Нагревател задно стъкло.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Нагревател задно стъкло.
Вчера вечерта ми се наложи да пътувам и паля колата ,а задният прозорец се беше запотил включвам аз нагревателя и какво да видя той не ще да стопли стъклото.Днес утивам с уреда и почвам да меря като включа копчето подава 12в викам значи не е в копчето.Проверявам самата жичка да не е прекъсната не е уреда пищи като пусна теста значи и самата жичка е здрава.От къде може да идва проблема ,за да не може да нагрее прозореца?

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Nukem написа:Бушончето провери ли?
Ако е от бушона,няма да му дава 12V.А колегата сигурен ли е,че си измерил нагревателя?При мен той е прекъснат.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
На нагреватела му стига само една от лентите да е здрава ,за да затвори веригата и да "писне" мултицета..Което не е гаранция,че е здрав...Има ли напрежение на кабелите,няма друга причина да не грее стъклото освен самия нагревател да е заминал 

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
plradev написа:На нагреватела му стига само една от лентите да е здрава ,за да затвори веригата и да "писне" мултицета..Което не е гаранция,че е здрав...Има ли напрежение на кабелите,няма друга причина да не грее стъклото освен самия нагревател да е заминал

6 мнения
• Страница 1 от 1