1-ви кръг–Тайм Атак+Дрифт Шоу-In Memory of landikar
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
и да ме карат няма да стапа повече
на плевенската организациа евалата ама тия смешници просто са жалки пускат техни хора ватре с колите после тапкали им тревата направо смешна работа и жалка организация а за зрителите каде да застанат да гледат толко ли неможе да се направи още 1 скамеика за зрители и готово или е бедна фирмата
абе нямам думи направо

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
igra4a-c2560xm написа:и да ме карат няма да стапа повечена плевенската организациа евалата ама тия смешници просто са жалки пускат техни хора ватре с колите после тапкали им тревата направо смешна работа и жалка организация а за зрителите каде да застанат да гледат толко ли неможе да се направи още 1 скамеика за зрители и готово или е бедна фирмата
абе нямам думи направо
Бате,ти не спре да ревеш от 2 часа се едно с пистолет са те карали да ходиш..,бати

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Yed
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 01 E46 318
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Да не кажа силна дума,но Денис в близките 2-3 години,ако продължи така ще стане може би един от най най-добрите в България момчето просто носи колата така се едно го е правил цял живот,а е само на 17 години
Възхищавам му се 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
Беше адски добро дрифт шоу но мисля че тва с калпавата организация се повтаря за пореден път и накрая след пет часа чакане да ти кажат аиде тръгваите си мисля че е извън очакванията на всички ни. Иначе едно голямо ЕВАЛА на учасниците!

- bmw_fen89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
- Мечтае да кара: E60 M5
Получи се страхотен Drift Day (като изключим много неприятния вятър) , браво на участниците, момчетата дадоха всичко от себе си, за да се забавлява публиката 

Жените и колите, ако не въртят задница не са за хвалене - BMW ти си всичко за мен !!!
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
bivola написа:Да не кажа силна дума,но Денис в близките 2-3 години,ако продължи така ще стане може би един от най най-добрите в България момчето просто носи колата така се едно го е правил цял живот,а е само на 17 години![]()
![]()
Възхищавам му се
Не че умаловажавам труда му , ама тия 286 мисля че всеки ше може да ки кара или греша

Иначе Денис е не човек, а ми е набор!!

- bozukov_g
- Голямата Базука
-
Абе и някакав с NISAN турбалан имаше ма един завой като хората не видяхме от него!!! Денис кара адски добре!!!

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
slawunder написа:bivola написа:Да не кажа силна дума,но Денис в близките 2-3 години,ако продължи така ще стане може би един от най най-добрите в България момчето просто носи колата така се едно го е правил цял живот,а е само на 17 години![]()
![]()
Възхищавам му се
Не че умаловажавам труда му , ама тия 286 мисля че всеки ше може да ки кара или греша![]()
!
Иначе Денис е не човек, а ми е набор!!
Мисля,че определено грешиш 286коня и кво аз ако я хвана едва ли ще мога да направя нещо подобно,може би да,но след доста време спукани гуми и нерви.
Заеби ги конете и те са от значение,но почти всичко се крие зад кормилното устройство

![]()
![]()

- Dicho_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е46 320i 00`/E61 530D 07`
- Мечтае да кара: червено E 30 M3
Евала на пичагата Денис, наистина караше страхотно! Просто скрива шапките на много хора!

'88-E30- 324D Limousine
'94-E30- 316i Touring
'96-E36- 318TDS Touring
'98-E36- 320i Touring
'05-E61- 525D Touring
'02-E46- 316i Limousine
'00-E46- 320i Limousine
'02-E39- 525D Limousine M Paket
'90-E30- 316i Limousine
'04-E46- 320D Sport Compact M Paket
'07-E61- 530D Touring M Paket
'07-E70- 4.8i Sport Paket
'12-E70- 3.0D
'18-F15- 3.0D
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Stanchev написа:всеки път става, така, че гледаме само италянско. и не 1 не 2 а сигурно 5 часа! разни хондички, сузукинца, пежа, рена и лайна![]()
пълна скука.
за дрифта не остана време, прекратиха го. добре аз ще питам защо съм дал 5 лв да гледам дрифт и накрая да ми кажат, че мероприятието се прекратява?
даже и билет не ми дадоха като дадох парите, нито касова.
ебати безхаберието. не влизайте с колите в тревните площи? ми да не раздавате балони да гледаме от някъде или трибуни?
но все пак нали го правят "за нас"
взимат ти парите, неудобства от всякъде и накрая ние виновни
подкрепям те напълно, тва е мероприятие за публиката, платили сме си да гледаме

големи поздравления за участниците в мероприятието и много голямо неодобрение към организацията

- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
Всичко беше много хубаво, ако изключим вяръра и организацията! След като казаха всички да се изнасят стана много интересно защото се изнесоха само зрители а дрифтещите който се бяха записали останаха, останахме и ние и направиха великолепно шоу
П.П. Мен лично много ме изкефи петицата без броните мноооо хубаво ръмжеше и шофьора знаеше какво прави беше супер евала!!!!

П.П. Мен лично много ме изкефи петицата без броните мноооо хубаво ръмжеше и шофьора знаеше какво прави беше супер евала!!!!
- bozukov_g
- Голямата Базука
-