стартер за БМВ Х3 3д
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
стартер за БМВ Х3 3д
Здравейте!Отскоро карам БМВ-Х3 3д.Имах труден старт студените дни-в Камор ми смениха подгряващи свещи,но май имам проблем със стартера-можело да го сменят с нов,но можело и да го ремонтирам на друго място,те не го правят.Някой знае ли къде
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
колега аз имах подобен проблем при мен се оказа хлабава връзка със силовия токов кабел, ходих при 1000 маистори и всички ми казаха смени си стартера.....................обаче..хлабава връзка. погледни стартера има червен дебел кабел, виж дали е добре стегнат. след много главоблъсканици както казах по-горе реших проблема дано и при теб е същото
антонио написа:колега аз имах подобен проблем при мен се оказа хлабава връзка със силовия токов кабел, ходих при 1000 маистори и всички ми казаха смени си стартера.....................обаче..хлабава връзка. погледни стартера има червен дебел кабел, виж дали е добре стегнат. след много главоблъсканици както казах по-горе реших проблема дано и при теб е същото
Кви са симптомите на тоя проблем?
И изобщо как ,,специалистите,, от камората са решили че е стартер след кат си върти ????
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aз съм чувал, че Х5 Е53 имат такъв "вроден" проблем с стартерите,
и има стартер (оригинален) който се продава и е различен от този който
се вгражда в производственния процес
и има стартер (оригинален) който се продава и е различен от този който
се вгражда в производственния процес

R.I.P Landikar
Ходих на Раковска,колеги,но там искат да им занеса стартера свален-нямат сервиз.Иначе проблема е следния-още като я купувах в Германия завъртя трудно-ок,може би да не е палена отдавна,топла върти добре,но студена аха да спре.Не я бях карал няколко дена и изобщо не завъртя-убедиха ме че батерията не държи ток,сложих чисто нов акумулатор 100ан-общо взето същата работа
julo написа:Ходих на Раковска,колеги,но там искат да им занеса стартера свален-нямат сервиз.Иначе проблема е следния-още като я купувах в Германия завъртя трудно-ок,може би да не е палена отдавна,топла върти добре,но студена аха да спре.Не я бях карал няколко дена и изобщо не завъртя-убедиха ме че батерията не държи ток,сложих чисто нов акумулатор 100ан-общо взето същата работа
Ок, кат караш по Симеон посока Опълченска - Ботев следиш от лявата ти страна мисля че беше предпоследната или пред предпоследната прека, влизаш в нея и под един блок от дясната ти страна има ремонт на стартери, там си ги свалят
Странно, на жена ми Хъ 3-ката също върти по-бавно но го отдавам на слаб акумулатор щото колата е 2006-та и акумулатора си е оригиналния и ,,окото,, му е черно, т.е. за смена е
смених го в Дару преди седмица,
колата се промени коренно...
Пали едва ли не от половин оборот...
Презумцията ми за трудното палене
беше слаб акумулатор, но се оказа
стартера. БМВ предлагат нов модел
за вграждане, цена не мога да се сетя
в момента, защото имаше и други работи
за правене по колата, но не е ефтино
Човека, който диагностицира проблема,
каза че вече 4-5 М57-двигателя са имали
този проблем за последните 1-2 месеца...
Не те агитирам в момента, просто ти казвам
какви са фактите при мен...
Дано съм бил полезен
колата се промени коренно...
Пали едва ли не от половин оборот...
Презумцията ми за трудното палене
беше слаб акумулатор, но се оказа
стартера. БМВ предлагат нов модел
за вграждане, цена не мога да се сетя
в момента, защото имаше и други работи
за правене по колата, но не е ефтино

Човека, който диагностицира проблема,
каза че вече 4-5 М57-двигателя са имали
този проблем за последните 1-2 месеца...
Не те агитирам в момента, просто ти казвам
какви са фактите при мен...
Дано съм бил полезен
- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
ако на жена ти Х3ката е след март 2007ма (производство а не регистрация) мотора ти е M57N2 - демек фиейс-лифта...
и мотора ти е малко различен. стартера ти е като на Е70 а не като на Е53...Part number: 12 41 7 798 035 и има нововъведения по отношение на соленоида и на зъбните редуктори....

kubica написа:ако на жена ти Х3ката е след март 2007ма (производство а не регистрация) мотора ти е M57N2 - демек фиейс-лифта...и мотора ти е малко различен. стартера ти е като на Е70 а не като на Е53...Part number: 12 41 7 798 035 и има нововъведения по отношение на соленоида и на зъбните редуктори....
Не, 11.2005 е произведена но странното е че е не е 5 степенен автомат с 204 коня кат на снаха ми а е 6 степенен с 218 коня
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series