Да помогнеш на приятел, вече означава беля на главата! КАТ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 04 Мар 2009, 18:37

hemicharger написа:Аз пък не разбрах защо са те водили в районното след като не си пил? Впрочем въпроса ми е на какво основание са те карали да ходиш в районното? Ти нещо жалби не се ли сети да пуснеш?

Защото са от тези патрулки, който патрулират из града нощем и нямат никакви документи като КАТ !
Аз така си го обеснявам !

А заведенията са 1. "Фемили", 2. "Дениро" 3. "Версай" 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320 Ci
Детайли за колата: Black, M6 Rims

Мнение от Xscape » 05 Мар 2009, 5:55

Ахахаха е тея на тунела са култови - седят си нощем и си спират всяка 2-ра кола, а като видят че всичко е наред - почват да се заяждат за квото падне. 2 пъти ме спираха там, 2-та се карах с тях. Е няма такива идиоти просто... и между другото :arrow: докато не ти представи документ че е полицай и не ти се представи имаш право да не му казваш/даваш нищо ;) Иначе... 20 лева и не сме се виждали :P
Think. Believe. Dream. Dare...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 05 Мар 2009, 10:15

pLaM3N написа:
hemicharger написа:Аз пък не разбрах защо са те водили в районното след като не си пил? Впрочем въпроса ми е на какво основание са те карали да ходиш в районното? Ти нещо жалби не се ли сети да пуснеш?

Защото са от тези патрулки, който патрулират из града нощем и нямат никакви документи като КАТ !
Аз така си го обеснявам !

А заведенията са 1. "Фемили", 2. "Дениро" 3. "Версай" 8)

Чакай де...., значи нека повторим отново, ти не си пил, карал си с колан и не си направил нарушение. С какво право те водят в РПУто? Нали се сещаш че нямат никакво право да те задържат без "разпореждане" или мотив. Нещо май аз се бъркам
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 05 Мар 2009, 17:16

Не знам, и аз това се чудя, може би видяха че излизаме от заведението , защото това става пред паркинга му.

И си викат тези са пияни и хоп. :twisted:

П.С.

Не съжелявам за нищо онази вечер, защото един познат, е карал пиян и са го спряли и са му зели книжката сега 6 месеца ходи да се разписва секи ден !
Така трябва да е ! Иначе, хаква се в Спирката и помита невинните хора !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 05 Мар 2009, 20:55

Дай го видим тоз Константин

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 07 Мар 2009, 21:38

Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории