1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Беше страхотно преживяване и двата дни ,поздрави на всички колеги ,които излязоха на пистата и даваха газ
Всички показахте ,че нашата любима марка е сред първите по състезанията и в България
Много специално искам да поздравя специално ,момчето ,което показа за пореден път невероятна класа и възможности със своят уникален компакт
Денис от Габрово
Аз с ръка на сърцето казвам ,че съм му фен и ,че се надявам и занапред да стъпва винаги на почетната стълбичка
Колегата беше първенец пред колегите с Еволюшън Митсубишита ,които също показаха страхотна класа
Едното нещо за невъздържаната публика ,което коментирате и мен ме възмути ,просто за пореден път със съжаление констатирам колко много Българи има с критично нисък коефициент на интелигентност и колко са свестните хора на техния фон
Другото нещо което ме изкара от равновесие беше решението да се почиства пистата след състезанието в клас "Ц" за дрифта а изхвърлена фракция имаше на "малкия кроасан" още преди финалния сблъсък за първото място
Никой не се постара да бъде почистен завоя а дори за дрифта завоя бе изчистен пред очите ми и на останалия народ с леко замитане "отгоре-отгоре" с две метли и разритване на по-големите буци с крак
Боже мой
По едно време във форума всяка втора приказка бе за "градивната критика"
,сега мойта е точно такава , надявам се организаторите да вземат впредвид това което мисля , знам ,че са страхотни хора даващи всичко за спорта и ,че няма да се засегнат
Георги Пенчев

Всички показахте ,че нашата любима марка е сред първите по състезанията и в България

Много специално искам да поздравя специално ,момчето ,което показа за пореден път невероятна класа и възможности със своят уникален компакт

Едното нещо за невъздържаната публика ,което коментирате и мен ме възмути ,просто за пореден път със съжаление констатирам колко много Българи има с критично нисък коефициент на интелигентност и колко са свестните хора на техния фон

По едно време във форума всяка втора приказка бе за "градивната критика"

Георги Пенчев
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: дрифт
M3_GTR написа:по вашата логика най-добре е НАС да ни няма а вие да си карате.
Абе по принцип са прави,НО зашо има само една скамеика???Като държите на безопасността осигурете някъкви удобства на тея хора които са дошли от по 200-300 километра да гледат и да се наслаждават,а вместо това газят в кал до коленете и накрая са помолени да си тръгнат без да видят това за което са мръзнали цял ден!!!
Вината е и в двете страни,но смея да твърдя че е повече на организаторите

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
(bubsa) написа:M3_GTR написа:по вашата логика най-добре е НАС да ни няма а вие да си карате.
Абе по принцип са прави,НО зашо има само една скамеика???Като държите на безопасността осигурете някъкви удобства на тея хора които са дошли от по 200-300 километра да гледат и да се наслаждават,а вместо това газят в кал до коленете и накрая са помолени да си тръгнат без да видят това за което са мръзнали цял ден!!!
Вината е и в двете страни,но смея да твърдя че е повече на организаторите
организатора е човек или организация която взимат пистата под наем
това какво има на пистата е задължение на собственика и организатора ако иска да проведе мероприятие трябва да се съобрази с условията - с две думи няма избор
(bubsa) написа:M3_GTR написа:по вашата логика най-добре е НАС да ни няма а вие да си карате.
а ако следваме логиката на публиката или се оставим на нейния самоконтрол щяхме да дрифтираме измежду блондинки и пичове люпещи семки седнали на ръба на асфалта - говоря фигуративно и не категоризирам никой но мисля че примера ми ярко показва до къде могат да стигнат нещата ако се оставим на "самоконтрола" на група/тълпа хора
Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
M3_GTR написа:по вашата логика най-добре е НАС да ни няма а вие да си карате.
Именно затова някой трябваше да плати за пистата...ето за какво си дадохме по 5 лв. толкова зрители..

Все пак трябва да си спазвате правилата на излъчване на пистата...
Специално дойдох да подкрепям дрифтърите които ще участват по програмата но какво стана...накрая си направихте кефа като хвърлени пари на вятъра..и губене на зрители!
Точно затова как да се популяризира състезанието...просто малко съвет от мен..направете нещо за да не се излагате така!!!Важно е да се спазват излъчванията по програмата а не да се чудим какво става тук...защо няма дрифт като на туй отгоре ни брули тоя ватър и седяхме да погледаме още някой и друг дрифт..
Извинявам се ако някой се почувства обиден...единствено можах да видя само това което успях да заснема(по-назад в темата има видео-линк)
p.s.Само за едно ме беше яд...че не заснех когато Алекс дрифтваше и имаше един където махаше финишираното знаме на най-опасната страна където някой дрифтър може да го завлече при неуспешен дрифт..
Последна промяна cucko на 09 Мар 2009, 15:20, променена общо 1 път
- B2R
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: VARBORGHINI
и скамейката можеше да я сложат зад кенефа. а най-добре 4 столчета да сложат.най-добре си беше в колата зад оградата. но щяхме да се самоубием от чакане.
организация за зрителите 0
организация за зрителите 0
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
cucko написа:Именно затова някой трябваше да плати за пистата...ето за какво си дадохме по 5 лв. толкова зрители..
пистата не сте я платили вие, хората които караха !!! в това можеш да бъдеш сигурен - вие сте платили за да гледате шоу и каране - в крайна сметка получихте шоу от 8-16,30 за 5 лв, а аз съм дал за този ден 150лв
газех в същата кал и трябваше да чакам по 15 минути за да се сети някой да си мръдне туловището 2 метра назад за да можем да излезем да караме за същия човек!!!
Последна промяна alex_matrix на 09 Мар 2009, 15:20, променена общо 1 път

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
щом си бил там зна4и си видял как субарото на краси излетя от пистата и каде влезе,я си престави 4е някой оп публиката не беше успял да се дръпне а субито да влезе още навътре и да стане фатален инцидент,тогава така ли ще мислиш пак,си4ко се прави с цел максимална безопасност и за зрители и за пилотите,ма явно не го разбиратеcucko написа:M3_GTR написа:по вашата логика най-добре е НАС да ни няма а вие да си карате.
Именно затова някой трябваше да плати за пистата...ето за какво си дадохме по 5 лв. толкова зрители..![]()
Специално дойдох да подкрепям дрифтърите които ще участват по програмата но какво стана...накрая си направихте кефа като хвърлени пари на вятъра..и губене на зрители!
Точно затова как да се популяризира състезанието...просто малко съвет от мен..направете нещо за да не се излагате така!!!Важно е да се спазват излъчванията по програмата а не да се чудим какво става тук...защо няма дрифт като на туй отгоре ни брули тоя ватър и седяхме да погледаме още някой и друг дрифт..
Извинявам се ако някой се почувства обиден...единствено можах да видя само това което успях да заснема(по-назад в темата има видео-линк)
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
bavareca_86 написа:щом си бил там зна4и си видял как субарото на краси излетя от пистата и каде влезе,я си престави 4е някой оп публиката не беше успял да се дръпне а субито да влезе още навътре и да стане фатален инцидент,тогава така ли ще мислиш пак,си4ко се прави с цел максимална безопасност и за зрители и за пилотите,ма явно не го разбиратеcucko написа:M3_GTR написа:по вашата логика най-добре е НАС да ни няма а вие да си карате.
Именно затова някой трябваше да плати за пистата...ето за какво си дадохме по 5 лв. толкова зрители..![]()
Виж сега...не съм се разписал да споря тук с някого или по-точно с всеки..просто това ми е моето мнение и все пак погледни клипа с който аз снимах и къде точно съм бил....за другите нищо не мога да кажа...просто не съм аз човекът който трябва да им нареждам но все пак аз си направих моето старание за мен и за пилотите..

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Жалко,че след всяко подобно мероприятие се дискутира тая тема по 100 000 страници..
не съм бил там за жалост,но мисля,че до голяма степен вината е на хората от публиката. Защо? Ами,не е единственото състезание,на което се получава така,същото беше и положението на Божурище хората слагаха огради,но нахалния народ естествено трябва да стъпи на пистата само и само да не изпусне нещо.Ми хора мислете малко с тия глави
,стига с тая българска простотия "дал съм 5лева,ако искам ще се изсера на пистата" ми не е така.Последния път,когато стана инцидента на драга мисля,че в Дупница беше като се завъртя червената ланчия за малко не помете сума народ само,защото те да не изпуснат нещо.Ми и на 10 метра да застанеш от пистата пак ще виждаш без проблем.Крайно време е да се чукнете малко в тъпите глава не искам да обиждам никой,но по точен израз не мога да намеря,защото буквално хората се правят на тъпи... "говори си Пенкеле,кой ли ми те слуша".За да може напред развитието на спорта да бъде на ниво първо трябва да се оправи проблема с наглоста на българина
Няма какво да философствам вече,но си помислете искате ли да гледате състезания от световно ниво.Просто по този начин няма да стане скоро.
П.С А какво е станало със едното субару ,нещо гледам бой е яло

П.С А какво е станало със едното субару ,нещо гледам бой е яло

Последна промяна bivola на 09 Мар 2009, 15:31, променена общо 1 път
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
cucko написа:но все пак аз си направих моето старание за мен и за пилотите..
Евала, жалко, че повечето хора/българи не са така - трябва телена ограда и плътна стена 2,50м щото тия по 1,20м българина ги прескача като на бягане с препятствия по лошо даже събират се групичка българи та вземат да я преместят таз преграда

коментирайте участниците, гумата и искрите хвърчащи изпод колите - калта мизерията и беднотята тука няма да я оправим

- DK krasi
- младши ентусиаст
-
двигатела е М3 ама не 3.0-286кс,а 3.2-321ксTotogada написа:Компакта е с двигателче М3 286кс.
Много добре го кара момчето
Дано на Плевен да е по-топличко,че бая ветрец ни брули
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
sonny написа:Май само си лаете и не четете и не мислите. Жалко е, че хора от БМВ форума са били там и са част от причината да се закрие мероприятието преждевременно. Евала пичове, големи сте. Не, не сте големи, вие сте най-големите. Давайте по същия начин и ше гледате дрифт през крив макарон.
Защо си позволяваш да обиждаш хората така???
Аз лично съм си спазвал всички правила!
Искам да питам защо едни ги пускаха с колите вътре а други не???
Мога да ти изброя 100 неща ако е за критика,но за момента ще се въздържа,а и ние дрифта верно го видяхме през крив макарон

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
(bubsa) брато, не си в позиция не усещаш ли 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-