Интересна идея за преден лип
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Отпред вместо габарити
точно

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
А тоз лип от голфа дет е за 22 кинта оригинален ли е, е нещо ме съмнява?
ама и 60 да е , пак си е грозно ... цялата работа ми прилича като на една е30-ка пак тука от форума някой си е беше купил и беше с предна броня на голф 3 ...
секи слага, липчета от пасат, броня от голф, фарове от лада, съединител от волга, седалки от фиат, халогени от голфче.за тва казвам .. купете си по едно голфче идете в пепник и го накичете и така ...
иначе по темата къф е шанса предната броня на тая с пасатовия лип, да е някакси преправена задна ? или няква заигравка с лайстните ?
ама и 60 да е , пак си е грозно ... цялата работа ми прилича като на една е30-ка пак тука от форума някой си е беше купил и беше с предна броня на голф 3 ...
секи слага, липчета от пасат, броня от голф, фарове от лада, съединител от волга, седалки от фиат, халогени от голфче.за тва казвам .. купете си по едно голфче идете в пепник и го накичете и така ...
иначе по темата къф е шанса предната броня на тая с пасатовия лип, да е някакси преправена задна ? или няква заигравка с лайстните ?
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
тука си говорим за практична идея за преден лип!!!
ти като си по оригиналното що не си събра пари за поне цял мтехник пакет ами си сложил само престилка
колкото моита кола е накичена толкова и твоита!!!
ти като си по оригиналното що не си събра пари за поне цял мтехник пакет ами си сложил само престилка

Последна промяна 320iPower на 10 Мар 2009, 21:48, променена общо 1 път
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
верно не се бях загледал че го няма капачето на лаистната дето е за куката за теглене
може да се смъква цялата лаисна ако се наложи да се навива куката за теглене
може да се смъква цялата лаисна ако се наложи да се навива куката за теглене

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
320iPower написа:тука си говорим за практична идея за преден лип!!!
ти като си по оригиналното що не си събра пари за поне цял мтехник пакет ами си сложил само престилка![]()
приятелю, купих си колата така с престилката

Myxa-TePoPuCT написа:320iPower написа:тука си говорим за практична идея за преден лип!!!
ти като си по оригиналното що не си събра пари за поне цял мтехник пакет ами си сложил само престилка![]()
приятелю, купих си колата така с престилкатаявно предния собственик не е имал пари да си купи цял пакет. Но предпочитам да си карам колата без лип , без лайсна... вместо да е кича с разни глупости от други марки коли.
Аве, ти не си маняк. Не експериментираш и не виждаш красотата от симбиозата на фешън джигитски части със стокова Е30-ка и как тази симбиоза изстрелва Е30-ката до нивото на хондички, маздички, орелчета, гоуфчета и други подобни маняшки марки за средностатистическия рурален (не е правописна грешка, а чуждица) манталитет.
Важното е да е по-евтинко и ефектно, а че не е оригиналното, ко се палиш толкова? Това липче решава едни от най-основните проблеми на 90%+ от ентусиастите тука, а ти си се хванал да се заяждаш с тях за глупости. Я поспри малко, глей си твоята кола и не се обаждай като няма какво градивно да кажеш по темата!

Дори хора, които не бяха там, живо си спомняха точно какво се случи...
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- E30_M_Tech_ll
-
-
Myxa-TePoPuCT написа:иначе по темата къф е шанса предната броня на тая с пасатовия лип, да е някакси преправена задна ? или няква заигравка с лайстните ?
пак имаме верен отговор точно от задна лайсна е правена предната на тая и според мен е много добре
а инъче тя си има мигачи във фара на мястото на габаритите
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
аиде заебаваите го тоя лип вече и мене не ме кефи че е от голф ама предпочитам с него от колкото без никакъв,ако успея да взема нещо истинско ще го заменя с радост,но за сега така ще се кара днес го огънах на обратно през една шахта като минах,но е още на колата и е непокътнат 

- E30_M_Tech_ll
-
-
http://www.avtosklad.bg/details-570/BMW+BMW+3+E30+преден+спойлер+10/87-.html
ха смятай....
кирийка...
ха смятай....

57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4