Ето тука една скромна 7-ца

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 24 Фев 2005, 16:12

Ебаси колата, тоз който я е правил си е намерил начин явно как да си пилее парите и свободното време :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 25 Фев 2005, 20:32

и неможеха да се скупат Cool
Като на кино общо взето :mhihi: :lol: :lol: !То нали в НЮ имат толкова смотани пътища колкото наще че па и да се строшат само от дрифтове...те да не са правени от захар...ма кат ссе замисла в киното сичко е възможно-след стъклата и джанти захарни да направат :lol: :lol: :lol: .
Що се отнася до тва СРАНИЕ бих казал че ще взема само предния спойлер джантите(с гумите :D ) и кита на брембо...спойлера задния е ебати грозния...тия елерони за какво точно са?-драги пътници изключете м,обилните си телефони и затегнете коланите си :lol: ,защото двете невероятни двуцевки(накрайници) ще ви пръднат :evil: !
Общо взето тея негра(аз съм връл фен на рапа не си мислете че съм расист)си падат по циганийките...и то доста всъщност!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 25 Фев 2005, 20:39

Аре да се прекръстим и тва е!!!
Пич освести се бе-показваш нещо,ние коментираме секви вкусове,а последния ти пост да вземеш леко да го оправиш че нещо не ми се връзва!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 25 Фев 2005, 20:43

Извинявам се за чата,но това за мен ли се отнасяше?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Фев 2005, 20:46

аз мисля че е много претрупана... "ghetto look"... наркодилърите из бедните квартали на големите градове във америка май карат такива...

и ако обичате малко по-леко със темата...всеки изказва мнение.. не е необходимо да си скачате един на друг... "на вкус и цвят приятели няма" казват руснаците...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 25 Фев 2005, 21:04

И на мен това ми беше мисълта.Понеже там хората са живели цел живот без нищо и като видат и слагат всичко възможно :!: И так си става претрупано.И си прав..."на вку,на цвиет-тавариш ниет"-малко с кирилицат е неправилно,йно е така!!

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

АААААААААААААА

Мнение от Тоо Cool » 25 Фев 2005, 22:16

Е нямам думи :shock: :shock: :shock: АБСОЛЮТНО ВЪРХОВНО СТРАХОТНА Е!!!!!!!!!! Нема такава кола-кво като е 745 бе-супер мега зверска е машината- музики, дисплеи, джанти-всичко е убийствено-колко човека трябва да застрелям, за да я имам-казвайте веднага, че ще я сънувам нон-стоп :twisted: :twisted: :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WestSide » 26 Фев 2005, 1:11

Като казахте WestCoast Customs се сещам как всеки път гледам Pimp My Ride по МTV и правят некви супер ко4ини на ебаси яките коли и всеки път си викам "еее що няма 1 БМВ да направят",а те се хвърлили на 7-ца!Добра е колата,определено ме кефи..:)
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 26 Фев 2005, 2:15

това вече е скромна 7-ца :mhihi: :mhihi: :mhihi: техн. данни на
http://www.rsportscars.com/eng/cars/g-power_g7.asp

Изображение
Изображение
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 26 Фев 2005, 3:54

мене ми харесва пък :P какво да се прави- тази хип- хоп култура и на колите взе да влияе... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Фев 2005, 9:18

може ли 1 въпрос...
на черната не си личеше много ама на сребристата се вижда че няма и 1 пръст растояние от гумата до галника.... кво са направили тия хора че да не им се опират гумите в калниците като завиват ?
чак толкоз твърдо окачване... съществува ли ? и кво става с возията в тоя случай ?:)

П.С. за черната - не е лоша ама джантите са с кофти цвят а пейката отзад.... :puke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от moto » 26 Фев 2005, 11:06

G power-а я знам отдвна.Много брутална е тази Е65ца!Аз не мисля че возията се преебава от толкова "малки джанти"...все пак не са повече от 21".....а казват че след 22" става неудодна возията.Но пък на джи паура има спортно окачване...а то си влияе...ма не мисля че друса :lol: :D !НО тва е цената все пак да караш бвуфамилна къща с бърз двигател :mhihi: :D !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от falko » 26 Фев 2005, 17:39

колега 22 цолови са а гумите 265/30 отпред 295/25 ненормални са, низ софия първата дупка е наша :mhihi: :mhihi:
Изображение
S 54 SMG
:bowdown: :bowdown:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 26 Фев 2005, 21:25

Тва джи-повер не е палаво лимо земи тия 530кс :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар