как си поддържате кожата ?

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 15 Яну 2009, 17:36

ужас е тая бежавата кожа, 1 година карах с тоя салон от бежавата кожа и наи после го махнах, убииство си е тва, само се цапа, препарата на БМВ прави чудеса (пяната) но не трябва да се използва често, а кожата се цапа бая често та.. след година, всикчо свърши, махнах тоя светлия бежав салон и сложих червена кожа

имам един авер пак с червена кожа и като го гледам не я поддържа, по седалката пясак боклуци, а тя си седи като нова :D верно изкуствена е, ама пак си седи готино

та за естествена кожа само препарата на БМВ + глицерин, става кукла

а за изкуствена кожа имате ли идеиии, дали може пак само с пафарин ? да не стане от червена (изкуствена) като я намажа с пафарин да придобие бенбен цвят :?: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Яну 2009, 17:46

absix написа:
Evelin Cotsev написа:блазе ви с тея тъмни салони. аз нося само тъмни дрехи и като се потъркам малко в светлата кожа става мазало.

Дънките правят най-голямото мазало :evil:

точно . Иначе гледах на една автомивка в Пловдив че предлагат някаква вип тарифа с която ти миели кожата , ама нещо им нямам вяра. Някои ако е пробвал по мифките да каже как е
It`s party time !

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Яну 2009, 17:50

Evelin Cotsev написа:
absix написа:
Evelin Cotsev написа:блазе ви с тея тъмни салони. аз нося само тъмни дрехи и като се потъркам малко в светлата кожа става мазало.

Дънките правят най-голямото мазало :evil:

точно . Иначе гледах на една автомивка в Пловдив че предлагат някаква вип тарифа с която ти миели кожата , ама нещо им нямам вяра. Някои ако е пробвал по мифките да каже как е

Пробвал съм тук в Софавто точно тая процедура. Взеха ми (май) 20 кинта отгоре и ПАК не излеждаше толкова добре, колкото аз си го направих с БМВ препарата при следващото стабилно замърсяване.

А, ония от мивката ми обясняват, че имат по добър препарат от тоя на БМВ. Може и да е така, но да не са го приложили както трябва... Знам само, че повече няма да я почиствам при тях, става за 10мин процедурата със собствените 2 ръце.

Потребител
Аватар

Мнение от ShoSho_pz » 09 Мар 2009, 23:46

колеги допреди няколко месеца работих в един цех за производство на мека мебел дивани от естествена кожа...фирмата е италиянска казва се IdivaniItaliani...та мога да кажа че разбирам малко от естествена кожа...там след като е готов дивана се почиства със специална киселина миришеща на портокал и след това се опкова...обаче с тази киселина кожата се почиства веднъж на 6 месеца и се прави специално в Италия и е доста скъп но си заслужава като се има навпредвид че примерно около 300 мл. ти стигат за около 2-3 пъти да си намжеш кожата или по точно година и половина
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 10 Мар 2009, 9:19

Взех си за 48 лева комплекта от Камор и сам си свърших работа
Тия от мивките ти я намажат колко да лъщи а ние си мислим че това поддържа кожата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 10 Мар 2009, 15:24

Аз също съм най доволен от препарата на BMW ползвал сам всички по известни препарати но най си е хубав този на BMW и само той мирише на мас което само по себе си говори че влияе по-добре на кожата от другите! В BMW гледах и друг препарат на който пише че е само за почистване и струва 20лв. но не го взех защото момчето от МКАР ми каза че другият бил комбиниран почистване+ поддръжка,но не им вярвам много на тез дилъри и ще си го купя да го пробвам щото май си е точно за по сериозно почистване на кожата!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 10 Мар 2009, 17:41

за почистване САМО Оригиналната Пияна на БМВ 20 лв е, а за подръжка Памук и течен парафин от аптеката и заспива :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 10 Мар 2009, 19:14

BMW-E39 написа:за почистване САМО Оригиналната Пияна на БМВ 20 лв е, а за подръжка Памук и течен парафин от аптеката и заспива :)

Смяташ ли че течния парафин е по-добър от комплекта с гъбичките за 48 лв от БМВ?
Аз купих и пяната но ми обясниха че е САМО ЗА ПЕТНА а не за почистване

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Langata » 10 Мар 2009, 20:15

доколкото знам парафинът запечатва а не поддържа кожата затова по добре е да си ползваме оригиналният продукт
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39

Мнение от s » 10 Мар 2009, 21:13

ако кожата е вентилирана..едва ли е далавера с парафин да се третират седалките :uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 10 Мар 2009, 21:23

s написа:ако кожата е вентилирана..едва ли е далавера с парафин да се третират седалките :uups:

Моята е такава, перфорирана, с вентилация

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525dA

Мнение от Marto66 » 19 Мар 2009, 18:00

Колеги и аз съм с бежова естествена кожа и нямам никакви проблеми относно зацапване от тъмни дрехи и черни дънки. Един път третирах салона с някаква паста/английска беше/ в туба за около 10лв и така просто за профилактика. Не се зацапва и изобщо не остават петна или някакви захабявания. Чета постовете и оставам с впечатление, че явно има разлика в кожата на различните салони.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 20 Мар 2009, 0:02

Marto66 написа:Колеги и аз съм с бежова естествена кожа и нямам никакви проблеми относно зацапване от тъмни дрехи и черни дънки. Един път третирах салона с някаква паста/английска беше/ в туба за около 10лв и така просто за профилактика. Не се зацапва и изобщо не остават петна или някакви захабявания. Чета постовете и оставам с впечатление, че явно има разлика в кожата на различните салони.

Офтопик: Значи носиш оригинални дънки ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 20 Мар 2009, 1:11

Преди няколко дена ми измиха салона на автомивката срещу vw и съм много доволен. Перфектен го направиха , 42 лева ми взеха за пране на салона и външно .
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 20 Мар 2009, 13:55

Веднъж смених автомивката и не знам с какъв препарат измиха кожата, но след това беше мазна...все едно с олио е мазана и всичко по дрехите ми. Та го взех въпросния препарат на БМВ и последния път като ходих на мивка им казах с него да минат....иии....original-а си е original :mhihi: Може да има и други хубави препарати за кожа, но за сега съм доволна от бмв препарата.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series