E36 ВТ 0908 .. - She`s Back
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Честито Роска, супер е станала радвам се че този двигател отиде при маниак като теб и съм убеден че ще се ползва по предназначение 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- deemov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///M Sport Edition
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
deemov написа:Онова лилавеещо-зеленикавото ще ревнува от новата ти любов
В мен има достатъчно любов и за трите ми БМВ-та, дано само и те ме обичат, че по начина по който ги карам ако можеха да говорят

- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Евала, евала ... браво, гуми да сменяш ... не ви ли писна във всяка тема да са мазните и да трупате постове
тази джанта обаче е А-Я за този автомобил... one bad motherfucker!
а иначе без майтап как става номера с регистрацията ако всичко си има документи?съвсем законно съм купил кола донор от чужбина и почнах да ги вкарвам на моята че имам едни идеи и като знам че моята кола имаше 2000 кубиков двигател и се чудя

- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
grnka написа:тази джанта обаче е А-Я за този автомобил... one bad motherfucker!а иначе без майтап как става номера с регистрацията ако всичко си има документи?съвсем законно съм купил кола донор от чужбина и почнах да ги вкарвам на моята че имам едни идеи и като знам че моята кола имаше 2000 кубиков двигател и се чудя
Регистрира се без номер на двигателя

Извинявай,колега:-неми е работа аз да се меся,но точно твоето изказване е"пост".А в този форум има хора кито наистина ценят,БМВне само като кола,а и като изкуство,има хора,които го ценят като пари,вложени средства и инвестиций,а тук става въпрос и за двете неща.А за имформация:-има и хора във форума,които си"чешат"езиците,зада си убиват времето,а са си купили такава кола за да впечтлят някоя мадама или понеже съседа му си е купил същата и даже и е сложил 2ва антистатика,а има и сателитна чиния.....И ако още не не ме разбираш за какво ти говоря,прегледай това http://www.vbox7.com/play:df2eafdf ако намериш прилики,замисли се!!!Myxa-TePoPuCT написа:Евала, евала ... браво, гуми да сменяш ... не ви ли писна във всяка тема да са мазните и да трупате постове

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
Мхм разбирам. циганче ли искаш да кажеш че съм ?
ама май не объщаш внимание на целия форум който е пълен с такива постове ... евала , браво, честито и т.н.
И това че имам такова мнение ме прави циганин ли ? или по малко фен на бмв .. оо забравих ценителю. извинявай.. какъв ценител съм аз щом не пиша във всяка тема, евала, само гуми да сменяш, бензин да наливаш и разни такива ..ама така си е , ние циганите караме е30, а вие истинските българи , ценители карайте си пластмасовите е36-чки...
и се чудете как да спрете скърцането от пласмасовия салон.
айде толкова от мен, на събора ще черпя бира
ама май не объщаш внимание на целия форум който е пълен с такива постове ... евала , браво, честито и т.н.
И това че имам такова мнение ме прави циганин ли ? или по малко фен на бмв .. оо забравих ценителю. извинявай.. какъв ценител съм аз щом не пиша във всяка тема, евала, само гуми да сменяш, бензин да наливаш и разни такива ..ама така си е , ние циганите караме е30, а вие истинските българи , ценители карайте си пластмасовите е36-чки...
и се чудете как да спрете скърцането от пласмасовия салон.
айде толкова от мен, на събора ще черпя бира

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Няма"лични драми"тука,нали едно нещо ни е събрало във форума.....Просто исках да разгранича темата,от други в стил"купих си нови чистачки,дали да ги сложа,вижте как изглежда...."Не съм искал да обидя никого лично!!!Можем да пуснем отделна тема Е30 срещу Е36
...колега,щом ще черпиш бира на събора,от мен са кебапчетата...

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Браво Роска със здраже и само масла и гуми да сменяш.А аз ще се похваля като запалим стария ти мотор.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
pistata9889 написа:Браво Роска със здраже и само масла и гуми да сменяш.А аз ще се похваля като запалим стария ти мотор.
Ами вие по добре да бяхте докарали колата тук и щяхте още на вечерта да си тръгнете с новия мотор на собсвен ход

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Евала че има такива хора като Роската, с който се запознах лично преди няколко дни.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10