320ci/coupe проблем задна скорост светлени
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
320ci/coupe проблем задна скорост светлени
Проблема е като вклуча на задна не ми светят светлените за заден ход смених крушки зачистих буксите проверих бушоните и пак няма светлина като давам на заден ход та ако някои е имал такъв проблем моля да помогне и ако са релета кажете каде са тез релета за заден ход Благодаря предварително и безавариино шофиране на всички
..
аз имах съ6тия проблем...има6е прекаснат кабел някаде под колата ли нз то4но каде но има6е прекасване...тва е проблема 100%
- AUDI-6EFFFFFFFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 46/320d
- Мечтае да кара: самолет
Re: 320ci/coupe проблем задна скорост светлени
Dido___78 написа:Проблема е като вклуча на задна не ми светят светлените за заден ход смених крушки зачистих буксите проверих бушоните и пак няма светлина като давам на заден ход та ако някои е имал такъв проблем моля да помогне и ако са релета кажете каде са тез релета за заден ход Благодаря предварително и безавариино шофиране на всички
ЗДР разглобяваи на скоросната кутия копчето(не6то като датчик е )-на него има букса с кабел4е неможе да го обърка6 и даи късо на буксата ако сжетне значи е от копчето сваля6 с деветнаиска клуче или го сменя6 или ремонтира6

4 мнения
• Страница 1 от 1