Братя да се похваля?????
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
"повече саунд"
това ми хареса
Искам да те попитам - как я обезшуми тази кола? Аз моята въпреки че съм само с една 12-ска (доста сериозна де, ама все пак...) и едвам обезшумих купето отвътре... а вън въпреки всичките ми усилия се чува дрънчене на ламарини, сякаш е жигула... калниците се издуват, а багажника рипа сякаш ще падне някъде... има тука едни келемета с едно рено 19, вътре са с 2 говоритела като моя и освен нечовешките ниски, нищо друго не се чува...

Искам да те попитам - как я обезшуми тази кола? Аз моята въпреки че съм само с една 12-ска (доста сериозна де, ама все пак...) и едвам обезшумих купето отвътре... а вън въпреки всичките ми усилия се чува дрънчене на ламарини, сякаш е жигула... калниците се издуват, а багажника рипа сякаш ще падне някъде... има тука едни келемета с едно рено 19, вътре са с 2 говоритела като моя и освен нечовешките ниски, нищо друго не се чува...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
В Бургас на една сбирка показах на колегите как ми се отваряше капачката на резервоара-ама саунда пак не ми харесваше
А пък тия хечбеци са еба ти и саунд кутиите 

- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ушна клиника
здравейте колеги.
това със да ти изпадне номера или че му се отваря кап на резервуара е много грешно пониятие за музика в една добра музика се използва максимално кпд тоест врибрациите са отнемане на кпд трябват изчисления на кутии и много добър баланс на всичко като цяло а не само да слушаш яко басс и нищо друго но по прнцип всички хора си мислят че като има много басс има и много силна музика важно е качеството и перфектният саунд които не се постига много лесно

мити 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Така е! И повярвай ми, разбирам от качествен саунд
Музиката ми в колата смея да твърдя, че е доста добре балансирана, но друго имах в предвид. Как да я обезшумя? В купето не, но отвън е зле положението-много дрънка. 

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
да споделиш за компонентите нещо ако имаш желание и къде ти се твори музиката ако не е тайна че съм малко навехнат!А по въпроса със захранването друго освен кондензатори мислили ли сте?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
При такива мощности предполагам са предвидили и 2-ри или 3-ти акумулатор...
В крайна сметка и аз съм любопитен какви са компонентите на цялата система - от-до

В крайна сметка и аз съм любопитен какви са компонентите на цялата система - от-до

- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Той колегата бе писал, че може да се види някъде, ама доколкото разбирам още не е готово. Много съм мераклия да видя тази кола на живо - страшна стойка има!!! А за звука - като 2 печки за отопление - това е като на концерт на стадион, само че в кола - и ако наистина както пише колегата и качеството е добро - нека само ме пусне вътре - после излизам само насила...

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
здравеите колеги.
наистина е много добре направена системата отзад има 4 среди EMINENC и 2 пищялки също еминенс за баса със 2бр 12' по 2000вата единият тежи 13кг повярваите ми много свири и това с 4бр усилвалвателя и 2бр кондензатори по 3 фарада акумолатора е 95 ампера сега предстои слагане на 2 алтернатор които трябва да храни системата тази кола в момента струва 18000лв като кажеш на някои за цени по колата и все едно е видял призрак
ама нали знаете такъв е живота ама е много важно да има мерак и все пак е моят любим бавар
пожелавам на всеки да изпита тръпката 

мити 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
По добре си сложи по як генератор,а не втори!
Аз съм с такав и зарежда 2 аколулатора по 70ам и имам още една джаджа дето незнам как се казва
Аз съм с такав и зарежда 2 аколулатора по 70ам и имам още една джаджа дето незнам как се казва

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
проблемите се решават с цикличен акомулатор на EXIDE който е специално за кар аудио цената е около 500 лева +- !а като слушам какви са ти компонентите ме навява на мисълта че музиката ти я правят в DEK или греша!
- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3