1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Денит0о » 09 Мар 2009, 23:48

BUHALA написа:
Денит0о написа:голям напредък има в момчетата,браво...
а за кого от участниците се чуваше в публиката,че кара по прашки :roll:

Тва се онася за гумите веееееееееее :D хахахахахахах
Като е със сликове им викат "слипове"
На нормалните гуми някой им викат "прашки" ...... заради "слиповете" хахаха

абе човек,ти ме взе за пълна заблуда,говореше се за някое от момчетата,които карат,че бил любител на прашките и си имал такива,които му носят късмет :roll: ,това ми бе чудно?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Мар 2009, 23:48

(bubsa) написа:Аз и 20лв бих дал,но да е както трябва :D
Наистина трябва да се помисли да се вдигнат цените малко за публиката и да се намалят за участниците,защото не им е хич лесно,а и не е честно един да кара с нови сликове а друг с некви напукани и 6-та употреба ;) (това последното го видях с очите си,да не говоря че имаше хора които карат с обикновени гуми)

За сликовете, не е задължително да се кара с такива, просто са позволени. Мислено е, мъдрено е, през изминалата 2008 бяха забранени и имаше много недоволни. Ето сега се разрешиха, пак има недоволни. Няма начин да се угоди на всички. Но който днес е карал с нормални гуми, утре ще си купи слик. Малко са хората с неограничени възможности, много сме хората, които се лишаваме и работим за спорта. Но малко по малко, вървим напред и нагоре, колкото и да е аматьорско, все пак е пистово каране и да ес кара със слик си е нещо много готино. Дефакто, да караш на Тайм Атак е по-достъпно и дори по-интересно отколкото да караш в шампионата, най-малкото защото на този етап изискванията са доста по-постижими и като средства и като нерви и като бюрокрация. ;)

Кукуригуууу
Аватар
Кара: Луда Баба Яга
Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга

Мнение от Alexbmw » 09 Мар 2009, 23:49

bavareca_86 написа:
chocho-rz написа:А пък аз и грешката бяхме свидетели как си прескачат мрежата бачовците и хич не им дремеше :evil: което ни дразнеше но уви нищо неможем да направим
както пред мен и Г.Пен4ев

Тодореееееее спри сеее :winky: ти неделя проспа половината ден, едва ли си видял кой знае какво :D

Екстра си беше всичко с изключение на това, че когато на публиката се обясни, да се измести зад огражденията иначе ще се прекрати мероприятието, никои не се мръдна грам, а после се мрънка :evil: или спазвайте правилата или не идвайте ;)
Изображение
Човечеството е оцеляло не защото се е смяло, а защото късно е изобретило презерватива!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 10 Мар 2009, 0:11

Ще помоля ако някой има клипове или снимки на бялата е36-ца с номер 246 и сивата с 7-ми номер да ми ги прати че нашия оператор не беше добре ,пък за почерпката ще се разберем :P

Потребител
Аватар

Мнение от karakanovski88 » 10 Мар 2009, 0:21

Наистина жалка картинка бяха селтаците които прескачаха оградата, толкова ли им се свидят тия 5лв. или просто изгаряха от желание да си покажат селските хитрини :dunno: Колкото до "връзкарчетата" наистина не ми стана ясно тай като не се допускаха коли да се вкарват как така почто сички автомобили на зелените площи бяха с регистрация РВ :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 10 Мар 2009, 0:29

karakanovski88 написа:Наистина жалка картинка бяха селтаците които прескачаха оградата, толкова ли им се свидят тия 5лв. или просто изгаряха от желание да си покажат селските хитрини :dunno: Колкото до "връзкарчетата" наистина не ми стана ясно тай като не се допускаха коли да се вкарват как така почто сички автомобили на зелените площи бяха с регистрация РВ :roll:

Ми нали еди кой си трябва да си покаже р8-цата, или рс6-та, или кайен-а... Комплекси...! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 30 ки до гроб
Мечтае да кара: на метан

Мнение от igra4a-c2560xm » 10 Мар 2009, 1:34

и 50 лева да стане входа те толко са заалчнели за пари че пак няма кои да скове поне още една скамеика за зрителите няма какво да говориме просто жалка работа ;)

Аватар

Мнение от sonny » 10 Мар 2009, 1:51

igra4a-c2560xm написа:и 50 лева да стане входа те толко са заалчнели за пари че пак няма кои да скове поне още една скамеика за зрителите няма какво да говориме просто жалка работа ;)

Продължавате да сте малоумни, извинете ме за директността, ама някой прочете ли, даде ли си сметка, че организатора на мероприятие и собственик на писта са две различни неща?????????????????????????????????????????????????????

Демек собственика е този дето е алчен и недава за пистата а само си прибира в джоба това което изкарва, а организатора е този дето намира спонсори ад дават награди на тези които дават хиляди левове да си направят колите и да покарат и организатора е този дето прави и кефа на публиката, толкова ли е сложно да се разграничи и да се осмисли?

ПС Отправено е към всички дето не могат да го разберат :idea:

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 10 Мар 2009, 2:58

bavareca_86 написа:
///milko way написа:пууу такъв вятър не беше ме брулил от години
-иначе смея дя твърдя,че бая народ-предимно с БМВта са се научили да карат........определено имаше кво да се види за 5лв вход
Шапка свалям за смелоста на двете момичета с Варненската черна е36ца
тя ни е колежка от форума ;)
много съм доволен,утре ще пусна бая снимки в темата,има и бая компромати от ве4ерта ;)

:D
Тоше, а колежката по някаква случайност, евентуално да има снимки в твоя апарат?

Абе хора стига сте мрънкали, е сега обещавам ще кажа на организаторите от милионите дето направиха от вас да ви назначат персонален охранител,който ще ви варди, да откупят говорител от WRC, да ангажират институт, който да изчисли с точност броя на публиката, и да назначи на работа цялото ГДТЦ - отделението за чистота, та и Бойко Борисов да дойде да балирва боклуците от пистата, че явно са доста ;)

Мероприятие имаше, шоу имаше , семкаджии бол, кво повече му трябва на човек...

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 10 Мар 2009, 3:02

ми ве4ерта не помня да сме били заедно :D аз нищо не помня де,а на следващия ден до обяд не знаех каде ми е апарата,ако си го добарала по некое време,хахаха
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от баварка » 10 Мар 2009, 7:44

Ето я отново чобаниятя, няма краи.Браво на всички момчета които караха и направиха много голямо шоу на КИБИЦИТЕ които неспират да се жалват като вдивица за хуи.Ако ЛАНДИКАР беше сред нас много щеше да е доволен от постовете на хората които ня спряха да обвиняват и да се оплакват.
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 10 Мар 2009, 9:41

sonny написа:На Плевен е лесно, хората се оправят точно с две минутки и с 8 приказки.

защото сме интелегентни :mrgreen:

Аватар

Мнение от sonny » 10 Мар 2009, 9:51

Ogi написа:
sonny написа:На Плевен е лесно, хората се оправят точно с две минутки и с 8 приказки.

защото сме интелегентни :mrgreen:

Оле майко :weed:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Мар 2009, 10:20

alex_matrix написа:Ако някой иска да качи снимки и видео нека го качи тук в хостинга на drifting-bg

ftp://drifting-bg.info

user - dracon
pass - dracon

ако ползвате Internet Explorer 6
използвайте този линк
ftp://dracon@drifting-bg.info

user - dracon
pass - dracon

А за тези с Internet Explorer 7 горното няма да работи
Ще трябва използвате Windows Explorer на вашия компютър и да paste-нете този линк в полето за адреса
ftp://dracon@drifting-bg.info

user - dracon
pass - dracon

Адреса за ражглеждане е
http://drifting-bg.info/Meetings/Meetin ... ack&Drift/

алекс ви е написал къде да слагате снимките.
дискусиите пък тук
http://drifting-bg.com/forum/
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия