Проектът на Motorsport Technik
Модератор: Sharo
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Очаква ни едно много интересно лято 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
LeX написа:Очаква ни едно много интересно лято
Определено е така... Ако се покаже и Е30-ката с V12 ще е ненормален тоя сезон 2009 а представая ми 2010

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Sparco_Racing написа:LeX написа:Очаква ни едно много интересно лято
Определено е така... Ако се покаже и Е30-ката с V12 ще е ненормален тоя сезон 2009 а представая ми 2010
В Пловдив вече има

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=134855
BT9028BA написа:Sparco_Racing написа:LeX написа:Очаква ни едно много интересно лято
В Пловдив вече има![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=134855
тя се прави в пловдив ,но иначе е софийска
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Момчета няма значение къде какво има и се прави, тук в тази тема става въпрос за е36 м3, и то за м3-ката на Сашо и Виктор, така че нека не разваляме темата 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Ето това е вашето окачване
http://cgi.ebay.de/H-R-Rennsport-M3-e36 ... 240%3A1318

Take Me to the Hospital...
- Golqmcho_RS
- Потребител
-
е вие напредвате по бързо от мен и то доста това ме радва
имам обаче малко въпроси.....има ли програма саит или нещо такова където да видя кои е наи късият зашперен диференциал щото до колкото знам бмв си има сериини бмв-та с шпер,също така коя е наи късата кутия моите цели са високопланинските и повече от 160 няма каде да се развива а и по родните писти..повече от 150-160 не сам развивал а иначе съм пробвал(лада 2105 даже и нея продавам,опел корса,пежо 106,ситроен саксо) така че скромният ми опит това показва

100 km/h ne e skorost....a vreme da prevklu4a na wtora
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Ако може да качвате снимки по-честичко как върви проекта, защото наистина разбунихте духовете с него
! То вярно, че сега бяха празници и може да няма много развитие, но тя молбата ми си важи и за напред
!

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Имаме развитие... Виктор може да пусне снимки от направеното тези дни... След като колата бе направена пълноценна "левачка" и се уверихме че като такава си се кара отляво спокойно
започнахме преподреждането на електроинсталацията и днес това вече е факт, като успоредно с това върви и поставянето на предпазната клетка. Имаме развитие и по отношение на окачването. След много преговори и оферти екипа на GAZ ни предоставиха най-доброто решение като съчетание цена-качество, а и след сериозни препоръки от доста професионалисти в моторния спорт, се спряхме на регулируем GOLD кит с допълнителни монтажни комплекти за регулиране на геометрията на предния мост. И те започнаха произвеждането на окачването специално за нашата кола (точно както 2-way на KW например, но на 3 пъти по-ниска цена и предлагани същите характеристики и качества). Качеството и характеристиките му са на изключително ниво, а екипа с който работим за момента се представя блестящо в намирането на най-доброто решение за нашите нужди. Беше взет предвид например дори климата в България, точното тегло и разпределението му, вида, размера и марката на гумите с които ще караме, типа на пистите и други параметри които оказват влияние върху конструкцията и представянето на окачването. Впечатлени сме от професионализма на екипа на GAZ и се надяваме, че няма да предадат доверието ни.
За момента така вървят нещата. В края на идната седмица планираме започване на довършителните работи по накичването на интериора и оборудването и захващането с дребните но много важни детайли около управлението и настройването на колата.

За момента така вървят нещата. В края на идната седмица планираме започване на довършителните работи по накичването на интериора и оборудването и захващането с дребните но много важни детайли около управлението и настройването на колата.
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
DrivinGGoD колега,просто не мога да ти опиша колко ентусиазъм усещам в думите ти...,възхищавам се на теб и на другото момче естествено. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
браво момчета така са прави
само успехи ви пожелавам както в конструирането на автомобила така и по пистите ....
най важното при постигането на една цел е желанието има ли желание всичко ще се нареди рано или късно... но ако е без желание все нещо няма да е като хората.... така че смело напред

само успехи ви пожелавам както в конструирането на автомобила така и по пистите ....
най важното при постигането на една цел е желанието има ли желание всичко ще се нареди рано или късно... но ако е без желание все нещо няма да е като хората.... така че смело напред
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
м
E30_M_Tech_ll написа:браво момчета така са прави![]()
+1

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
Назад към BMW и моторните спортове