Катастрофа
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Катастрофа
Ами .. наче да ви разкажа една история ..
Вси4ко запо4на в един сльн4ев ноемврииски ден...
Денят е 13 ноември 2004 година .. близо до "Отманли " област краи Бургас
Кьм 3:30 Опел Кадетт 1.3 и Форд Ескорт се движат по вьтрешните пьтища на тази местност. .
Кадета след малка гонитба с Форда се насо4и кам ватресшния пьт на Отманли. .. там на един десен завои .. в следствие на висока скорост автомобила .. излиза от пьтя след 40 метра спира4ки . .и се удря 4елно в дьрво краи патя .. предницата на автомобила е сма4кана .. .В колата има 5 4овека .. като шофиора е пострадал .. а моми4ето до него е с наранено 4ело . . трите моми4ета отзаде . .са добре .. !!!!
Та ако не сте разбрали поуката .. да ви кажа .. НИкои не вярвя 4е ще му се лу4и на него оба4е .. ..тва нее така ..
Така 4е ВНИМАВАИ те !!!!!!!!!
Вси4ко запо4на в един сльн4ев ноемврииски ден...
Денят е 13 ноември 2004 година .. близо до "Отманли " област краи Бургас
Кьм 3:30 Опел Кадетт 1.3 и Форд Ескорт се движат по вьтрешните пьтища на тази местност. .
Кадета след малка гонитба с Форда се насо4и кам ватресшния пьт на Отманли. .. там на един десен завои .. в следствие на висока скорост автомобила .. излиза от пьтя след 40 метра спира4ки . .и се удря 4елно в дьрво краи патя .. предницата на автомобила е сма4кана .. .В колата има 5 4овека .. като шофиора е пострадал .. а моми4ето до него е с наранено 4ело . . трите моми4ета отзаде . .са добре .. !!!!
Та ако не сте разбрали поуката .. да ви кажа .. НИкои не вярвя 4е ще му се лу4и на него оба4е .. ..тва нее така ..
Така 4е ВНИМАВАИ те !!!!!!!!!
Opel KAdett 1.3S ForeveR i BMW
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
кви женки кви 5лв аз съм на мнението че такива рискове с други хора в един автомобил не бива да се правят ако си луд и ти е в кръвта това ок прави го но поне бъди сам в колата...поне ако стане нещо тогава ще носиш сам за себе си отговорност....а няма да отговаряш за други лица.Поемаш рискове само за себе си и после носиш отговорнсот за себе си ... 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Sotirov написа:В колата има 5 4овека ..
тъпо тъпо, простотияяяяя!!!
Мислете ве хора баааси!!!

ами ако някой от твойте приятели, приятелки беше пострадал заради теб?!?!?!? После щеше ли да си го простиш... тая глава за това ти е на раменете...

нямам думи!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- nikinenov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 335d, F30 320d
Вестник Сега от днес:
шофьор на БМВ се обърна в 50 метрова пропаст за щастие му няма нищо - само леки драскотини
има и снимка : тройка с номер С 0677 ХМ ..........и.т.н. добре че на човека му няма нищо, дано не е някой от клуба
на хлузгав път се кара бавно...ама нейсе аз ли ще ви уча
шофьор на БМВ се обърна в 50 метрова пропаст за щастие му няма нищо - само леки драскотини
има и снимка : тройка с номер С 0677 ХМ ..........и.т.н. добре че на човека му няма нищо, дано не е някой от клуба
на хлузгав път се кара бавно...ама нейсе аз ли ще ви уча
Only a month ago, I stepped out of the Ferrari 430 and thought that maybe in 200 years, someone, somewhere, using materials that don't currently exist, will make something better. But in fact, I only had to wait four weeks. The M5 is that good.
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
еее, хора не виждате ли че момчето е осъзнало че е постъпило тъпо и не пуска тази тема с цел да се похвали, а поучително по- скоро! и аз осъждам такова поведение, но както повечето тук във форума и аз си позволявам лудешки изцепки, когато съм сам и няма голямо движение! понякога адреналина идва в повече и тогава не можеш да си дадеш сметка че това което правиш може да застраши живота на хората около теб. пич, добре че си се разминал с малкия дявол!
Офтопик: ако момчето беше не с кадет, а с бмв и описваше какви подвизи е имал май повечето от вас щяха да постовят само "
" Все пак тука се събираме, щото сме фенове на колите бе, хора, и хората с опели носят душа, не че ги защитавам де, ама това е друга тема 
Офтопик: ако момчето беше не с кадет, а с бмв и описваше какви подвизи е имал май повечето от вас щяха да постовят само "

- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Да грешката на всички е че винаги мислят след като се случи нещастието това не ни оправдава!!!
Това трабва да е като правило бе хора : КОГАТО ИМА ХОРА В КОЛАТА НИКОГА НЕ НАТИСКАЙ ГАЗТА!!
После, че ще се разкайваме....понякога няма файда!

Това трабва да е като правило бе хора : КОГАТО ИМА ХОРА В КОЛАТА НИКОГА НЕ НАТИСКАЙ ГАЗТА!!
После, че ще се разкайваме....понякога няма файда!
Последна промяна bawarka на 28 Фев 2005, 17:30, променена общо 1 път
- bawarka
- Красива и екстремна
-
- Кара: bmw 328
Е извинявай под "натискане на газта" явно съм имала в предвид "бързо каране".
близо до акъла , едва ли има някои да си бута колата като качи пътник в нея
елементарно скъпа......няма нужда да коментираш колкото да ти се отвори приказката!

близо до акъла , едва ли има някои да си бута колата като качи пътник в нея

елементарно скъпа......няма нужда да коментираш колкото да ти се отвори приказката!
ММ .. гледам има много мнения по темата ... Пове4ето са правилни ... Наистина е простотия . да го правиш с толкова хора Оба4е понякога 4овек се замаива от хубавата музика и вси4ко когато е супер се залагва 4е не може нищо да му се слу4и . Оба4е от вси4кото да ВИ кажа наи се радвам 4е то4но тогава имах азки много КьСМЕТ ... и вси4ко се размина .. ЕЕ .. поуката е ясна .. . КЕФ КЕФ ама понякога става кофти .. .
Opel KAdett 1.3S ForeveR i BMW
el_nino написа:кви женки кви 5лв аз съм на мнението че такива рискове с други хора в един автомобил не бива да се правят ако си луд и ти е в кръвта това ок прави го но поне бъди сам в колата...поне ако стане нещо тогава ще носиш сам за себе си отговорност....а няма да отговаряш за други лица.Поемаш рискове само за себе си и после носиш отговорнсот за себе си ...

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2