как си поддържате кожата ?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
ужас е тая бежавата кожа, 1 година карах с тоя салон от бежавата кожа и наи после го махнах, убииство си е тва, само се цапа, препарата на БМВ прави чудеса (пяната) но не трябва да се използва често, а кожата се цапа бая често та.. след година, всикчо свърши, махнах тоя светлия бежав салон и сложих червена кожа
имам един авер пак с червена кожа и като го гледам не я поддържа, по седалката пясак боклуци, а тя си седи като нова
верно изкуствена е, ама пак си седи готино
та за естествена кожа само препарата на БМВ + глицерин, става кукла
а за изкуствена кожа имате ли идеиии, дали може пак само с пафарин ? да не стане от червена (изкуствена) като я намажа с пафарин да придобие бенбен цвят

имам един авер пак с червена кожа и като го гледам не я поддържа, по седалката пясак боклуци, а тя си седи като нова

та за естествена кожа само препарата на БМВ + глицерин, става кукла
а за изкуствена кожа имате ли идеиии, дали може пак само с пафарин ? да не стане от червена (изкуствена) като я намажа с пафарин да придобие бенбен цвят

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
absix написа:Evelin Cotsev написа:блазе ви с тея тъмни салони. аз нося само тъмни дрехи и като се потъркам малко в светлата кожа става мазало.
Дънките правят най-голямото мазало
точно . Иначе гледах на една автомивка в Пловдив че предлагат някаква вип тарифа с която ти миели кожата , ама нещо им нямам вяра. Някои ако е пробвал по мифките да каже как е
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:absix написа:Evelin Cotsev написа:блазе ви с тея тъмни салони. аз нося само тъмни дрехи и като се потъркам малко в светлата кожа става мазало.
Дънките правят най-голямото мазало
точно . Иначе гледах на една автомивка в Пловдив че предлагат някаква вип тарифа с която ти миели кожата , ама нещо им нямам вяра. Някои ако е пробвал по мифките да каже как е
Пробвал съм тук в Софавто точно тая процедура. Взеха ми (май) 20 кинта отгоре и ПАК не излеждаше толкова добре, колкото аз си го направих с БМВ препарата при следващото стабилно замърсяване.
А, ония от мивката ми обясняват, че имат по добър препарат от тоя на БМВ. Може и да е така, но да не са го приложили както трябва... Знам само, че повече няма да я почиствам при тях, става за 10мин процедурата със собствените 2 ръце.
колеги допреди няколко месеца работих в един цех за производство на мека мебел дивани от естествена кожа...фирмата е италиянска казва се IdivaniItaliani...та мога да кажа че разбирам малко от естествена кожа...там след като е готов дивана се почиства със специална киселина миришеща на портокал и след това се опкова...обаче с тази киселина кожата се почиства веднъж на 6 месеца и се прави специално в Италия и е доста скъп но си заслужава като се има навпредвид че примерно около 300 мл. ти стигат за около 2-3 пъти да си намжеш кожата или по точно година и половина

Аз също съм най доволен от препарата на BMW ползвал сам всички по известни препарати но най си е хубав този на BMW и само той мирише на мас което само по себе си говори че влияе по-добре на кожата от другите! В BMW гледах и друг препарат на който пише че е само за почистване и струва 20лв. но не го взех защото момчето от МКАР ми каза че другият бил комбиниран почистване+ поддръжка,но не им вярвам много на тез дилъри и ще си го купя да го пробвам щото май си е точно за по сериозно почистване на кожата!
Никой не умира девствен защото живота преебава ВСИЧКИ!!!!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
за почистване САМО Оригиналната Пияна на БМВ 20 лв е, а за подръжка Памук и течен парафин от аптеката и заспива 

- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Колеги и аз съм с бежова естествена кожа и нямам никакви проблеми относно зацапване от тъмни дрехи и черни дънки. Един път третирах салона с някаква паста/английска беше/ в туба за около 10лв и така просто за профилактика. Не се зацапва и изобщо не остават петна или някакви захабявания. Чета постовете и оставам с впечатление, че явно има разлика в кожата на различните салони.
Marto66 написа:Колеги и аз съм с бежова естествена кожа и нямам никакви проблеми относно зацапване от тъмни дрехи и черни дънки. Един път третирах салона с някаква паста/английска беше/ в туба за около 10лв и така просто за профилактика. Не се зацапва и изобщо не остават петна или някакви захабявания. Чета постовете и оставам с впечатление, че явно има разлика в кожата на различните салони.
Офтопик: Значи носиш оригинални дънки

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Преди няколко дена ми измиха салона на автомивката срещу vw и съм много доволен. Перфектен го направиха , 42 лева ми взеха за пране на салона и външно .
It`s party time !
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Веднъж смених автомивката и не знам с какъв препарат измиха кожата, но след това беше мазна...все едно с олио е мазана и всичко по дрехите ми. Та го взех въпросния препарат на БМВ и последния път като ходих на мивка им казах с него да минат....иии....original-а си е original
Може да има и други хубави препарати за кожа, но за сега съм доволна от бмв препарата.

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series