Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
някои може ли вече да конкретизира за колите е46 които са само с кръглата букса и нямат обд кво правиме 

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
BMDrago написа:vagcom написа:unikalen88 написа:някои може ли вече да конкретизира за колите е46 които са само с кръглата букса и нямат обд кво правиме
Сигурен ли си че имаш само кръглата ?
Аз не съм виждал Е46 само с кръглата.
Ако искаш може и да те снимам с него за спомен
Може, може. Коя година е и с кой двг. Дизел ?
Прати ми началото на вина на ЛС. Любопитно ми е.
btw буксата под таблото е в ляво е под капаче.
Виждал съм е46 от най-първите, имаше и двете букси.
- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
аз пък съм виждал и то доста,а с двете едновременно несъм виждал но знам че имаvagcom написа:unikalen88 написа:някои може ли вече да конкретизира за колите е46 които са само с кръглата букса и нямат обд кво правиме

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Днес ходих до склада ама колегата каде пише тук по форума го нямаше. Щял да дойде по късно след обед. А аз няма как да ида до 4-5ч. Та остава за събота понеже утре съм Шоп
. Но щом тръгва с инпа-та би трябвало да тръгне и с ДИС-а. Човека ми каза взимай си лаптопа и идвай пробваме докато тръгне и взимаш кабела

milennyc написа:Днес ходих до склада ама колегата каде пише тук по форума го нямаше. Щял да дойде по късно след обед. А аз няма как да ида до 4-5ч. Та остава за събота понеже утре съм Шоп. Но щом тръгва с инпа-та би трябвало да тръгне и с ДИС-а. Човека ми каза взимай си лаптопа и идвай пробваме докато тръгне и взимаш кабела
Да, не съм постоянно в офиса

Ако ще се пробва нещо - добре е да имаме предварителна уговорка за да съм наличен. Пишете на ЛС за моя тел.
От ADS-ите остана само 1бр. който ще замине, може би утре.
Следващите ще са готови след 10 дни.
OBD-та имам.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
да колега сигорен съм даже на приател гледах оня ден и неговото е такаvagcom написа:unikalen88 написа:някои може ли вече да конкретизира за колите е46 които са само с кръглата букса и нямат обд кво правиме

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
да така е а отностно останалите има ли някои например вече да прави конкуренция за диагностика и да отклучва на по добра цена борд-компаIvaN66 написа:И моята е само с кръглата букса в двигателния отсег.Наистина има капаче в ляво под волана но е празно вътре.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Има ли някой, който да ми пусне да свалям някои от файловете по скайп?
Направо позеленях с тия рестарти на модема
Браво на автора на темата, просто немога да повярвам, че някой се е наел да обясни всичко
Колега и аз ще се включа с някои въпроси най вероятно като почна да инсталирам ,надявам се да помаге тези които вече сте го направили
От както видях вчера темата само за това си мисля, а то по законите на всеобщата гадост точно сега все ми излизат някакви неща да ме откъсват и почвам отначало...
Направо позеленях с тия рестарти на модема

Браво на автора на темата, просто немога да повярвам, че някой се е наел да обясни всичко

Колега и аз ще се включа с някои въпроси най вероятно като почна да инсталирам ,надявам се да помаге тези които вече сте го направили

От както видях вчера темата само за това си мисля, а то по законите на всеобщата гадост точно сега все ми излизат някакви неща да ме откъсват и почвам отначало...

Относно файловете накой градски да помага. Със въпросите нямаш грижи.
Относно софта съм направил една грешка. Едиабас.ини трябва да го отворите и да промените буквите навсякъде от Е:\.. на C:\... или където сте инсталирали инпа-едиабас. Или да редактирате във вашия файл без да слагате този, който съм дал следните редове:
;=============================================================================
;TCP/IP Configuration
[TCP]
;-----------------------------------------------------------------------------
; RemoteHost
; Description : server address/name
; Default =
RemoteHost =192.168.68.1
; Port
; Description : IP communication port
; Value : 1000 < port < 30000
; Default =
Port = 6801
Относно софта съм направил една грешка. Едиабас.ини трябва да го отворите и да промените буквите навсякъде от Е:\.. на C:\... или където сте инсталирали инпа-едиабас. Или да редактирате във вашия файл без да слагате този, който съм дал следните редове:
;TCP/IP Configuration
[TCP]
; RemoteHost
; Description : server address/name
; Default =
RemoteHost =192.168.68.1
; Port
; Description : IP communication port
; Value : 1000 < port < 30000
; Default =
Port = 6801
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Имам проблем с инсталацията на VMware,
пробвах тази за която си дал линк в замунда, пробвах и една от аренабг, сега свалям от официалния сай да видя какво ще стане.
Проблема се явява в това, че изобщо не ми се стартира сетъпа примигва и това е, не дава никаква грешка, просто нетръгва
Има ли нещо по специално което трябва да знам
Лаптопа на който пробвам е с Windows XP SP3 и всички възможни ъпдейти са качени от сайта на майкрософт.
Антивирусната е Аваст, но пробвах и с изключеена , без особен резултат.
пробвах тази за която си дал линк в замунда, пробвах и една от аренабг, сега свалям от официалния сай да видя какво ще стане.
Проблема се явява в това, че изобщо не ми се стартира сетъпа примигва и това е, не дава никаква грешка, просто нетръгва

Има ли нещо по специално което трябва да знам

Лаптопа на който пробвам е с Windows XP SP3 и всички възможни ъпдейти са качени от сайта на майкрософт.

Антивирусната е Аваст, но пробвах и с изключеена , без особен резултат.