БМВто не бивало да се кара на газ...
Модератор: Технически модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
bmwfena написа:...........
мама ми каза днес да не взема да си купя тдс щото щяла на ми намаже главата с грес
Имаме си ПОЕЕЕТТТТ!!!

Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- LUCABOSSI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34 M20B20
- Мечтае да кара: E34 M5
...
колеги незмам защо толко сте против Газта моя кораб го карам само на газ дава ми 10 градско на магистралата 200-220 км. не са и проблем!не гърми не трещи!И най важното не мерише на нафта и непуши като строшен кумин като повечето нафтови печки!!!

Жената е като гайката винаги е навита!!!:Д
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: ...
LUCABOSSI написа:колеги незмам защо толко сте против Газта моя кораб го карам само на газ дава ми 10 градско на магистралата 200-220 км. не са и проблем!не гърми не трещи!И най важното не мерише на нафта и непуши като строшен кумин като повечето нафтови печки!!!![]()
![]()
тя твойта само газ мирише, бензиновата помпа нали е щета.

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Ти нещо против печките ли имаш с тоя котлон.LUCABOSSI написа:колеги незмам защо толко сте против Газта моя кораб го карам само на газ дава ми 10 градско на магистралата 200-220 км. не са и проблем!не гърми не трещи!И най важното не мерише на нафта и непуши като строшен кумин като повечето нафтови печки!!!![]()
![]()

- LUCABOSSI
- кандидат ентусиаст
-
...
Сигурен бях че накрая така ще стане!Не колега нямам нищо против печките просто се дразня на хората който незнаят а говорат!!!защото като не си карал на газ а си чул от някои които и той нищо неразбира и някои го е излъгал НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ!!!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
LUCABOSSI написа:Сигурен бях че накрая така ще стане!Не колега нямам нищо против печките просто се дразня на хората който незнаят а говорат!!!защото като не си карал на газ а си чул от някои които и той нищо неразбира и някои го е излъгал НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ!!!
Не бъди толко сигурен че не съм карал бензиново БМВ.Карал съм и то много и ми е давало ядове на газ затова съм си решил проблема. Кажи ми каде съм плюл в темата на човека за газта? И ми кажи защо ти намеша дизелите???

- LUCABOSSI
- кандидат ентусиаст
-
...
Ще ти дам мн прост отг! искам да се върнеш назат в темата и да видиш колко колеги с ТДС критикуват други колеги които карат на газ! А иначе време е да решаваме заедно проблемите си,потози начин няма да стане!
- LUCABOSSI
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте,
то в този подфорум е най забавното да се спори за газта и дизела, но вие двамата не подхождате както трябва към темата, не сте креативни
. Оставете Фена и Динозъп да си полафят и вижте как готино се получава дискусия, аз лично вече съм психически отклонен да зяпам температурата заради Фена. А по късно очаквам след като модераторите заспат dj_ennsy_1 да се включи с някоя снимчица
Поздрави
то в този подфорум е най забавното да се спори за газта и дизела, но вие двамата не подхождате както трябва към темата, не сте креативни

Поздрави
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
LUCABOSSI написа:Сигурен бях че накрая така ще стане!Не колега нямам нищо против печките просто се дразня на хората който незнаят а говорат!!!защото като не си карал на газ а си чул от някои които и той нищо неразбира и някои го е излъгал НЕДЕЙ ДА ГОВОРИШ!!!
споко, то както не гърми не гърми и изведнъж ще ти доиде като гръм от ясно небе

пример 1;
първата ми е34- купих я сгаз м20, много добре професионално направена и тн. карах си я , доволен от живота всичко ок. след 6-7 месеца гръмна веднъж, ама еба маиката на пеизажа, дебитомера заседна, стпковото се прееба гофрето се пръсна, -имаше изпускателен клапан и от тогава таа кола неможах да я вкарам в час на бензин

пример 2
ся 530-ката взех я с газ пак същата история, за една година 2 -пъти гръмна ама качествено

и вече на газ не си и помислям да карам

постоянно да съм на тръни при всяко подаване на гас , да ме е страх да не се взриви и тн. мани
и невиждам смисъл в тези тъпи спорове между ГАЗ И ДИЗЕЛ

всеки сам си избира с кво да си чука главата и мен ме кефи да карам дизел и бих се качил пак но ще си имам едно наум
може би и на газ бих карал ако си купя кола с монтирана газова например но пак ще си имам едно наум според зависи, но не бих си монтирал АГУ
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
ре
Да зема и аз да се изкажа по темата
ако газта ти е инжекцион и то качествено сложен бъди сигурен,че първите 30 000 км. няма проблеми след това може и главата да ти отворят и деби да сменяш те това е късмет -щом не е заводско ще е по -лошо от него
Колко по- лошо това вече опира до късмет и до майстори 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ве то гърмежа си е газ.На Тошко Андонов М50ката гърмеше здраво на ден по 10 пъти ама яко...амакак не се прееба таа кола 1 път ве..нема да се приебе естествено щото си имаше предпазни клапи и немаше дерт ама никъв...моята не знаеше кво е гръм година и половина...според мен е проблема в майсторите а не в колиците

55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4