Пуши прекалено много ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Пуши прекалено много ?
Та значи имам проблем с това че колата пуши прекалено много ... Колата е в доста добро сьстояние , не гори никакво масло , оборотите не играят на празен ход , гори ми бензин в нормалните норми (предполагам ламбда сондата в такьв случай си е ок) . Но вьпреки всичко това колата пуши като дизел ... Някой може ли да ме опьти от какво друго може да е този проблем ? Бензина ? Колата е е36 320и М50Б20 .
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
какъв цвят пуши колега ? сигурен ли си че това не е пара, на това време е възможно да духа пара от ауспуха 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Пуши прекалено много ?
r3s1s74nc3 написа:Та значи имам проблем с това че колата пуши прекалено много ... Колата е в доста добро сьстояние , не гори никакво масло , оборотите не играят на празен ход , гори ми бензин в нормалните норми (предполагам ламбда сондата в такьв случай си е ок) . Но вьпреки всичко това колата пуши като дизел ... Някой може ли да ме опьти от какво друго може да е този проблем ? Бензина ? Колата е е36 320и М50Б20 .
И все пак защо реши за ди правиш майтап в подфорума Е36?
- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Щот ивчо такива кат теб трябва ги банват , защото само говорят празни приказки в темите на хората ! Спамер ... Та пушека е бял ама е в прекалено големи количества ... В смисьл като спра на светофар и като се сравня с другите коли под надпушванка , ги бия сичките с доста 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
r3s1s74nc3 написа:Щот ивчо такива кат теб трябва ги банват , защото само говорят празни приказки в темите на хората ! Спамер ... Та пушека е бял ама е в прекалено големи количества ... В смисьл като спра на светофар и като се сравня с другите коли под надпушванка , ги бия сичките с доста
това е защото не сме се срещали по светофарите, да се надпушим, може да стане интересно

п.с. следя темата, че и мен ме вълнува
катализатор имаш ли?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
r3s1s74nc3 написа:Щот ивчо такива кат теб трябва ги банват , защото само говорят празни приказки в темите на хората ! Спамер ... Та пушека е бял ама е в прекалено големи количества ... В смисьл като спра на светофар и като се сравня с другите коли под надпушванка , ги бия сичките с доста
Преди да влезеш в ролята на модератор, уточни проблемите. В първия си постинг пишеш: цитирам по памет "пуши като дизел, не гори масло, ламбда о.к. и т.н." После излизаш с друга версия "пуши бял дим, ама повече от другите". Сега си сравни това, което си написал да разбера кое е пушене като дизел. Да знаеш всички имаме този проблем зимата, бял пушек, а като разбереш причините за това, моля те да споделиш с останалите. А кой от двама ни е спамер, лесно можеш да се досетиш от заглавието на темата.

- r3s1s74nc3
- младши ентусиаст
-
Под дизел имам предвит , не черния дим а количеството дим ... Крис не сьм забелязал , защото няма такова нещо ... Колата загрява напьлно и продьлжава да си пуши като дизел ... Антифриза не ми мьрда . Така че явно ще си остане мистерия . Колега за катализатор незнам
, защото я взех на скоро и не сьм проверявал .

- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Готов съм да си измерим количеството на белия пушек с всеки който твърди че неговия е повече.
Колата ми е напълно изрядна, не харчи въобще антифриз, а не съм видял някокоя друга на светофар или кръстовище да пуска такива кълбета 

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Реших да неотварям нова тема . Значи колата ми небеше карана от месец и нещо. Неска за 1 път слизам да я постегна че вече ще я подкарвам и покарах малко . И решавам да чуя малко регулатора и гледам отзаде кади черно . не е кои знае колко много но нещо ме притеснява . Преди го нямаше това. Дали не е от това че не е карана или нещо друго нз . Забелязах също че и оборотите малко поиграват .
Lurking in the shadows
- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
няма никаква мистерия колега , катализатора ти е заминал и колата ти сабира кондензация нон стоп и си пуши , това се случва на много хора и е често явление , като се стопли още малко ще се оправи
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
14 мнения
• Страница 1 от 1