката! 

/// 6>4

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
малеее залепнах на тези снимки......не мога да и се нагледам.......в това състояние тази кола е грях да се кара.......бих я сложил в кувиоз,далеч от всякакви мръсотии и прах

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега , да си жив и здрав да пазиш красавицата докато си жив
Това е автомобила на автомобилите
Състоянието й е абсолютно уникално ,дай боже да няма една драскотинка и занапред
Нямаш си напредстава колко се радвам ,че още един сънародник се сдоби с живата легенда - автомобила ,който и след 100 години ще има фенове по целия божи свят
Леле леле какискам да я покарам самоооо
Bих поел всички разходи по пътуването и карането на писта Дракон за един ден
Помисли си
Георги Пенчев

Това е автомобила на автомобилите

Нямаш си напредстава колко се радвам ,че още един сънародник се сдоби с живата легенда - автомобила ,който и след 100 години ще има фенове по целия божи свят

Леле леле какискам да я покарам самоооо

Bих поел всички разходи по пътуването и карането на писта Дракон за един ден

Георги Пенчев
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- Гост
-
520i написа:bavareca_86 написа:ако не е тайна би ли споделил колко ти струва това удоволствие и от каде е купена колата,нещо пове4е да кажеш за нея
още веднуж ще кажа просто колата е уникална
Купих я от Англия (тук и живея) На моята улица живее въпросния дядо,от който я купих.От около 6 месеца го познавам,но до онзи ден не я бях виждал тази кола.Онзи е маняк на БМВ,ама МАНИЯК с големи букви.Навремето бил шеф на някаква банка и е парариля чоевек.Има поне 15-тина БМВ-та и все страхотни екземпляри.Нещо от рода на оная тема "заведе ме в един гараж и като се отвориха вратите само алпини вътре".Но от всички тези 15-тина коли аз бях виждал само 3,които му седят пред къщата.И покрай тях се запознахме.Казах му че и аз съм фен и т.н.Преди няколко дни ми показа въпросния гараж и аз се влюбих в една друга е30 и аз му ревах няколко дни да ми я продаде,най-накрая се съгласи,но й искаше 70 хил паундаАз разбира се толкова пари нямам и се отказах.На излизане обече имах едно такова чувсвто се едно някои ме гледа
,когато се обръщам видях тази е30 до стената си показала муцуната и ме гледа.Веднага се влюбих и в нея.
За цената не е тайна- 22хил. паунда и да го черпя бира до края на живота му е условието
Дай боже всекиму такива съседи и такива придобвки...