корозионен въпрос
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
корозионен въпрос
Така колеги от година и месец-два съм прокълнат и аз с тая гробница на име BMW.... и ме интересува - очевидно гние(не като ОПЕЛ).... но колко човека могат да се похвалят с изгнил резервар за гориво защото е тъпа колата ама ЧАК ТОЛКОВА ТЪПА да я направят силно се съмнявам.... защото нещо ми вунка на бензинче отдолу около резервара и така ми се струва леко овлажнен но може да е мазен от течащатото маркуче на нивомата...

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Въпроса е кОрОзионен , за куро е друга темата
,
иначе по въпроса явно гният и затова са ги направили пластмасови после .Виж почисти го за да видиш къде е теча точно и може да го намажеш с антикорозионен материал , имаше някъде като боя такова каучук и мажеш на 2 3 ръце смело .

иначе по въпроса явно гният и затова са ги направили пластмасови после .Виж почисти го за да видиш къде е теча точно и може да го намажеш с антикорозионен материал , имаше някъде като боя такова каучук и мажеш на 2 3 ръце смело .
- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
то хубаво мазане..... ама все пак това си е бензин и си има своите по така химически качества... не е минерална вода от халите.....
- Иван Стоянов
- младши ентусиаст
-
Пич ми коя година е тази гробница че е с метален резервоар?Мен ако питаш от моргата си вземи ( модерен ) пластмасов и си ток и жица. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Моя резервоар е пластмасов, а колата е 88-а година !!! Иначе колега внимавай много с тези исказвания от рода на "гробница" щото убиждаш много хора тук !!!

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
pantzer3 написа:Моя резервоар е пластмасов, а колата е 88-а година !!! Иначе колега внимавай много с тези исказвания от рода на "гробница" щото убиждаш много хора тук !!!
споко това си е само майтап.
всъщност ние много харесваме колите си.

- pantzer3
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:pantzer3 написа:Моя резервоар е пластмасов, а колата е 88-а година !!! Иначе колега внимавай много с тези исказвания от рода на "гробница" щото убиждаш много хора тук !!!
То ясно че едва ли има човек тук, който не си харесва колата, ама все пак доста неуважително звучи, щото това е БМВ и то 5-та серия, а не някакъв смешен голф или лада че да се каже гробница или кочина или каквото и да е !!!

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Може да не е гробница , мойта и викам кенеф , синята дрис*я и т.н.
Достатъчно е колко пари давам , тя тряя мен да ме уважава дееее и кофтората умрела
Достатъчно е колко пари давам , тя тряя мен да ме уважава дееее и кофтората умрела

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
pantzer3 написа:_65536_kb_sec_ написа:pantzer3 написа:Моя резервоар е пластмасов, а колата е 88-а година !!! Иначе колега внимавай много с тези исказвания от рода на "гробница" щото убиждаш много хора тук !!!
То ясно че едва ли има човек тук, който не си харесва колата, ама все пак доста неуважително звучи, щото това е БМВ и то 5-та серия, а не някакъв смешен голф или лада че да се каже гробница или кочина или каквото и да е !!!
всъщност е 7-ца и по точно дълга база

- pantzer3
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:pantzer3 написа:_65536_kb_sec_ написа:pantzer3 написа:Моя резервоар е пластмасов, а колата е 88-а година !!! Иначе колега внимавай много с тези исказвания от рода на "гробница" щото убиждаш много хора тук !!!
всъщност е 7-ца и по точно дълга база![]()
![]()
Да - за 7-ца пък въобще да не говорим !

- pantzer3
- ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:Може да не е гробница , мойта и викам кенеф , синята дрис*я и т.н.
Тоя коментар май нямаше нужда да го правиш ! Все пак нямам намерение да споря с никого. Всеки да си вика както иска на колата.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Жика, боядисай я бяла твойта да я доближиш по-близко до тоалетна

Последна промяна Zubcho на 06 Мар 2009, 9:05, променена общо 1 път
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Zubcho написа::ot:
Жика, боядисай я бяла твойта да я доближиш по-близко до тоалетна
Хааа ся кат полираме жантата, и туриме црЪвените пружини, ела а видиш гробница

Последна промяна jullydjs на 06 Мар 2009, 1:49, променена общо 1 път
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2