Покупка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
.
колега до сега да беше излетял да я огледаш колата - цените доста паднаха и автокущите даже продават на загуба . защото не могат да си плашат заемите и задълженията. Поне тука в стара загора е така . имам познати ревът от началото на годината и от края на 2008 г когото спряха заемите банките и стana трагично.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
V-max написа:tiger6999 написа:Такава фейслифт 136 коня НЯМА, те са 150 коня.
ех тигре тигреее , да беше проверил преди да си толкова сигурен ...
136кс и фейслифт ИМА , произвеждат се 2001ва година до 9ти месец когато започват да слагат новия М47Н мотор
Братле извиняваи но за този спор съм 100% сигорен дори 110%.
НЯМА феислифтова 320-ска 136кс. и за сведение от 22.032001г. се почват феислифтовите 150кс. наред със стария феис 136кс. и старите огасват да се правят до 09.2001г.
Първите 3месеца моторите са вграждани само в тестови коли за тест драиф. И от 6-7 месец 2001г. се продават на клиенти.
По добре проверена информация нямам.
Ако невярваш ще ти дам няколко вина на коли преди 07.2001г. с двигатели 150кс.
А че има коли 99г. със сменени капаци калници фарове стопове и волан. И изглеждат два пъти по-добре от 2004г. Е46-ца е друго нещо.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
bad_bad_boy написа:следя темата откакто е публикувана и да ти кажа, ако бях на твое място бих отишъл поне на оглед! На мен лично колата много ми харесва и си има доста екстри + 17" джанти и мулти волан! Аз притежавам Е46 320д-136кс и съм доста доволен от колата, затова мисля че не мотора е важен, а техническото състояние![]()
Истина е че колите поевтиняха, но колегата по-горе е прав, че читавите коли пак са по 1000-2000лв по скъпи от останалите, а понякога и повече, проблема на 136коньовия мотор е, че потенциалните купувачи, не търсят кола, а ЦЕНАреспективно търговците купуват боклуци
и ето ти картинката безброй теми за ГНП, ТУРБО, ДЕБИТОМЕРИ! Например аз ако реша да продавам моята Е46 с доста екстрички и перфектно техническо състояние, трябва да и искам 14к, но някой разбирач веднага ще ме контрира с цени от по 11к в мобиле.бг, независимо, че моята е 100000пъти по добра и те така
![]()
Моят съвет е да отидеш на оглед, защото ако е добра колата си заслужава изглежда прекрасно и цената от 13к мисля е перфектна

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
апак и тая на снимката е удряна цялата,щото сива кола ако не е боядисвана на мястото на номера е стана мрасна и черна а тази е като нова,така както казаха колегите феиса си е 150 коня заводски няма 136 в бг може да има но не заводски
"Тигре тигре..........."ама като тигъра казва че няма , значи няма 136 фейслифт, има булгариан джипси фейслифт. Аз съм виждал и фейслифт с 6 скорости на лоста, със сменена топка на лоста, но това не я прави с 6-та скорост. Бмв-тата ги вземам само от Германия от мой бизнес партньор, който има около 20 служебни и ги сменя през 3 години.
Благодаря на колегата за подкрепата!
Ентшулдиген зи бите, ако съм бил по- харт с писанията.
Благодаря на колегата за подкрепата!
Ентшулдиген зи бите, ако съм бил по- харт с писанията.
- BlackManz
- младши ентусиаст
-
- Кара: М57
- Мечтае да кара: E31
Пробег - 85000 км
Допълнителна информация:
50 000км ГАРАНЦИЯ. . .
някой бърка цифрите ми се струва

както колегите казаха искай VIN-a и огледай колата и ще ти светне цялата и история...
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3