РАЗХОД
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
РАЗХОД
Абе момчета кажете нещо за разхода на Е30 320 че един ме вкара в музиката като ми каза че градско му харчела до10
- niko_first
- младши ентусиаст
-
bmw 3
батенце нема такъв мотор 2-ка дето да харчи 10 градско осжен ако нее имал в преджид 10литра на 50 километра. кажи му на тоя да не говори смешки 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
мойта харчи точно 10/100 , ама като я дам да я кара баща ми 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: bmw 3
niko_first написа:батенце нема такъв мотор 2-ка дето да харчи 10 градско осжен ако нее имал в преджид 10литра на 50 километра. кажи му на тоя да не говори смешки
Има, има..... е, не е 6-так, ама харчи 10/100

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: bmw 3
viper написа:niko_first написа:батенце нема такъв мотор 2-ка дето да харчи 10 градско осжен ако нее имал в преджид 10литра на 50 километра. кажи му на тоя да не говори смешки
Има, има..... е, не е 6-так, ама харчи 10/100
просто от любопитство, колко коня е (или би трябвало да бъде)

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Re: РАЗХОД
vili написа:Абе момчета кажете нещо за разхода на Е30 320 че един ме вкара в музиката като ми каза че градско му харчела до10
НЕВЪЗМОЖНО!
Моита хар4и 16 ако не я ръ4кам ина4е може и 30
Извън града 9-10.

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
еми тва 10/100 дето го казах е когато кара баща ми , а той сменя скоростите на около 2000об/мин , а и в Сливен никога няма задръствания при никакви положения
Иначе аз като карам с доволно каране ми дава 14/100 , верно че ми е дълъг дифа

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3