Klimattronic!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Искам да попитам ивайло как е задал -16
или говори за 16 и xerial дали все пак е задал 3те сини точици (не се съмнявам че го е направил, но да попитам все пак) 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ThE BeAsT написа:Искам да попитам ивайло как е задал -16или говори за 16 и xerial дали все пак е задал 3те сини точици (не се съмнявам че го е направил, но да попитам все пак)
за 3 те сини точици бяха мисля 4е на 2-те сини не 3-те , но съм пробвал и с 3 те и не изтудява и другото ,което е че както споменах има един шум така все едно се завихря някакси и си бучи но не е механичен звук а просто от въздушната струя.Прочетох темата на Англески и е супер полезна!!! И видях че и др колеги имат такъв звук! Сега се сетих нещо друго когато не е на АУТО дори и на най-слабото да го сложиш да духа почва след известно време да духа супер силно, нe може е така да си духа лекичко и тихо

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
написах ----16 градуса,а не минус
не е фризер все пак.ама си задуха студено независимо че навън си беше 10 градуса.така че най-вероятно нямаш фреон или не ти работи компресора.отиваш в сервиз за климатици и готово,тука няма кой да ти налее фреон или да разбере работи ли компресора или не.за сервиз си приятел.за такива проблеми отивам в сервиза тука няма кой да ми помогне.

- xerial
- старши ентусиаст
-
ивайло81 написа:написах ----16 градуса,а не минусне е фризер все пак.ама си задуха студено независимо че навън си беше 10 градуса.така че най-вероятно нямаш фреон или не ти работи компресора.отиваш в сервиз за климатици и готово,тука няма кой да ти налее фреон или да разбере работи ли компресора или не.за сервиз си приятел.за такива проблеми отивам в сервиза тука няма кой да ми помогне.
хехе ясно че няма как някой да ми напълни фреона през форума ама просто исках да се консултирам и да чуя вашите мнения.Аз така или иначе щях да я карам да погледнат климата така че ... Сега момента да препоръчате сервиз - гледам тука за някакъв сервиз ГАБЕЛА в хладилника някаде срещу БОШ?
- xerial
- старши ентусиаст
-
никой ли няма да препоръча някой добър сервиз,който да държи на качеството независимо от цената?!! Предпочитам да се изръся ,но да знам че вс ОК и че няма да имам проблема след 1 месец!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- xerial
- старши ентусиаст
-
BMDrago написа:xerial написа:BMDrago написа:околовръстното,разклона за Лозен
аха а как се казва сервиза?
Сервиз Мичел-по диагонал на магазина за строителни материали
супер мерси мн BMDrago

ето това сайта в случай че някой също се интересува.Изглежда надежден сервиза,пък като го посетя ще споделя

http://www.mitchelbg.com/index.html
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
в събота си пуснак климатроника на 16С и веднага задуха студено обототите леко се повишиха за колегата с проблема понеже като се включи климата двигателя се натоварва допълнително и от там е възможно лек дисбаланс да се появи не се притеснявай 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- xerial
- старши ентусиаст
-
spower написа:в събота си пуснак климатроника на 16С и веднага задуха студено обототите леко се повишиха за колегата с проблема понеже като се включи климата двигателя се натоварва допълнително и от там е възможно лек дисбаланс да се появи не се притеснявай
да и при мен духа но не така ледено студено просто се усеща че е въздуха отвън! а оборотите ми се покачват само когато е студена колата ина4е ако е загряла и тогава пусна климата не се покачват оборотите

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2