1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar
Модератори: mitaka7, Общи модератори
^Joreto написа:Не ви е виновна публиката! Покани имало за колите, незнам кво... после колите ви пречели, и газели тревните площи. Ами не пускайте коли, които няма да участват и проблема е решен! Нямаше ограждения, или вятъра ги беше бутнал... Кво е говорил водещия знаят само тези, които са били до него, щото по-далече, не само във вятър, ами и в спокойно време нищо не се чува! Аз отидох на пистата към 12ч. и веднага ми направи впечатление, ква анархия е. Всичко е до организаия! За мен организаията на пистата е под всякаква критика! И това е всеки път! Да не говорим, че за да си купя една минерална вода, трябва да чакам по 30мин на опашкаМога само да се надявам, че Ицо ще вземе някви мерки за в бъдеще, и ще се решат тези проблеми за следващите мероприятия.
Абе човек, ти почна да си измукваш от пръстите вече думите, чак ти било проблем, че си чакал 30 минути за минерална вода, заради тебе свободно гише ли да има бе. Я да те видя какво ще говориш след БМВ събора, който ще се проведе на същото място, при същите лавки при същата лудница
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аве сони мани ги,то глас в пустиня,кво обясняваш,само едно не си прав,4е обиди хората от форумаsonny написа:^Joreto написа:Не ви е виновна публиката! Покани имало за колите, незнам кво... после колите ви пречели, и газели тревните площи. Ами не пускайте коли, които няма да участват и проблема е решен! Нямаше ограждения, или вятъра ги беше бутнал... Кво е говорил водещия знаят само тези, които са били до него, щото по-далече, не само във вятър, ами и в спокойно време нищо не се чува! Аз отидох на пистата към 12ч. и веднага ми направи впечатление, ква анархия е. Всичко е до организаия! За мен организаията на пистата е под всякаква критика! И това е всеки път! Да не говорим, че за да си купя една минерална вода, трябва да чакам по 30мин на опашкаМога само да се надявам, че Ицо ще вземе някви мерки за в бъдеще, и ще се решат тези проблеми за следващите мероприятия.
Абе човек, ти почна да си измукваш от пръстите вече думите, чак ти било проблем, че си чакал 30 минути за минерална вода, заради тебе свободно гише ли да има бе. Я да те видя какво ще говориш след БМВ събора, който ще се проведе на същото място, при същите лавки при същата лудница

...
мале мале ЛУДНИЦАТА е на max
по спокоино и аз чаках за 1 чай 20 минути и накрая вместо да говоря на моя приятел говорех на едно непознато момче
смяхххххххх
-----------------------------------------------------------------------------------
добре дошъл в официалния бмв форум бг.
моля прочети правилата за писане в"събори и мероприятия"
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=115732
в случаи,че се чудиш защо ги няма някои от мненията ти
bulli

-----------------------------------------------------------------------------------
добре дошъл в официалния бмв форум бг.
моля прочети правилата за писане в"събори и мероприятия"
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=115732
в случаи,че се чудиш защо ги няма някои от мненията ти
bulli
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Не е лесно да си организатор . Каквото и да направиш , повечето са недоволни.
- Мисля ,че поговорката "и сам да съм у рейсо ,па ша са бутам " казва всичко.
bavareca_86 написа:аве сони мани ги,то глас в пустиня,кво обясняваш,само едно не си прав,4е обиди хората от форума
Като ги гледам какво пишат тук, кажи ми как да не си мисля, че са част от тези, заради които се закри преждевременно мероприятието. Как пък в 10 форума, един не написа, аз не спазвах правилата, аз скъсах лентата, отидох и седях, където нетрябва и съм един от виновните. Как пък всички по форумте са супер коректни и видиш ли заради теци около тях станало така?
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
sonny написа:bavareca_86 написа:аве сони мани ги,то глас в пустиня,кво обясняваш,само едно не си прав,4е обиди хората от форума
Като ги гледам какво пишат тук, кажи ми как да не си мисля, че са част от тези, заради които се закри преждевременно мероприятието. Как пък в 10 форума, един не написа, аз не спазвах правилата, аз скъсах лентата, отидох и седях, където нетрябва и съм един от виновните. Как пък всички по форумте са супер коректни и видиш ли заради теци около тях станало така?
Защо обвинявате хората за това че не сте се справили добре самите вие?
(bubsa) написа:sonny написа:bavareca_86 написа:аве сони мани ги,то глас в пустиня,кво обясняваш,само едно не си прав,4е обиди хората от форума
Абе вие сте просто уникални
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
а ти що обвиняваш организаторите,4е зрителите 4уват само това което искат,и сто пъти ги молеха да седят зад огражденията,а те си правеха каквото искат(bubsa) написа:sonny написа:bavareca_86 написа:аве сони мани ги,то глас в пустиня,кво обясняваш,само едно не си прав,4е обиди хората от форума
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ами защо не им посочиха портала?
Един познат знаете ли какви шутове изяде за дето пресече на писта софия,не му се поверва и повече не доиде с нас
Един познат знаете ли какви шутове изяде за дето пресече на писта софия,не му се поверва и повече не доиде с нас

Последна промяна (bubsa) на 09 Мар 2009, 20:13, променена общо 1 път
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
изкам да се извиня на организаторите,ако е възможно за моята глупава постъпка в неделя сутрин,решението ви беше DF много строго и тежко за мен ,но го преглътнах за друг път ще знам
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
беше уникално седях по4ти до края ако и времето не бе6е толкова кофти щеше да е върха.надявам се през май да е по още по-добре!!!