Е това беше...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Е това беше...

Мнение от VesoPesa » 11 Мар 2009, 2:24

Тъй то ей ме на пак седнах да ви занимавам с глупости, ама викам си излея мъката, вие ще да ми простите, щото "съм пич", както каза т060.

Та цялата история е че загубих човека на който най-много държах. :(
С него загубих абсолютно всичко, дори и любовта към нашата марка, но най-важното загубих сърцето си.

Сега се връщам назад във времето, когато бях току-що излюпил се дришльо, и пафках червено боро, ех а бях само на 13 :roll:
Всичките дивотий с различните компаний, карането на факаното балканче, облените колена. Много беше яко тогава.
После се сещам как се хлъзнах на степенката на Сканията на пристанището във Франция(Калайс(Кале)). Мдам на левия си крак още имам спомен от гадния алуминий.
Сещам се и как доктора в пирогов ме пита "боли ли те нещо", а аз му отговарям "абе, нищо ми няма, спи ми се искам да хода в нас да подремна".
На сутринта се събудих с превързано рамо, адска болка в главата и лежащ в болнично легло.
Ако се чудите какво се е случило, на кратко бях се пребил с колелото, бил съм в комоцио, имах краткотраина загубана памет, кръвойзлив от дясната страна на главата и огромна рана на рамото, за съжеление момента на последния ми спомен преди случката е коренно различен от версията на "приятелите" ми.
Вече съм 7-класник 8)
Туку що влязъл в пубертета, нахлувам в година на учене, да ама не, отчайващ успех в училище :help:
Поне дневника беше пълен с мой забележки относно отношението на момичетата от класа и предмета математика :twisted:
8-и клас, айде малко вече позаседнали на гъзовете, пубертета клати яко, по-яко от влака. Приличен успех и преминаване в по-горна паралелка в същото училище :roll:
Дивотийте през учебната година и лятото ескалират до невиждани размери :roll:
Клас 9-ти :twisted:
Нов клас, нови съученички :mhihi: Идва време и за 1-ва лИбоФ :help:
И та пак много, простотий, дивотий, улигофрений, забележка в час по информатика "Ученикът се държи неуважително и прави сексуални намеци на учителката по информатика В ЧАС!"
Аз обаче какво бях виновен че даскалката беше, една мацка с много симпатични гърди от горния клас :uups:
Дойде времето на бизнеса с извинителни бележки 8)
Вече станахме и смъкнати :mhihi: ЙИст САйт МадаФАКА :uups:
И та така, кво стана, алкохола почна да се лее с литри, простотийте почнаха да ескалират в престъпни деяния, и други работи които няма да споменавам.
Вече сме 11-ти клас, малко поулегнали, много разхаитени, пълни алкохолици.успеха за 3-те години гимназия се очертава доста добър, за тва последните 2 месеца на даскало няма да се ходи, все пак сме болни от ОВИ :twisted:
Време за началото на края 12-и клас.
Ех колко БМВ-та изпих в тия кръчми.
В един момент виждам как учителите който 4 години сме йм скъсявали живота неймоверно, плачат при вида на нас, улигофрените пияни на кирки. Хммм...
Ех какво лято беше...Края на мъчението трябваше да се отбележи, Созопол, банда кретени, много алкохол, наргилета и това цели 10 дена.
Мдам последните 10 дена.
Върнахме се в София, и се почна с лайната, айде работа, тук-там, отсам натам и в крайна сметка нищо.
В това време осъзнаваш някои истини за живота, спомняш си някой гадни моменти за които не искаш да си спомняш, осъзнаваш че в тоя живот не става сам, трябва още някой.
Хубава работата, ама тоя някой трябва да отговаря на много изисквания, само дето тва дето се предлага на пазара, или не се заглейда по такива като тебе, или пък не става за повече от едното чукане :roll:
В един момнет обаче се появява едно дете дето ти такова майката за точно 5 месеца :roll:
Ся да не си помислите че някоя пача ми е родила дете!
Просто се оказа че това което търса се показа от едно 15 годишно момиче. :help:
Мдам, и така вече цяла година, тва дете ми таковаше майката.
За съжеление поне да бяхме заедно през това време, ама ядец.
И та така до днес, т.е. вече вчера, когато осъзнах че вече няма грам никаква надежда вече.
Е те това се вика болка!
Не ме болеше толко много, нито когато си счупих лакътя и се опитах да си изправя ръката, нито когато си видях капачката на коляното, нито когато степенката на камиона, ми остави дупка в коста, нито когато се събудих в болницата, никога преди не ме беше боляло толкова много
Мамка му обичах я и още я обичам, а знам че никога няма да бъда с нея.

И та извода би трябвало да е... би трябвало да е такъв какъвто си го извадите вие, аз само ще ви кажа че ако обичате някой до такава степен че да не можете да спите когато не е до вас, че не можете да излезете спокойно с приятели, защото искате и тя да е с вас, когато погледнете друго момиче и да видите образа на тази която обичате и ви иде да идете до другия край на света дори пеш за да сте с нея, НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ!!! Стрягайте връзките на маратонките и не изпусайте възможноста си, така като направих аз и загубих момичето което значеше всичко за мен :!: :!: :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Мар 2009, 7:52

Колега, адски си прав! В тоя скапан живот понякога забравяме кои са истински важните неща и важните хора, които обичаме и държат на нас. Усетил съм го и по себе си. "Обича ли те някой, обичай го и ти, животът е кратък, време не губи" -колкото и сладникаво и по детски да звучи, в общи линии е житейска истина. Ако чакаме всичко да ни бъде наред преди да създадем семейство в нашенската реалност сме обречени на самота, така че трябва много инат.
Сигурен съм, че щастието няма да те подмине, гледай напред :!:
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 11 Мар 2009, 8:44

Крива работа ... на всеки се случва . Аз предлагам ти да се стегнеш . щото колко пъти ще се влюбваш шще в тоя живот ... и колко пъти в следващия ... Слагай чертата , не сме деца ! Живота продължава , никой не е умрял ( дори да си мислиш че така е станало ) .

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 11 Мар 2009, 8:48

За това е живота да е интересно :) Споко :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 11 Мар 2009, 10:26

Чета и се чудя какво ще последва...и както винаги е любов. Понякоа се чудя това най-голямото зло или най-хубавото нещо е!? Но нали знаеш колелото се върти , керванът си върви, времето минава и идва следващата. До преди година искрено си бях намислил да си резна вените, но се оказа, че времето наистина лекува, а пък и никога не можеш да знаеш какво те чака зад ъгъла...ами ако там е тя? Главата горе и продължавай напред! :roll:
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 11 Мар 2009, 10:39

ходи си плати някъде и ще ти мине ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 11 Мар 2009, 10:49

човек съпричастен съм към твойта история, обаче имам един много интересен въпрос - какво по дяволите може, едно 15 годишно момиче, да даде на един двайсе и кусур години човек? И какво може 1 такъв човек да намери в точно това момиче ;)
Айде и да се окопитваш бързо..света е пълен с мацки ;)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Мар 2009, 11:11

vectra написа:Чета и се чудя какво ще последва... а пък и никога не можеш да знаеш какво те чака зад ъгъла...ами ако там е тя? Главата горе и продължавай напред! :roll:

За тва какво ще последва, еми нищо няма да последва, почвам пак с алкохола и марсуването и те така. А колкото до ъгъла, еми малко ме съмнява ама знае ли човек... :roll:

2advanced написа:човек съпричастен съм към твойта история, обаче имам един много интересен въпрос - какво по дяволите може, едно 15 годишно момиче, да даде на един двайсе и кусур години човек? И какво може 1 такъв човек да намери в точно това момиче ;)
Айде и да се окопитваш бързо..света е пълен с мацки ;)

Ся първо да отбележа че порасна малко вече и е на 16 и кара 17 :mhihi:
А за това какво може да даде, еми то си е индивидуално до някъде, но ето че може да го еба :confused:

Юбчо, аз ако имах пари да си платя, вервай ми нямаше да имам нужда
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 11 Мар 2009, 17:14

Историята ми е подобна, но момичето не е по малко ами е с цели 8 години по-голямо, лично на мен не ми пречи, но на нея започва да и пречи и сега почивка, аз не искам, но тя иска !!! :help: :help: :help:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Мар 2009, 17:46

Мнооого отдавна ти казах, че това е загубена кауза.....

Вдигай глава, вземи се в ръце и продължавай напред! Живота тепърва ще те изненадва с приятни емоции... И да, с жени е пълно наоколо... Не толкова далечни и ... ти си знаеш ;)
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Мар 2009, 17:53

хаха.. тази тема искрено ме разсмя... направо е.. чаровна (извинявай- знам че го взимаш много на сериозно, но просто младоста във случая ти играе комична роля).

на 16-17 едно дете (ако мислиш, че е нещо друго- лъжеш се) не става общо взето за нищо. не, дори и за "онова" нещо не става.

така че- нищо не си изпуснал. нямаш дете от нея че да е задачка-закачка.

напред и нагоре дечко ; предполагам, че можеш да се представиш доста по-добре...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Мар 2009, 18:02

alx написа:
на 16-17 едно дете (ако мислиш, че е нещо друго- лъжеш се) не става общо взето за нищо. не, дори и за "онова" нещо не става.

Tе хората са го казали - вземи си го младо да го оформиш както си искаш 8)

Аз така като бях на 17 си имах една "любов" на 14, голяма забава беше.
Ама всичко е до време, порастнахме и така. Омръзна ми да ми е като калай в ръцете и я зарязах след първите 3 месеца 8)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 11 Мар 2009, 18:15

VesoPesa написа:
vectra написа:Чета и се чудя какво ще последва... а пък и никога не можеш да знаеш какво те чака зад ъгъла...ами ако там е тя? Главата горе и продължавай напред! :roll:

За тва какво ще последва, еми нищо няма да последва, почвам пак с алкохола и марсуването и те така. А колкото до ъгъла, еми малко ме съмнява ама знае ли човек... :roll:

това е до време...пробвах го и общо взето след 5-6 месеца ще ти писне...че пък и всяка сутрин като се събуждаш и те боли и глава и за пореден път не знаеш какво става, че даже и спомените не можеш да наредиш като хората, предполагам , че сам знаеш, че не е много кеф... друга ще дойде, повече от сигурен съм!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от klisky » 11 Мар 2009, 18:48

Живота е игра с добра графика.. :(

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 11 Мар 2009, 19:55

Bob Marley - No Woman No Cry много добре те разбирам ,след последния 8-ми март всичко свърши и все си мисля че няма да обичам никоя така като нея ама не се отчайвам и затова гледай напред всичко ще си дойде на мястото . Голямата любов е винаги така или несподелена или няма начин да си с нея колкото и да опитваш си остава спомен и тва си е .
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

Следваща

Назад към Страхотни истории