Падна ми джама

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E30 biTurbo

Падна ми джама

Мнение от Barovski » 05 Мар 2009, 16:13

Колеги,вчера както си карам и си викам да си отворя малко прозорците да влезне чист въздух и... десния ми преден прозорец увисна. Спрях колата, отворих шоферската врата,наместих стъклото в уплътненията и натиснах копчето за стъклото нагоре. Прозореца се захвана - сега си седи вдигнат,ама не смея да го отворя да не пак да увисне или още по-лошо - да се строши. От какво може да е това? Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил. Дали са ми заминали водачите или е възможно само да се е извадил джама от тях. Не съм отварял още кората,щот времето е кофти и превалява. Реших да го мина първо на теория,пък после на практика.
Мерси предварително!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 05 Мар 2009, 16:34

Колега отвори и ще видиш дали водачите са здрави,но според мен ако са здрави няма как да ти падне стъклото.Успех.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 05 Мар 2009, 17:13

определено са водачите и аз съм на същото мнение :confused:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 05 Мар 2009, 17:27

Ех поне не сам само аз със този кахър!И при мен така се полу4и,но при мен имаше по дълга предистория-тормозеше се да се движи джама,после,един път изщрака и падна нещо в кората и така тръгна лесно и следващия път тръгна нагоре накриво и така!И сега и аз ше трябва да отварям кори-мори да гледам ко се случва!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

Аватар
Кара: E34

Re: Падна ми джама

Мнение от ivan. » 05 Мар 2009, 17:46

Barovski написа:Колеги,вчера както си карам и си викам да си отворя малко прозорците да влезне чист въздух и... десния ми преден прозорец увисна. Спрях колата, отворих шоферската врата,наместих стъклото в уплътненията и натиснах копчето за стъклото нагоре. Прозореца се захвана - сега си седи вдигнат,ама не смея да го отворя да не пак да увисне или още по-лошо - да се строши. От какво може да е това? Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил. Дали са ми заминали водачите или е възможно само да се е извадил джама от тях. Не съм отварял още кората,щот времето е кофти и превалява. Реших да го мина първо на теория,пък после на практика.
Мерси предварително!
Колега ти сам си си отговорил на въпроса :!:
Надявам се да споделиш какъв е бил проблема :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Падна ми джама

Мнение от Barovski » 05 Мар 2009, 22:23

ivan. написа:
Barovski написа:Колеги,вчера както си карам и си викам да си отворя малко прозорците да влезне чист въздух и... десния ми преден прозорец увисна. Спрях колата, отворих шоферската врата,наместих стъклото в уплътненията и натиснах копчето за стъклото нагоре. Прозореца се захвана - сега си седи вдигнат,ама не смея да го отворя да не пак да увисне или още по-лошо - да се строши. От какво може да е това? Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил. Дали са ми заминали водачите или е възможно само да се е извадил джама от тях. Не съм отварял още кората,щот времето е кофти и превалява. Реших да го мина първо на теория,пък после на практика.
Мерси предварително!
Колега ти сам си си отговорил на въпроса :!:
Надявам се да споделиш какъв е бил проблема :D

Абе и аз като си прочетох темата и така ми се стори,ама :uups: :mhihi: :mhihi: Иначе ще споделя за кво иде реч,ама си мислех тея водачи кви пари ли са. В смисал ако не са няква фрапираща цена направо да си зема и за двата джама да ги сменя да се лъзгат прозорците като потен гъз у кожен салон :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 05 Мар 2009, 22:26

2.40 BG Лева в Дарукар.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Barovski » 06 Мар 2009, 9:41

А те колко на брой са водачите? По два на прозорец ли са? И какво мислите за идеята да ги сменя всичките на двата прозореца? По-добре ли ще е? Ще се движат ли по-лесно?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 06 Мар 2009, 12:59

И смазване им трябва... да не ги оставиш "сухи"...
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Barovski » 06 Мар 2009, 19:53

А с какво да ги смажа?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 06 Мар 2009, 20:26

Barovski написа:А с какво да ги смажа?

Смажи ги с течна грес. ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Barovski » 06 Мар 2009, 22:14

Мерси,колеги! Само да спрат дъждовете ще я отворя и ще споделя какво е станало. А между другото един приятел ми каза,че сменянето не било изобщо въртел,ама после центрирането било....

Назад към E34