Моля помогнете !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- krig
- Потребител
-
- Кара: е36 325 тдс 1996
Моля помогнете !!!
Здравейте колеги имам нужда от помощ , значи проблема е следният карах колата с включена аларма(докато е заключена) без да се усетя , като спрях лампичката на алармата изгасна и не иска да работи алармата , прозорците на предните ми врати са електрически и не искат да се отварят след като изгасна лампичката на алармата , когато дам на контакт на арматурното табло се появява лампичката за загряване на дизела и не изгасва до нея свети постоянно и една лампичка която не знам за какво е , представлява нещо като моливче и от него излизат три пунктирани линийки , колата не иска да запали .
Моля за помощ !
Моля за помощ !
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
за да караш така колата значи амармата не ти е в ред или не са ти я направили като хората. на вс аларми ако не се изключат не можеш да запалиш колата, нз как ти си успял. по-добре отиди при хората които са ти слагали амармата или разкачи един от кабелите на акумулатора, изчакай малко, след което сложи отново кабела и пробвай да запалиш.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Предлагам ти първо да я закачиш на компютър и да видиш какво ще покаже.Лампичката с моливчето е за някаква дюза,може би най-важната при дизелите.Но така както го описваш прилича на ел. проблем,а в компа може би има и грешки.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
4 мнения
• Страница 1 от 1