Ръжда

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Ръжда

Мнение от Azereus » 06 Мар 2009, 13:14

Проверих търсачката, но така и не ми излезе това, което ми трябва. По вранине и под лайсните са тръгнали да ми избиват едни кофти петънца, а колата е бяла и яко бие на очи. Къде може да ми направят колата като хората, предполагам, че се кърпи и боядисва, или направо да взема нови врати, че ръждата избива отвътре и май са зле? От София съм, колата е австрийка.
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 06 Мар 2009, 14:25

Ако са само петна може да ги тампонираш с малко боя - това е временно козметично решение. Кара няколко месеца в зависимост от условията и как се направи.
По-сериозно е кърпене и боя - ако се направи като хората може и 3-4 години да не мръдне, ама после... Ако е малко - не си заслужава цялата врата да сменяваш - не е малко разправията и вероятно пак ще трябва боя.
Аз за такива козметични забележки се обръщам към едни приятели от Мърчаево - занимават се с тенекеджийски и бояджийски услуги. При интерес ще ги питам как са с времето и евентуално да дам координати.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330xd e46
Мечтае да кара: 645i cabrio

Мнение от Azereus » 06 Мар 2009, 22:14

мерси :)
В ръка чаша държеше, чашата пълна и равна с люта бяла ракия и още върла магия! :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 06 Мар 2009, 23:18

Колега, да не те отчайвам, ама тръгне ли ръждата няма оправия - всяко решение е временно :confused: И мен ме е почнала, слава богу все още е в начален стадий, но за 18-годишен автомобил какво да се иска повече? Е34 гният масово на няколко места - при капачката на резероара :( , по долните кантове на вратите и над резервоара. При някои австрийки съм виждал дупки по праговете и по задните калници, но говорим за по-редки случаи. Естествено италианките са безгрешни в това отношение :D
R6 - Was sonst?

Назад към E34